عصر کرد

آخرين مطالب

پویایی توسعه معادن و فلزات در تولید انرژی پاک سیاسی

پویایی توسعه معادن و فلزات در تولید انرژی پاک
  بزرگنمايي:

عصر کرد - اکنون نیز در دنیایی به سر می‌بریم که 21 درصد از انرژی مورد نیاز در سطح جهان از برق تامین می‌شود و بر اساس برنامه مدون جهانی در سال 2050 با کاهش سهم نفت از 30 درصد کنونی به 4 درصد، سهم برق در تامین انرژی می‌بایست به 51 درصد افزایش یابد. - اخبار بازار -
انرژی از جمله مباحثی است که در همه ادوار تاریخ اهمیت داشته و چه جنگ‌ها که بر سر آن بر پا نشد.
اکنون نیز در دنیایی به سر می‌بریم که 21 درصد از انرژی مورد نیاز در سطح جهان از برق تامین می‌شود و بر اساس برنامه مدون جهانی در سال 2050 با کاهش سهم نفت از 30 درصد کنونی به 4 درصد، سهم برق در تامین انرژی می‌بایست به 51 درصد افزایش یابد. از سوی دیگر، به دلیل سیاست‌گذاری‌های اشتباه در ادوار گذشته، صنعت نیروگاه و تولید انرژی در کشور به حاشیه کشانده شد و کمتر سرمایه گذار بخش خصوصی حاضر به هزینه کرد در این حوزه می‌شود. به همین دلیل صنایع و شرکت‌های تولیدی اکنون با کمبود خوراک انرژی مواجه هستند و زمان قابل توجهی را در خاموشی سپری می‌کنند.
از همین رو، هلدینگ توسعه معادن و فلزات دست به کار شد تا خود انرژی پروژه‌ها و کارخانه‌های تحت مالکیت خود را تامین کند و اکنون قدم‌های اساسی در توسعه نیروگاه‌ها خصوصا در حوزه انرژی‌های پاک برداشته است.
شرکت توسعه معادن و فلزات تا سال 1406 باید 125 مگاوات نیروگاه خورشیدی برای تامین 5 درصد برق مصرفی کارخانه‌های خود را با انرژی پاک وارد مدار کند. بر همین اساس، هلدینگ پویا انرژی برنامه دارد تا سالانه 25 مگاوات نیروگاه خورشیدی احداث کند.
شرکت پویا انرژی به عنوان بازوی اجرایی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) در ایجاد نیروگاه‌هایی برای واحد‌های صنعتی پیشگام شده و در اواسط آذر ماه سال 1402 کلنگ احداث نیروگاه خورشیدی پویا در استان کرمانشاه را به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین پروژه‌های انرژی تجدید پذیر در غرب کشور زمین زد.
با وارد مدار شدن پروژه نیروگاه خورشیدی کرمانشاه، 90 مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده خواهد شد و بدین ترتیب، بخشی از ناترازی انرژی جبران خواهد شد؛ ضمن آن که با تولید انرژی پاک و پایدار علاوه بر کاهش ریسک تامین خوراک بنگاه‌های تولیدی استان کرمانشاه، به حفظ محیط زیست نیز کمک شایانی می‌شود و نقش کلیدی در کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای ایفا می‌کند.
در بخش خدمات دوران پیشبرد طرح، با برگزاری جلسات متعدد با کارگروههای تخصصی در سازمان انرژی های تجدیدپذیر، مجوزهای لازم جهت شروع احداث ساختگاه نیروگاه خورشیدی 90 مگاواتی کرمانشاه اخذ گردید. همچنین مواردی از قبیل مجوز اتصال به شبکه برق سراسری کشور با همکاری شرکت برق منطقه غرب کشور، مجوز محیط زیست با همکاری اداره محیط زیست استان کرمانشاه، موافقت اصولی اولیه واگذاری زمین ساختگاه با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی استان و ….صورت پذیرفت.
