عصر کرد

آخرين مطالب

پاسخ وریا غفوری به یک سوءتفاهم بزرگ ورزشی

پاسخ وریا غفوری به یک سوءتفاهم بزرگ
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /حواشی داوری فینال جام حذفی و عدم اخراج آرمین سهرابیان در لحظات پایانی نیمه نخست مقابل ملوان انزلی همچنان مورد بحث قرار دارد و اظهارات وریا غفوری، ستاره سابق آبی‌ها نیز درباره این موضوع و اشتباهات داوری خبرساز شده و مورد توجه قرار گرفته است.
وریا غفوری که تجربه بالا بردن جام قهرمانی لیگ برتر و رقابت‌های حذفی را همراه با استقلال دارد، پس از سه سال دوری از این باشگاه همچنان به طور جدی پیگیر نتایج تیمش است؛ او که در تمرین آخر آبی‌ها قبل از فینال نیز حاضر شده بود، در زمره بازیکنان سابقی است که این موفقیت را به هم‌تیمی‌های سابقش مثل روزبه و سیدحسین تبریک گفته و در جدیدترین اظهاراتش نیز کنایه‌ای به قهرمانی سال گذشته پرسپولیس در لیگ با اشتباه داوری داشت.
کاپیتان محبوب سابق استقلال که تجربه 6 فصل حضور در جمع آبی‌ها را دارد و پس از دوران بازی برای فولاد خوزستان، حدود دو سال و نیم است از میادین فاصله گرفته، این روزها به‌عنوان کارشناس در برنامه‌های ورزشی حضور پیدا می‌کند که صحبت‌های اخیرش پس از قهرمانی استقلال در جام حذفی پیرامون داوری خبرساز شد.

عصر کرد

تقطیع مصاحبه وریا در فضای مجازی و به‌ویژه صفحات هواداری پرسپولیس پیرامون اینکه موافق اخراج آرمین سهرابیان بوده و به مازیار زارع حق می‌دهد، جنجال زیادی به وجود آورد ولی اظهارات کامل او نشان می‌دهد موضوع مطرح شده از سوی غفوری چیز دیگری بوده که نسبت به آن بی‌توجهی صورت گرفته است.
وریا در واکنش به اینکه کارشناسان داوری عنوان کردند آن صحنه‌ خطای آرمین سهرابیان در دیدار استقلال و ملوان اخراج داشت، می‌گوید: «بارها استقلال به‌خاطر تصمیمات داوری متضرر شده ولی به نظرم این بار صحنه خیلی مشکوک بود، اما بارها به ضرر استقلال تصمیماتی (داوری) گرفته‌اند که این تیم را از جام دور کرده‌اند و اشتباهات داوری طبیعی است.»
بازار
او در ادامه به اشاره به اشتباه داوری در هفته پایانی فصل گذشته لیگ برتر در بازی پرسپولیس و مس رفسنجان که سرخ پوشان در موقعیت آفساید با ضربه سر مدافع گرجستانی خود به برتری رسیدند و قهرمانی را از استقلال گرفتند هم اشاره کرد و گفت: «پارسال در لیگ برتر هم اشتباهاتی در هفته‌های آخر صورت گرفت که موجب شد استقلال به قهرمانی نرسد. آن اشتباه (اشاره به گل گولسیانی مقابل مس رفسنجان و قهرمانی پرسپولیس) اتفاق افتاد و طبیعی است.»
وریا لحظاتی بعد به ناراحتی مازیار زارع، سرمربی ملوان از تیم داوری مسابقه فینال جام حذفی هم اشاره کرد و صحبت‌های خود را اینطور ادامه داد: «کاملا به او (مازیار) حق می‌دهم. یک تیم جوان را به فینال جام حذفی آورده ولی در چنین موقعیتی اشتباه داوری رخ داد. این حجم از ناراحتی کاملا منطقی بود و امیدوارم در مسیرش موفق باشد.»
او در ادامه گفت‌وگوی اخیرش در واکنش به اینکه مگر می‌شود با وی‌ای‌آر هم اشتباه صورت بگیرد، عنوان کرد: «در نهایت این داور وسط است که تصمیم می‌گیرد. داور هم می‌تواند برای بازبینی صحنه نرود.»

