عصر کرد

آخرين مطالب

هجوم ریزگردها به کرمانشاه؛ هوای 3 شهر در وضعیت بحران قرار گرفت اجتماعی

هجوم ریزگردها به کرمانشاه؛ هوای 3 شهر در وضعیت بحران قرار گرفت
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا / مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت که هم اینک هوای کلانشهر کرمانشاه و شهرستانهای قصرشیرین و سرپل ذهاب در استان در وضعیت «بحران» قرار دارد.
سعید دزفولی‌نژاد ضمن اشاره به افت شاخص کیفیت هوا در نقاط مختلف استان کرمانشاه به دلیل نفوذ ذرات گرد و خاک اظهار کرد: عدد شاخص کیفی هوا در ساعت 9 صبح امروز چهارشنبه برای شهر کرمانشاه 485 ، سرپل ذهاب 500 و قصرشیرین 427 بوده که بیانگر وضعیت بحران و خطرناک است.
بازار
وی عدد شاخص کیفی هوا در شهر پاوه را 211 بسیار ناسالم اسلام آباد غرب 165 ناسالم برای همه و کنگاور را نیز 152 ناسالم برای همه اعلام کرد و افزود: در زمان حاضر تمام ایستگاههای سنجش کیفیت هوا در استان کرمانشاه شرایط بحران و خطرناک، بسیار ناسالم و ناسالم را نشان می دهد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کرمانشاه با بیان اینکه بر اساس آخرین تحلیل‌های هواشناسی غبار آلود هوای استان امروز و فردا /پنجشنبه/ در مناطق مرزی غرب استان از غلظت بیشتری برخوردار است یادآور شد: این شرایط همچنان تا آخر هفته جو منطقه را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.
توصیه های دانشگاه علوم پزشکی به شهروندان
در همین پیوند دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه نیز به شهروندان توصیه کرد جهت حفظ سلامت خود حساسیت لازم را داشته باشند بر این اساس همه افراد به ویژه افراد حساس شامل سالمندان، مادران باردار ، کودکان و افراد دارای سابقه بیماری قلبی عروقی و تنفسی از منزل خارج نشوند و در شهرهای با وضعیت هشدار، گروه های حساس تا حد امکان از خروج غیرضروری از خانه و تردد بی‌مورد در معابر شهری خودداری کنند.
سایر افراد نیز با استفاده از ماسک‌ مناسب و در مواقع ضروری خارج شوند و حضور در فضای باز را به حداقل کاهش دهند ضمن آنکه ورزشکاران در شرایط ناسالم آلودگی هوا از ورزش در فضای باز به خصوص حاشیه بزرگراه ها اجتناب کنند و کوهنوردان نیز از صعود به ارتفاعات خودداری کنند.
طبق این توصیه حضور در بوستان‌ها و پیاده روی در شرایط ناسالم آلودگی هوا صورت نگیرد، چرا که مضرات و خطرات پیاده روی و حضور در محیط عمومی در شرایط آلودگی شدید هوا بیش از منافع آن است و تردد خودروهای شخصی کاهش یابد و در صورت استفاده از خودرو ضمن استفاده از ماسک مناسب، شیشه ها بالا نگه داشته شود.
همچنین در صورت لزوم به خروج از منزل یا محل کار، حتماً از ماسک مناسب استفاده شود، ماسک مناسب در این شرایط ماسک n95 یا ماسک (ffp2،ffp3 ) است و کارکنانی که به واسطه شغلی، بیشتر در معرض آلودگی هوا قرار دارند، مثل پلیس راهور،حتما از وسایل حفاظت فردی به ویژه ماسک با ویژگی های فوق استفاده کنند.
همچنین طبق توصیه پزشکان از مصرف سیگار و قلیان خودداری شود؛ مصرف شیر، ماست کم‌چرب، میوه و سبزیجات تازه و مایعات را برای دفع سموم از بدن افزایش دهید تا برگشت هوا به شرایط مطلوب، از هرگونه فعالیتی که منجر به افزایش آلودگی هوا می‌شود خودداری کنید.
همچنین در صورت مواجهه با تنگی نفس و هر گونه ناراحتی قلبی- عروقی، سریعا به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی و درمانی یا بیمارستان مراجعه کنید و حتی الامکان در روزهای با آلودگی هوا از گردش در طبیعت خودداری شود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1000467/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فلوشیپ نشر تهران،‌ یک اتفاق خوب در نمایشگاه کتاب

شهرام شاهرختاش درگذشت

رقیب جدید برای طارمی؛ علاقه اینتر به ستاره یونایتد

شاید بزرگ‌ترین انتقال تابستانی پرسپولیس!

