عصر کرد

آخرين مطالب

دهدار: کاری بلد نبودم، به وزنه‌برداری برگشتم ورزشي

دهدار: کاری بلد نبودم، به وزنه‌برداری برگشتم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا /نایب قهرمان وزنه‌برداری جهان در خصوص بازگشت خود به تیم ملی گفت: من مدتی استراحت بودم و به صورت رسمی خداحافظی نکردم. در این مدت هیچ کاری بلد نبودم و برگشتم.
رضا دهدار روز جمعه در گفت‌وگو در خصوص بازگشت خود به تیم ملی وزنه‌برداری اظهارداشت: من خداحافظی نکرده بودم. سال گذشته سهمیه المپیک را از دست دادم و شرایطم خوب نبود و مدتی دور از تیم بودم. خودم تصمیم داشتم که خداحافظی کنم اما به صورت رسمی اعلام نکردم.
وی با خنده گفت: در این مدتی که دور از ورزش بودم هیچ کاری بد نبودم و تصمیم گرفتم به وزنه‌برداری برگردم تا بتوانم یک افتخار دیگر برای خودم و کشورم کسب کنم.
دهدار در خصوص تغییر دسته خود نیز عنوان کرد: فدراسیون جهانی وزنه‌برداری دسته‌های وزنه‌برداری را تغییر داد و من هدفم این بود تا در دسته 98 کیلوگرم به روی تخته بروم. الان 100 کیلوگرم وزن دارم اما این دسته هم به 94 کیلوگرم تغییر پیدا کرد و کارم بسیار سخت است. اگر بخواهم 6 کیلوگرم کاهش وزن داشته باشم آسیب می‌بینم. من در گذشته وزنه‌بردار دسته 102 کیلوگرم بودم و حتی عنوان جهانی را در این دسته دارم.
دارنده نشان طلای دوضرب مسابقات جهانی 2019 تایلند ادامه داد: اگر بخواهم به دسته 110 کیلوگرم بروم کار راحتی ندارم هم باید افزایش وزن داشته باشم و هم اینکه بدنم را برای رقابت‌های انتخابی تیم ملی آماده نگه دارم. در ایران مدعیان خوبی در این دسته هستند و من هم تلاش می‌کنم بهترین عملکرد را داشته باشم. در سطح جهان نیز دسته 110 کیلوگرم بسیار سخت است.
نایب قهرمان مسابقات جهانی سال 2022 کلمبیا با اشاره به رقابت سخت با مدعیان داخلی و خارجی افزود: سختی به نام من نوشته شده است. من را به سخت‌ترین رشته ورزشی آوردند زیرا خودم این رشته را دوست نداشتم، سخت‌ترین دسته وزنی داشتم و حرکت پوش را نیز اجرا کردم. حرکت «پوش» یکی از سخت‌ترین حرکات در وزنه‌برداری است. با این همه سختی من باید در سخت‌ترین دسته وزنی نیز رقابت کنم.
بازار
دهدار در خصوص انتخاب بهداد سلیمی به عنوان سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری گفت: بهداد در وزنه‌برداری ایران و جهان نیاز به تعریف و تمجید ندارد او چهره شناخته شده است. تا حالا به صورت رسمی زیر نظر او کار نکردم اما در مسابقات جهانی کلمبیا سلیمی در کنار من بود و توانستم نایب قهرمان جهان شوم. من حتی با آقا بهداد هم‌دوره بودم و همیشه در اردوها به او می‌گفتیم که یک روزی مربی وزنه‌برداری ایران می‌شوید.
عضو تیم ملی وزنه‌برداری ایران افزود: انتخاب سرمربی تیم ملی در حیطه وظایف فدراسیون و کمیته فنی است. سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون خود از قهرمانان این رشته و عنوان‌دار المپیک به شمار می‌رود و بی‌تردید بهترین تصمیم‌ها را برای وزنه‌برداری ایران خواهد گرفت. من هم به تیم ملی برگشتم چون به آینده امید دارم و تمام قهرمانان نیز به امید زنده هستند.
وزنه‌بردار خوزستانی تیم ملی با تمجید از تدبیر تیم مدیریتی سجاد انوشیروانی برای توسعه ورزش ایران گفت: نسل خوبی در حال معرفی به این رشته هستند و انوشیروانی هم توجه ویژه ای به جوانان دارد. شرایط بسیار خوبی برای این جوانان فراهم شده است. امیدوارم این تدبیر در نهایت وزنه‌برداری ایران را به ریل موفقیت بازگرداند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1001309/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نگاهی به نقشه صنعت در ایران؛ یزد صدرنشین شد، کرمان قعرنشین+ اینفوگرافیک

