دعوت فریدزاده به همافزایی ملی برای حمایت از استعدادهای جوان/ برگزیدگان معرفی شدند
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، در این آیین، رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و توجه ویژه آیتالله آلهاشم به فرهنگ تبریز گفت: وقتی این شور و شعف و انگیزه را در بین جوانان این خطه میبینم، بسیار امیدوار میشوم. در عین حال، این رویداد با همه زیباییها، همراه با اندکی افسوس نیز هست؛ افسوس از آنکه دومین مرکز انجمن سینمای جوانان کشور سالها پیش در تبریز راهاندازی شد، اما حالا باید سالها بگذرد تا بار دیگر چنین رویدادی در این شهر فرهنگی و تاریخی برگزار شود.
تبریزی که بیتردید یکی از قطبهای اصلی اندیشه و فرهنگ ایران است.
وی ادامه داد: وقت آن است که همه ما دست به دست هم دهیم و وظیفه اصلی خود را در قبال حمایت از جوانان مستعد و باانگیزه این سرزمین بهدرستی انجام دهیم. امیدوارم در آیندهای نزدیک، شاهد برگزاری یک رویداد بزرگ بینالمللی در تبریز بزرگ باشیم.
در ادامه مراسم نعمتالله پایان، دبیر جشنواره منطقهای سینمای جوان تبریز- سهند و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، در ابتدای سخنان خود با بزرگداشت یاد و خاطره شهید سیدابراهیم رئیسی و آیتالله آلهاشم و شهدای خدمت گفت: زبان هنر، زبانی جهانی است؛ زبانی که با آن میتوان از دلهای گوناگون سخن گفت، فرهنگها و هویتها را به یکدیگر پیوند داد و روایتهایی آفرید که نسلهای آینده آن را خواهند شناخت و خواهند ستود.
وی افزود: این جشنواره به ما نشان داد که نسل جوان با دیدگاههای نوآورانه خود توانایی آن را دارند که خلاقیت را به آینده منتقل کنند. حضور شما هنرمندان جوان و آثار ارزشمندتان ثابت کرد که اگر بستر شایستهای فراهم شود، جامعهای سازندهتر و انسانیتر شکل خواهد گرفت.
پایان ادامه داد: جشنواره سهند، افزون بر نمایش آثار هنری، نمایش توانمندیهای نسل نو نیز بود. این زبان هنری ما را بر آن داشت که دوباره به قدرت هنر ایمان بیاوریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: این رویداد باشکوه نشان داد که آذربایجان شرقی، با تلاش جوانان مستعد و هنرمندان متعهد خود، همواره جایگاهی ویژه در عرصه فرهنگ و هنر کشور داشته و خواهد داشت. تداوم این مسیر، نیازمند همکاری، برنامهریزی و توجه جدی به زیرساختهای هنری و فرهنگی است.
پایان همچنین خبر داد: افتخار دارم که در اینجا و در جمع شما عزیزان اعلام کنم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، برنامههای گستردهتری برای حمایت، طراحی و اجرای فعالیتهای فرهنگی و هنری در پیش دارد. هدف ما این است که از ظرفیتهای بینظیر شما عزیزان برای دستیابی به آیندهای روشن بهرهمند شویم.
وی در خاتمه سخنان خود گفت: از تکتک هنرمندانی که در این جشنواره شرکت کردند قدردانی میکنم. حتی اگر اثر شما در میان برگزیدگان قرار نگرفته باشد، بدانید که تلاش هنری شما گامی ارزشمند در مسیر ساختن جهانی بهتر است. هر ثانیه از فیلم شما، نشانی از استعدادهای بزرگ و عشق به هنر است.
«یعقوب هوشیار» شهردار تبریز نیز در آیین اختتامیه جشنواره سهند، با اشاره به اهمیت هنر و فرهنگ در جامعه، بر حمایت از این عرصه تاکید کرد: امروز با بروز هوش مصنوعی، خلق کار هنری ارزنده سخت شده و این کار برای هنرمندان با حمایتها و ظرفیتهای کم، سختتر است لذا باید در همه ساختارهای موضوع هنر و سینما، غنیسازی در محتوا بخشی صورت گیرد تا نسلهای آتی پرورش یابند.
شهردار تبریز با هشدار نسبت به تضعیف هنر و فرهنگ در جامعه، اظهار داشت: آنچه امروز در صحن سینما اتفاق میافتد، نشان از ضعیف شدن هنر و فرهنگ است. این هشداری است که باید جدی انگاشته شود؛ در جامعهای که صحنه سیاست سنگین شده و فرهنگ و هنر ضعیف شده، عارضههای اجتماعی به دنبال میآورد. هرچه بیشتر در تابلوی برنامههای ذهنی خود، کفه هنر را ارتقا دهیم، امید به آینده را در دل جامعه ارتقا خواهیم داد.