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1006038/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاپیتان ژاپن؛ حیف شد آن گل لحظه‌آخری را خوردیم

دلیل حضور ستاره‌های ایرانی در لیگ روسیه

موریاسو: باخت به استرالیا تلخ و ناامیدکننده است

لیگ ملت‌ها؛ لهستان فعلا بالاتر از خولیو ولاسکو

ازبکستان با ستاره‌های سرخابی یک قدم تا جام جهانی!

یامال گران‌ترین بازیکن دنیا؛ قیمت افسانه‌ای لامین

بازگشت ستاره پرسپولیس به پیراهن آبی رنگ ملی

چین برانکو نخستین ناکام در صعود به جام جهانی

امام جمعه موقت کرمانشاه دار فانی را وداع گفت

نشست شورای هماهنگی مشاورین وزرا در امور ایثارگران و شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان اصفهان برگزار شد

گفت‌وگوی رؤسای جمهور ایران و تونس؛ تاکید بر لزوم یکصدایی در محکومیت جنایت‌گری رژیم صهیونیستی

تاجگردون درباره «بریکس» نطق کرد

ترامپ: با رئیس‌جمهور چین درباره ایران صحبت نکردم

فرصت بزرگ با شکست ژاپن؛ ایران در صدر آسیا

لیگ ملت‌ها؛ چین در خانه زمین‌گیر شد

بالاتر از بلینگام و پدری؛ یامال جوان اول فصل لالیگا

2 مدال طلای رویینگ سواران ایران در جایزه بزرگ روسیه

برزیل به دنبال نجات با آنجلوتی

فرانسه یا اسپانیا، کدامیک امشب حریف پرتغال در فینال لیگ ملت‌ها خواهد شد؟

پیامی به جنایتکاران، گزارش صداوسیما از ورزشکارانی که برای جنایتکاران اسرائیلی خط و نشان کشیدند

عزیز بهیچ: پای راستم خیلی به من لطف کرد!‏

سخنگوی وزارت خارجه: وتوی قطعنامه توقف نسل‌کشی در غزه، نشانه افول اخلاقی آمریکا است

پزشکیان در گفتگو با بن‌سلمان: ایران مصمم به تعمیق همکاری‌ها با عربستان است

گفت‌وگوی عیدانه روسای‌جمهور ایران و مصر

شکایت ایران از ادعاهای بی‌اساس آژانس انرژی اتمی

پنجره متفاوتی به سخنرانی رهبر انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی

صحبت های سروش صحت درباره کتاب «همه میمیرند»

پیشنهاد جذاب سپاهان برای جذب تیکدری

علیرضا کوشکی: با همه مربیانی که کار کردم برام قابل احترام هستن غیر از موسیمانه!

واکنش سیدحسین حسینی به حواشی بغل کردن یک هوادار خانم

خاطره جالب بازیکنان استقلال از رژیم غذایی رامین رضاییان

حسینی: توی جام ملتها رامین رضاییان همه پسته‌های سامان فلاح را خورد!

گل دقیقه نود استرالیا توسط عزیز بهیچ به ژاپن که باعث صعود مستقیم کانگوروها به جام جهانی شد

اشتباه عجیب الهلال در معرفی سیمونه اینزاگی!

پیاتزا برای لیگ ملت‌ها سردرد گرفت

در رئال زندگی‌ را برایم جهنم کردند

استرالیا با شکست ژاپن در آستانه صعود به جام جهانی قرار گرفت

حضور سردار قاآنی در مراسم دعای عرفه

ادعای آلمان درباره برنامه هسته‌ای ایران

آقای گل لیگ یک در لیست انتظار استقلال

ستاره سابق اینتر جانشین اینزاگی می‌شود

استقلال تهران جواب نامه‌مان را ندهد نام استقلال خوزستان تغییر می‌کند

بررسی صحنه جنجالی فینال جام حذفی با ستاره‌های استقلال

سیدحسین حسینی: زمان ساپینتو شش ماه پول نگرفتیم همه بازیکنان داشتن ماشین میفروختن!

عادل فردوسی‌پور از راز تتوهای دست صالح حردانی پرده برداشت!

صالح حردانی از علت جدایی خودش از استقلال در ابتدای فصل می‌گوید

علیرضا کوشکی: اولویتم از اول استقلال بود

سیدورف امشب از ایران می‌رود!

رئال و تکرار اشتباه گولر با جواهر آرژانتینی!

قالیباف: بریکس نقطه عطفی در مناسبات بین‌المللی است