بانک مرکزی روسیه: با این نرخ بهره فروپاشی اقتصاد نزدیک است

فرصت یک ماهه به وزارت اقتصاد برای اصلاح فرآیندهای ترخیص کالا

مانع بزرگ در برابر آمریکا به روایت امام جمعه تهران| آن آقایی که در کشور عربی سخن گفته، می داند در اقتصاد ایران ...؛ واکنش ابوترابی‌فرد به حرفهای ترامپ

اقتصاد مقاومتی، راهگشای مشکلات اقتصادی است

گلایه امام جمعه کرمانشاه از بی‌توجهی به فرهنگ در سفر استانی رئیس‌جمهور

این قاب از فرزانه صادق در کرمانشاه جلب‌توجه کرد

جزیره کیش مهیای حضور در عرصه های بین المللی می شود

حضور وزیر ورزش در مجموعه ورزشکاران روشندل

سکوت آسنسیو شکست: گناهی مرتکب نشدم

شجاع برای این عکس به تراکتور رفته بود!

خبر خوش لاپورتا؛ قرارداد فلیک تمدید شد!

اولین تمدیدی قهرمان لیگ مشخص شد

تمجید ناظر IPC از سطح پارادوومیدانی ایران

ملی‌پوشان تکواندو به اردو می‌روند

ژاپن غول ساختگی ایرانی شد که لایق قهرمانی بود

کادر فنی ایرانی، تیم خوبی را تحویل پیاتزا می‌دهد

بارسا روز بازی رئال را تغییر داد

بررسی صحنه جنجالی داوری کشتی زارع – معصومی

سفر مقام معظم رهبری نقطه عطف توسعه کردستان بود

دست نوشته جالب خطاب به پزشکیان در کرمانشاه (عکس)

سید عباس صالحی: فرهیختگان رسانه‌ای، چراغ پاسداری از ساحت کتاب را در دست گرفته‌اند

کابوس شانگهای؛ ستاره ایرانی تنهایی یک ست گرفت!

پیراهن طلایی فوتبال ایتالیا بر تن مهدی طارمی

خلاصه بسکتبال شباب الاهلی - طبیعت

مدیرعامل باشگاه تراکتور: همه‌ی لذت فوتبال به این است که شادی را با هواداران تقسیم کرد

ارتباط تصویری با تبریز همراه با مهدی شریفی سعید مظفری زاده مدیر عامل تراکتور

مروری بر ورزش بانوان در اصفهان

بدترین نقل و انتقالات فوتبال اروپا در فصل 05-2024

جشن بازیکنان تراکتور با جام قهرمانی در مسیر بازگشت از اهواز

پیراهن ستاره‌های سپاهان سه رقمی شد!

یزدانی: تابع دستورات کادرفنی هستم

دعوت فریدزاده به هم‌افزایی ملی برای حمایت از استعدادهای جوان/ برگزیدگان معرفی شدند

رونمایی از کتاب دستاوردهای شهیدجمهور برای زنان و خانواده

فلیک: به بازیکنانم گفتم در رختکن جشن قهرمانی بگیرند

بنزما بعد از قهرمانی در عربستان چه گفت؟

لالیگا فقط و فقط برای بارسا و مادریدی‌ها

لاپورتا: با وجود تمام کارشکنی‌ها پیروز شدیم

شیرین‌ترین تصاویر از جشن قهرمانی تراکتور

تکذیب پیشنهاد مالی تراکتور به استقلال خوزستان

جدایی یک ستاره از ملوان قطعی شد

استقلال یک رکورد منفی ثبت کرد!

خداداد: نباید در استادیوم خالی جام را بالا می‌بردیم

براجعه رکورد مهرداد اولادی را در پرسپولیس شکست

تغییر در قطعی برق واحدهای صنعتی + جزییات

بازیگران سریال «اجل معلق» معرفی شدند

قتل مهندس جوان به دست پدر بی‌رحم

از رؤیای «اول منطقه» تا تهرانِ بی‌برق؛ پناه به نور شمع در سرزمینِ نفت و گاز و آفتاب / خاموشی ها نماد انحطاط حکمرانی و فروپاشی تدریجی است!

پایان قرارداد مرد اول جشن قهرمانی‌های پرسپولیس

کسب مدال طلا توسط دانشور در بخش انفرادی