13 سال از گل خاطره‌انگیز آگوئرو گذشت

آنالیز ملی‌پوشان پیوند اعضا برای حضور در رقابت‌های جهانی آلمان

دستیار اول جباری هم برابر سپاهان غایب است

پایان جدول مقدماتی تور جهانی تنیس مردان

حکم نهایی دادگاه داوری ورزش علیه داروین نونیز

خداحافظی احساسی سیمئونه با آنچلوتی

دیدار دوباره وینیسیوس و کارلو آنچلوتی در تیم ملی به روایت انیمیشن

بازیکنان رکورددار بیشترین کارت قرمز در تاریخ فوتبال

اطلاعیه رسمی برای اردوی تابستانه پرسپولیس

مهم دیدن است و بس!

دور دوم اجرای نمایش «قربانگاه» در تالار مولوی

بازدید معاون رئیس‌جمهور از مرکز اورژانس اجتماعی گیلانغرب

مجید مظفری دوباره ازدواج کرد+ فیلم

مرمت کاروان‌سرای تاریخی رباط قره‌بیل با 20 میلیارد ریال اعتبار ملی آغاز می‌شود

ایرانی ها از چه زمانی صاحب هتل شدند؟

درخشش کشتی‌گیران کهگیلویه و بویراحمد در مسابقات نونهالان کشور

نیازمند عزم ملی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی هستیم

فعالان بورسی درباره اصلاحات قراردادهای اختیار معامله اظهار نظر کنند

جانشین سپاه صاحب الزمان (عج): خبرنگاران سربازان خط مقدم جنگ شناختی هستند

فرماندار روانسر مهم‌ترین چالش‌های این شهرستان را تشریح کرد

برنامه خون‌گیری در جوانرود به دلیل سفر رئیس‌جمهور لغو شد

زمینه‌سازی برای شکست بیکاری کرمانشاه با حمایت از 3 هزار طرح نیمه‌تمام

اولین پرواز زائران حج تمتع کرمانشاه پس از 5 سال وقفه انجام شد

معرفی وزیر اقتصاد در مهلت قانونی/ واکنش وزرا به ادعای بابک زنجانی و اظهارات ترامپ در سفر به عربستان

واکنش وزیر نفت به ادعای بابک زنجانی/ دولت در مهلت قانونی وزیر اقتصاد را به مجلس معرفی می کند/ واکنش به اظهارات ترامپ در سفر به عربستان

استعلام منفی مدنی‌زاده به دلیل تولد فرزند در آمریکا

هاب نوآوری و فناوری در دانشگاه علامه طباطبائی راه اندازی می‌شود

اقتصاد روسیه با نرخ بهره‌ 21 درصدی سقوط می‌کند

رییس جمهور عصر امروز وارد کرمانشاه می شود

توقف رسیدگی قضایی به تصادفات جرحی غیرعمد از ابتدای خرداد در کرمانشاه

بازدید و افتتاح برخی پروژه‌های مسکن و حمل و نقل کرمانشاه

پروژه‌های آب و برق در کرمانشاه توسعه متوازن را شتاب می‌بخشد

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 4 پروژه آب و فاضلاب در کرمانشاه

با تواضع و فروتنی به جامعه ایثارگری خدمت کنیم

جشن امضای کتاب معاون پارلمانی پزشکیان امروز در غرفه انتشارات اطلاعات

لحظه ورود پسر رونالدو به زمین برای اولین بازی با پیراهن تیم ملی پرتغال

پرطرفدارترین ستاره اروپا، آرسنال را انتخاب کرد

تشریح برنامه‌های تیم‌های ملی رده سنی پایه کاراته؛ معرفی اعضای کادر فنی

واکنش معاون حقوقی پرسپولیس به بیانیه فدراسیون فوتبال درباره پرونده بیرانوند

بازی خاص برای پدری گونسالس

بررسی همه حالت‌های صعود به لیگ برتر

یزد و ارومیه؛ جدالی تماشایی در گام یکی مانده به آخر برای صعود به لیگ یک

دو بازیکن سپاهان به استقلال رسیدند

یک مصدوم جدید روی دست آنچلوتی

مدال برنز کشتی‌گیر ایرانی در مکزیک با پای شکسته

آخرین تمرین این پنج نفر در پرسپولیس