عصر کرد

آخرين مطالب

آمار صادرات کردستان به 3404 میلیون یورو رسید اقتصادی

آمار صادرات کردستان به 3404 میلیون یورو رسید
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مهر / کردستان با ثبت صادراتی بالغ بر 3 میلیارد و 404 میلیون یورو از سال 1397 تا فروردین 1404، جایگاه چهاردهم را در بین استان‌های کشور به خود اختصاص داد.
کردستان، به عنوان یکی از استان‌های مرزی و دارای ظرفیت‌های بالقوه در حوزه تجارت خارجی، در بازه زمانی 1397 تا فروردین 1404 عملکرد قابل توجهی در زمینه صادرات به ثبت رسانده است.
بازار
معاون امور بازرگانی توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان در کمیته پایش کارت‌های بازرگانی کردستان، اظهار کرد: حجم کل صادرات استان در این دوره به رقم قابل ملاحظه 3 هزار و 404 میلیون یورو رسیده است.
طاها سمیعی افزود: این میزان از صادرات، کردستان را در رده بندی کشوری در جایگاه چهاردهم قرار داده که نشان‌دهنده نقش‌آفرینی این استان در عرصه تجارت بین‌المللی کشور است.
سمیعی بیان کرد: در کنار حجم صادرات، موضوع ایفای تعهدات ارزی صادرکنندگان نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است. در همین راستا، میزان تعهدات ارزی سررسید شده استان کردستان در بازه زمانی مورد اشاره، مبلغی معادل 2 هزار و 832 میلیون یورو بوده است.
وی خاطر نشان کرد: نکته قابل توجه آن است که کردستان در این شاخص نیز موفق به کسب رتبه چهاردهم در سطح کشور شده است که حاکی از تلاش فعالان اقتصادی استان در بازگرداندن ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور دارد.
با این وجود، همواره ضرورت نظارت و پایش دقیق فعالیت‌های تجاری به منظور جلوگیری از بروز تخلفات و تضمین سلامت فضای کسب و کار احساس می‌شود.
معاون امور بازرگانی توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان با تاکید بر اهمیت صحت‌سنجی در خصوص کارت‌های بازرگانی، از تعلیق کارت تعدادی از صادرکنندگان متخلف خبر داد.
به گفته وی، این افراد اقدام به صادرات غیرمتعارف و مشکوک کرده و یا کارت بازرگانی خود را به افراد غیر واگذار نموده بودند که با اقدام کمیته پایش کارت‌های بازرگانی استان، کارت‌های آنان به حالت تعلیق درآمده است.
این اقدام نشان از عزم جدی نهادهای نظارتی استان در برخورد با سوءاستفاده‌های احتمالی در حوزه تجارت دارد.
در پایان، کمیته پایش کارت‌های بازرگانی استان کردستان به منظور ارتقای سطح آگاهی فعالان اقتصادی و جلوگیری از بروز مشکلات آتی، توصیه کرده است که صادرکنندگان و دارندگان کارت‌های بازرگانی برای دریافت آموزش‌های لازم در این زمینه به اتاق بازرگانی استان مراجعه کنند.
این امر می‌تواند به آشنایی بیشتر فعالان با قوانین و مقررات مربوطه و در نتیجه، تسهیل و تسریع فرآیند صادرات قانونی و شفاف کمک شایانی نماید.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1002395/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کمالوند از سرمربیگری نفت آبادان استعفا کرد!

سقوط اتلتیکو؛ عجیب‌ترین لالیگای تاریخ

هاشمی: باید دغدغه‌های ورزش ناشنوایان را برطرف کنیم

عواقب سال وحشتناک گواردیولا در سیتی

مخالفت صنعت نفت آبادان با استعفای فراز کمالوند

تهدید والنسیا؛ مستند وینیسیوس باید اصلاح شود

مخالفت فلورنتینو پرز با جدایی آنتونیو پینتوس؛ او سلاح مخفی ماست!

پیروز: لیگ 20 بار دیگر هم برگزار شود، قهرمانیم!

درخواست کارترون از سپاهان برای جذب مهاجم خارجی

زمان مراسم توپ طلا 2025 اعلام شد

مذاکره استقلال با 2 گزینه جذاب نقل‌وانتقالات

احتمال بازگشت کونته به یوونتوس/ آلگری در مسیر ناپل

کناره‌گیری حریف پاریس در فینال جام حذفی!

این زیباترین هفته آخر تاریخ فوتبال ایتالیاست

تنش به اوج رسید؛ پایان کار کونته در ناپولی

میزبانی تورنمنت فوتسال کافا به جزیره کیش رسید

رئال با مدافع اسپانیایی تمام کرد

پپ: در شأن سیتی نیست به لیگ اروپا برود

سیدورف برای خاویارِ ایران آمده نه فوتبال

دختر دوساله اوسیمن، لیدر جشن قهرمانی گالاتاسرای!

سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال در حرم امام رضا(ع)

یک برخورد سفت و سخت در فوتبال که موجب بیهوشی هر دو بازیکن شد

پایان سربازی و آغاز تصمیم سخت برای فرعباسی

اولین فهرست آنچلوتی؛ بازگشت دو ستاره به سلسائو

گلزنی برادر یامال و خوشحالی فرزند رافینیا به سبک پدرش

توضیحات درستکار در خصوص انتخاب جانشین یزدانی

اسدی از هیئت مدیره استقلال رفت

کریمی: چرا باید تیم ملی برای میزبانی در کشور خودمان پول بدهد؟

تغییر سرنوشت لالیگا؛ قهرمانی مقتدرانه رئال!

گریه کن آژاکس آمستردام، گریه کن!

بیانیه عجیب اتلتیکو علیه ستاره آرژانتینی

خداحافظی مامارداشویلی با هواداران در آخرین بازی خانگی‌اش با پیراهن والنسیا

خاویر ماسکرانو: خبر تمدید قرارداد مسی به زودی اعلام می‌شود

حذف تیم دوبل ایران با شکست مقابل تیم اول دنیا

اعلام گل اوسیمن توسط دخترش از بلندگوهای ورزشگاه گالاتاسرای

اشک‌های تلخ فرانچسکو فاریولی پس از ناکامی آژاکس در قهرمانی اردیویسه

زمان برای ستاره ناکام رئال تمام شد

باختر: ماجرای بیرانوند آیینه‌ای تمام‌نما از فدراسیون است

مهدی تارتار مخالف فروش زارع

توافق نهایی استقلال با پنج بازیکن تاثیرگذار

ایده‌های تحویل بسته‌های پستی با پهباد مورد حمایت شرکت ملی پست است

برداشت گندم از مزارع قصرشیرین آغاز شد

شهر «شاهو» میزبان مسابقات آزاد کشوری اسکای رانینگ

گزارش تحلیلی فکر اقتصادی/ بیمه دی حامی سرمایه گذاری برای تولید با کمترین ریسک در سال 1404

شهید رئیسی سراسر خدمت و اخلاص بود

آمار صادرات کردستان به 3404 میلیون یورو رسید

داور محروم ایران در یک بازی بین‌المللی!

رضا ناصری سفیر ورزش همگانی شد

حضور سرمربی چادرملو در تمرینات اینتر

الریاضی لبنان کابوس بسکتبال ایران