در بخش تامین تجهیزات پروژه در بازه انتهایی سال 1403 تا ابتدای 1404 حجم قابل توجهی از پنل‌های خورشیدی به سایت پروژه پویای کرمانشاه وارد شد و از آن جا که این تجهیزات بخش اساسی زیرساخت تولید برق نیروگاه محسوب می‌شوند، فاز اول پروژه به سرعت وارد مرحله اجرایی نصب و بهره‌برداری خواهد شد.
در بخش اجرایی پروژه با تکمیل بخشهایی از جمله تجهیز کارگاه و دفاتر اداری موقت، نصب تاسیسات برقی و مکانیکی، تامین روشنایی محوطه، تحکیم بستر محوطه مذکور، احداث انبار روباز تجهیزات پروژه و اسکان عوامل اجرایی، پشتیبانی، نظارتی و حراستی پروژه می‌توان چنین گفت که با تامین مالی و حمایت سهامداران، بهره‌برداری از نیروگاه در کوتاه‌ترین زمان ممکن صورت خواهد پذیرفت.
در بخش مهندسی پروژه نیز با تولید 105 مدرک از 607 مدرک در بخشهای معماری، سازه، مکانیک، برق و ابزاردقیق، مخابرات و … شاهد پیشرفت خوبی بوده ایم.
با راه اندازی این نیروگاه علاوه بر این که برق پایدار در اختیار صنایع و واحدهای تولیدی منطقه قرار می‌گیرد، اشتغال‌زایی قابل قبولی در این استان مرزی شکل خواهد گرفت و به نوعی زمینه ‌ساز توسعه اقتصادی و رفاه اجتماعی خواهد بود.
از نقاط مثبت پروژه پویای کرمانشاه می‌توان به موقعیت یابی صحیح آن اشاره کرد؛ استان کرمانشاه با برخورداری از تعداد روزهای آفتابی زیاد، یکی از بهترین مناطق کشور برای تولید انرژی خورشیدی شناخته می‌شود و هزینه تولید برق را کاهش می‌دهد.
خاطر نشان می سازد این پروژه با هدف تامین برق طرح های توسعه صنعتی استان کرمانشاه و تزریق برق مطمئن و پایدار به شبکه سراسری کشور و در کنار آن ایجاد دارائی، تحصیل سود و انباشت دانش و تجربه خرید و فروش برق و مدیریت طراحی و مهندسی و اداره بنگاههای اقتصادی، ایجاد بازار تجارت در ایران و کشورهای همسایه و توسعه دادن فعالیت در منطقه در دست اجرا می باشد.
با توجه به پیشرفت‌های قابل توجهی که اخیرا رقم خورده، پیش‌بینی می‌شود نیروگاه خورشیدی پویای کرمانشاه تا پایان سال 1404 به بهره‌برداری برسد.
لازم به ذکر است که شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در قالب دهها پروژه بزرگ در اقصی نقاط کشور، بالغ بر سه و نیم میلیارد دلار سرمایه‌گذاری انجام داده و گام موثری برای توسعه زیرساخت‌ها و زمینه‌سازی برای جذب سرمایه‌گذاری‌ های بیشتر و ایجاد اشتغال پایدار در کشور برداشته و بخشی قابل توجهی از این حجم بالای سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر توسعه یافته بوده است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1000357/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فلوشیپ نشر تهران،‌ یک اتفاق خوب در نمایشگاه کتاب

