ناراحتی و تعجب کارتال از حرفهای دقیقی
ورزشي
بزرگنمايي:
عصر کرد - ورزش 3 /اسماعیل کارتال هفته گذشته در یک دیدار پرفشار و حساس با گل دقایق پایانی اوستون اورونوف موفق شد خیبر را در خرم آباد شکست بدهد. بعد از پایان بازی سعید دقیقی علیه اسماعیل کارتال موضع گرفت و معتقد بود که سرمربی پرسپولیس نگاهی مغرورانه و از بالا به پایین دارد.
حالا اسماعیل کارتال در نشست خبری قبل از مسابقه با هوادار، ابتدا جواب سعید دقیقی را داد و تعجب خود را از صحبتهای سرمربی خیبر نشان داد.
کارتال گفت: در مورد بازی گذشته با خیبر میخواهم صحبت کنم. یک اتفاقاتی افتاد که نمیخواستیم اتفاق بیفتد. من نمیدانم، سرمربی تیم حریف آقای دقیقی، یک صحبتی در مورد من کردند. یک مثالی داریم که می گوییم "کسی که برگشته و پشتش را با تو کرده با سنگ نزنید."
او در این خصوص ادامه داد: من در عمرم هیچوقت پشت سر یک سرمربی صحبت نکردهام و خودم برای خودم مصاحبه کردم و روز بازی هم ساکت کنار زمین ایستاده بودم. اول بازی آقای دقیقی آمدند به ما خوش آمد گفتند و برای هم آرزوی موفقیت کردیم و من هم گفتم هرکس حقش است ببرد. یک عکس یادگاری هم انداختیم و همه چیز خوب شروع شد اما چه شد که وقتی ما دقیقه 90 گل زدیم یک صحبتهایی کرد؟ من هم از هیچی خبر ندارم. من نه به مربی و بازیکنان حریف حرفی نزدم.
او مترجم خود را شاهد اتفاقات قرار داد و گفت: ناصر (مترجم) شاهد است که آن روز آقای دقیقی وقتی به ما دست دادند کل صحبت های ما سی، چهل ثانیه شد. ایشان گفت آقای کارتال از شخصیتت خوشم میآید و مربی خوبی هستی و من هم همین صحبتها را کردم. حالا نمیدانم چرا دقیقی گفته من مربیای هستم که از بالا به پایین نگاه میکنم. کلا در سی ثانیه خیلی خوب همه چیز برگزار شد و او احترام گذاشت و ما هم احترام گذاشتیم.
-
چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۵:۴۸
-
۴ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1000674/