وی تاکید کرد: همه باید تلاش کنیم انسانی زیست کنیم، ابزار غنای این موضوع هم، هنر است و ما وظیفه داریم از آن حمایت کنیم. بدون ارتقای فرهنگ و هنر، تکاپوهای امروز ما ارزشی نخواهند داشت. این عرصه باید برای نسلهای آتی شکوفا شود.
شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به تخصیص فضای جدید به انجمن سینمای جوانان دفتر تبریز به سفارش بهروز شعیبی، مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، از تخصیص هرچه سریعتر مکان جدیدی با کمک سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری خبر داد. وی در پایان گفت: باید از ظرفیت شهرداری کلانشهرها در عرصه فرهنگ استفاده شود. ما وظیفه داریم از این فرهنگ حمایت کنیم تا در آینده با کمبودهای این عارضه، مجبور به بیداری نشویم.
پس از این سخنرانی، موسیقی محلی توسط یکی از هنرمندان تبریزی اجرا شد و در ادامه، اجرای زنده ارکستر سمفونیک فضای هنری خاصی به مراسم بخشید.
در بخش پایانی این مراسم، اسامی برگزیدگان هفتادویکمین جشنواره منطقهای سینمای جوان تبریز-سهند بخشهای مختلف جشنواره به شرح زیر اعلام شد:
بخش تکعکس:
تندیس جشنواره: جمشید فرجوند فردا برای عکس «آرامش» از بیجار
لوح افتخار نفر دوم: مهری رحیمزاده از قزوین
لوح افتخار نفر سوم: علی محمدی برای عکس «عشق سگی» از اهواز
لوح تقدیر نفر چهارم: مینا نوعی برای عکس «شروع یک قصه جدید» از تبریز
بخش مجموعه عکس:
تندیس جشنواره: اسماعیل طحان برای مجموعه «از منظر درون به برون» از سمنان
لوح تقدیر: مریم دشتی برای مجموعه «عکاسخانه» از کرمانشاه
لوح تقدیر: سید حامد موسوی برای مجموعه «با دستان خالی» از شوش
بخش فیلمنامه:
تندیس جشنواره: مرتضی رشید برای فیلمنامه «حشره» از کرج
لوح افتخار نفر دوم: مرضیه کمالوندی و مصطفی داوطلب برای فیلمنامه «به خاطر چیزهای کوچک» از خرمآباد
لوح افتخار نفر سوم: هژیر اسعدی برای فیلمنامه «معلق» از سنندج
لوح تقدیر: علیرضا سلمانپور برای فیلمنامه «زاموفیلیا»
فیلمنامه تالیفی:
جایزه بهترین فیلمنامه تالیفی: ائلمان نیکمندان برای فیلمنامه «اُولی» از تبریز
لوح افتخار: فرید نوری برای فیلمنامه «بیرنگی» از سنندج
فیلمنامه اقتباسی:
جایزه بهترین فیلمنامه اقتباسی: یوسف یزدانی برای فیلمنامه «صیاد» از اردبیل
لوح تقدیر این بخش: مجتبی محمدی برای فیلمنامه «تنپوش» از کرج
بهترین پژوهش در فیلم مستند: فیلم «ششطبقه» اثر آمینه بروایه و ایوب مروانیپور از آبادان
بهترین صدای فیلم (مشترک): هادی معنویپور (صدابردار) و علیرضا جلالی (صداگذار) برای فیلم «سکوت جهان» از کرج
بهترین فیلمبرداری: نوید زارع برای فیلم «هبوط» از سنندج
بهترین تدوین: پیوند اقتصادی برای فیلم داستانی «بیرنگی» از سنندج
لوح تقدیر تدوین: امین سلمانی برای فیلم مستند «گروبند» از قزوین
جایزه ویژه هیأت داوران: حسین نصیری برای فیلم «پوست» از اردبیل
لوح تقدیر بازیگری: مانی اسمی برای فیلم «هبوط» از سنندج و سمانه نوریوند برای فیلم «انسان وحشی» از تبریز
بهترین فیلم پویانمایی: هژیر اسعدی برای فیلم «چاوک» از سنندج
بهترین مستند: سجاد پرهیزکاری برای مستند «درس انار» از کرج
بهترین فیلم تجربی: حسن وحدانی برای فیلم «گمشده در قلمرو رویاها» از تبریز
بهترین کارگردانی فیلم داستانی: اشکان ساعدپناه برای فیلم «هبوط» از سنندج
بهترین فیلم جشنواره (مشترک): ترنج عسکری و فرید نوری برای فیلم «بیرنگی» از سنندج
لوح تقدیر این بخش: سامان حسینپور برای فیلم «پسر» از سنندج
هفتادویکمین جشنواره منطقهای سینمای جوان تبریز- سهند از 22 الی 25 اردیبهشت ماه 1404 به میزبانی انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر تبریز به کار خود پایان داد. 245245
کد خبر 2064835
-
جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴:۴۳
-
۵ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1001391/