دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴
گفتگو

آغاز طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی در کرمانشاه

آغاز طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی در کرمانشاه
عصر کرد - ایسنا / رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه به وجود ۴ هزار و ۷۰۰ تاکسی فرسوده در شهر کرمانشاه اشاره کرد و گفت: طرح نوسازی تاکسی‌های فرسوده در ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا / رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه به وجود 4 هزار و 700 تاکسی فرسوده در شهر کرمانشاه اشاره کرد و گفت: طرح نوسازی تاکسی‌های فرسوده در کرمانشاه آغاز شده است.
رضا دوستی، رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه، با اشاره به فعالیت حدود 7 هزار تاکسی در سطح شهر کرمانشاه، اظهار کرد: استاندارد عمر یک تاکسی 10 سال است، اما میانگین عمر تاکسی‌های شهر کرمانشاه به حدود 13 سال رسیده است. 
وی افزود: از مجموع 7 هزار تاکسی شهر کرمانشاه 4 هزار و 700 تاکسی بالای 10 سال عمر دارند و عملا فرسوده محسوب می‌شوند. 
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه با اشاره به نیاز ناوگان تاکسیرانی شهر کرمانشاه به نوسازی، تصریح کرد: خوشبختانه پس از چند سال طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی در کشور کلید خورده است. 
وی افزود: در این طرح مجموعاً قرار است 15 هزار تاکسی فرسوده در سطح کشور نوسازی شود که با پیگیری‌هایی که از طریق معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان تاکسیرانی و نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور داشتیم، مقرر شد سهم استان کرمانشاه در این طرح نوسازی 500 تاکسی باشد. 
دوستی با بیان اینکه ثبت‌نام از رانندگان متقاضی در کرمانشاه آغاز شده، بیان کرد: در این طرح 275 میلیون تومان تسهیلات با نرخ کارمزد چهار درصد و با بازپرداخت پنج ساله به رانندگان دارای تاکسی فرسوده پرداخت می‌شود. 
وی اضافه کرد: مرکز اسقاط نیز تاکسی فرسوده را از مالکین آنها به قیمت حدود 140 تا 150 میلیون تومان می‌خرد که با وام پرداختی و فروش تاکسی فرسوده مجموعا حدود 425 میلیون تومان می‌شود و مابه التفاوت قیمت ماشین جدید را باید خود مالک پرداخت کند. 
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: خودرو در نظر گرفته شده برای جایگزینی تاکسی‌های فرسوده سمند سورن است. 
وی با بیان اینکه رانندگان متقاضی می‌توانند جهت ثبت درخواست خود به سازمان تاکسیرانی کرمانشاه واقع در چهارراه بسیج مراجعه کنند، افزود: با توجه به محدود بودن تعداد سهمیه، اولویت با خودروهایی خواهد بود که مدل تاکسی پایین‌تری دارند. 
بازار


نظرات شما