شهرام شاهرختاش درگذشت

رقیب جدید برای طارمی؛ علاقه اینتر به ستاره یونایتد

شاید بزرگ‌ترین انتقال تابستانی پرسپولیس!

13 سال از گل خاطره‌انگیز آگوئرو گذشت

آنالیز ملی‌پوشان پیوند اعضا برای حضور در رقابت‌های جهانی آلمان

دستیار اول جباری هم برابر سپاهان غایب است

پایان جدول مقدماتی تور جهانی تنیس مردان

حکم نهایی دادگاه داوری ورزش علیه داروین نونیز

خداحافظی احساسی سیمئونه با آنچلوتی

دیدار دوباره وینیسیوس و کارلو آنچلوتی در تیم ملی به روایت انیمیشن

بازیکنان رکورددار بیشترین کارت قرمز در تاریخ فوتبال

اطلاعیه رسمی برای اردوی تابستانه پرسپولیس

مهم دیدن است و بس!

دور دوم اجرای نمایش «قربانگاه» در تالار مولوی

بازدید معاون رئیس‌جمهور از مرکز اورژانس اجتماعی گیلانغرب

مجید مظفری دوباره ازدواج کرد+ فیلم

مرمت کاروان‌سرای تاریخی رباط قره‌بیل با 20 میلیارد ریال اعتبار ملی آغاز می‌شود

ایرانی ها از چه زمانی صاحب هتل شدند؟

درخشش کشتی‌گیران کهگیلویه و بویراحمد در مسابقات نونهالان کشور

نیازمند عزم ملی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی هستیم

فعالان بورسی درباره اصلاحات قراردادهای اختیار معامله اظهار نظر کنند

جانشین سپاه صاحب الزمان (عج): خبرنگاران سربازان خط مقدم جنگ شناختی هستند

فرماندار روانسر مهم‌ترین چالش‌های این شهرستان را تشریح کرد

برنامه خون‌گیری در جوانرود به دلیل سفر رئیس‌جمهور لغو شد

زمینه‌سازی برای شکست بیکاری کرمانشاه با حمایت از 3 هزار طرح نیمه‌تمام

اولین پرواز زائران حج تمتع کرمانشاه پس از 5 سال وقفه انجام شد

معرفی وزیر اقتصاد در مهلت قانونی/ واکنش وزرا به ادعای بابک زنجانی و اظهارات ترامپ در سفر به عربستان

واکنش وزیر نفت به ادعای بابک زنجانی/ دولت در مهلت قانونی وزیر اقتصاد را به مجلس معرفی می کند/ واکنش به اظهارات ترامپ در سفر به عربستان

استعلام منفی مدنی‌زاده به دلیل تولد فرزند در آمریکا

هاب نوآوری و فناوری در دانشگاه علامه طباطبائی راه اندازی می‌شود

اقتصاد روسیه با نرخ بهره‌ 21 درصدی سقوط می‌کند

رییس جمهور عصر امروز وارد کرمانشاه می شود

توقف رسیدگی قضایی به تصادفات جرحی غیرعمد از ابتدای خرداد در کرمانشاه

بازدید و افتتاح برخی پروژه‌های مسکن و حمل و نقل کرمانشاه

پروژه‌های آب و برق در کرمانشاه توسعه متوازن را شتاب می‌بخشد

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 4 پروژه آب و فاضلاب در کرمانشاه

با تواضع و فروتنی به جامعه ایثارگری خدمت کنیم

جشن امضای کتاب معاون پارلمانی پزشکیان امروز در غرفه انتشارات اطلاعات

لحظه ورود پسر رونالدو به زمین برای اولین بازی با پیراهن تیم ملی پرتغال

پرطرفدارترین ستاره اروپا، آرسنال را انتخاب کرد

تشریح برنامه‌های تیم‌های ملی رده سنی پایه کاراته؛ معرفی اعضای کادر فنی

واکنش معاون حقوقی پرسپولیس به بیانیه فدراسیون فوتبال درباره پرونده بیرانوند

بازی خاص برای پدری گونسالس

بررسی همه حالت‌های صعود به لیگ برتر

یزد و ارومیه؛ جدالی تماشایی در گام یکی مانده به آخر برای صعود به لیگ یک

دو بازیکن سپاهان به استقلال رسیدند

یک مصدوم جدید روی دست آنچلوتی

مدال برنز کشتی‌گیر ایرانی در مکزیک با پای شکسته

آخرین تمرین این پنج نفر در پرسپولیس