عصر کرد

آخرين مطالب

پاوه آماده میزبانی از سفر معاون رئیس‌جمهور گفتگو

پاوه آماده میزبانی از سفر معاون رئیس‌جمهور
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد الماسی فرماندار پاوه سه‌شنبه بعد از ظهر در جمع خبرنگاران، در آستانه سفر معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم به این شهرستان، اظهار داشت: «این سفر فرصتی کلیدی برای پیگیری پروژه‌های عمرانی، رفع موانع اجرایی و طرح مسائل اساسی شهرستان در سطح ملی است.»
الماسی با اشاره به برخی برنامه‌های توسعه‌ای دولت در مناطق مرزی و محروم، افزود: «افزایش نرخ مرزنشینی و اعمال تسهیلات گمرکی، به‌صورت مستقیم به نفع مردم منطقه طراحی شده و انتظار می‌رود جامعه محلی از این ظرفیت‌ها بهره‌برداری لازم را داشته باشد.
»
وی با اشاره به عدم تناسب برخی طرح‌های اجرا شده با وضعیت جغرافیایی پاوه، خاطرنشان کرد: «طرح‌های گرمسیری با توجه به نبود زمین‌های کشاورزی در منطقه قابل اجرا نیستند. باید تمرکز را به‌سمت طرح‌های سردسیری مانند پروژه‌های پمپاژ آب و پرورش ماهی در قفس سوق داد که با شرایط اقلیمی منطقه سازگارتر است.»
فرماندار پاوه همچنین ظرفیت‌های گسترده گردشگری این شهرستان را یادآور شد و خواستار توجه ویژه به توسعه این حوزه شد: «توسعه گردشگری در پاوه علاوه بر اشتغالزایی، به معرفی فرهنگ بومی و ظرفیت‌های طبیعی منطقه نیز کمک خواهد کرد.»
وی در ادامه از پیگیری پروژه کنارگذر پاوه خبر داد و گفت: «در جریان این سفر، تخصیص حداقل 400 میلیارد تومان اعتبار برای تسریع در اجرای این پروژه مورد انتظار است. با این حال هدف نهایی، تأمین اعتبار تا سقف 700 میلیارد تومان است تا بتوان این طرح حیاتی را به‌سرعت به سرانجام رساند.»
الماسی با تأکید بر اهمیت این پروژه در کاهش بار ترافیکی و ایمنی مسیرهای ارتباطی، افزود: «استاندار، نماینده محترم، معاون وزیر راه و سایر مسئولان نسبت به اهمیت کنارگذر پاوه واقف هستند و پیگیری‌ها برای دریافت اعتبارات لازم ادامه دارد.»
فرماندار پاوه همچنین در بخشی از سخنان خود خطاب به خبرنگاران، از آن‌ها خواست تا با طرح پرسش‌های جدی و محترمانه از معاون رئیس‌جمهور، زمینه انتقال مشکلات منطقه به سطح تصمیم‌گیری ملی را فراهم کنند. وی اظهار داشت: «معاون رئیس‌جمهور به‌عنوان فردی کرد، اهل سنت و آشنا با دغدغه‌های مردم منطقه، ظرفیتی ارزشمند برای انعکاس مشکلات و مطالبات پاوه در سطوح بالای مدیریتی کشور است.»
در پایان این نشست، الماسی با اشاره به همدلی و هماهنگی شکل‌گرفته میان مسئولان شهرستانی و استانی برای رفع محرومیت‌ها، ابراز امیدواری کرد که سفر پیش‌رو بتواند نقطه عطفی در مسیر توسعه و شکوفایی منطقه باشد.
این سفر در شرایطی برنامه‌ریزی شده که شهرستان مرزی پاوه با چالش‌هایی در زمینه زیرساخت، اشتغال و توسعه اقتصادی مواجه است و نیازمند نگاه ویژه و حمایت‌های عملی از سوی دولت برای برون‌رفت از این وضعیت است.
کد خبر 6466623

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1000201/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امسال نمایشگاه کتاب برای خرید نیست، برای ماندن با کتاب است

ویدیویی عجیب از ورزشگاه خانگی تیم هامبورگ بعد از جشن صعود این تیم به بوندسلیگا

یامال، مسی و مارادونا نمی‌شود چون فرازمینی نیست

نقش خاص ذوب آهن در تاریخ لیگ برتری نساجی

ابتکار عجیب هواداران جنوا؛ سقوط سمپدوریا با تابوت

رئیس فیفا: جام جهانی زنان یک میلیارد دلاری می‌شود!‏

اخباری: داستان لیگ را به بهترین شکل تمام می‌کنم

درباره طارمی حق با اسنایدر بود

ماسیمو موراتی: اینتر پس از عبور از دیوار یوونتوس فاتح همه چیز شد؛

ورود لیورپول به رقابت بر سر جذب فلوریان ویرتس؛ همه چیز به خود بازیکن بستگی دارد

اولین اقدام جدی برای جذب مدافع اسپانیایی؛ پیشنهاد رسمی رئال مادرید به دین هویسن ارسال شد

کارتال:از وقتی آمدم بیشترین امتیاز را ما و قهرمان لیگ گرفتیم

اعلام لیست تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌های 2025

دولت مصمم است شکاف‌های زیرساختی مناطق محروم را برطرف کند

60 برند برتر صنعتی و صاحب نام ملی در گیلان فعال هستند

افتتاح بزرگترین اورژانس ترومای غرب کشور در بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه

آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به 18 روستای گراویان با حضور وزیر نیرو

سفر معاون رئیس‌جمهور به پاوه برای بررسی مشکلات روستایی و توسعه منطقه‌

لزوم بازنگری در نگاه ملی نسبت به ظرفیت‌های شمال

فرزند کدام شهید از رئیس‌جمهور استقبال کرد؟

رئیس‌جمهور پزشکیان وارد کرمانشاه شد

رئیس‌جمهور وارد کرمانشاه شد

نامه بسیج دانشجویی استان به رئیس جمهور درخصوص ظرفیت‌ها و نیازهای راهبردی کرمانشاه

برنامه سفر 2 روزه وزیر جهاد کشاورزی به کرمانشاه

رئیس‌جمهور در بدو ورود به کرمانشاه با خانواده‌های معظم شهدا دیدار کرد

وزیر بهداشت وارد کرمانشاه شد

آغاز ششمین سفر استانی پزشکیان/ جزئیات برنامه‌های رئیس جمهوری در کرمانشاه

وزیر جهاد کشاورزی وارد کرمانشاه شد

وزیر راه و شهرسازی در همراهی با رییس‌جمهور وارد کرمانشاه شد

اختصاص اعتبار 13 هزار و 230 میلیارد تومان به پروژه‌های زیربنایی و راهداری کرمانشاه

افتتاح مرکز اورژانس جدید بیمارستان طالقانی کرمانشاه باحضور وزیر بهداشت

تشریح برنامه های ششمین سفر استانی رییس جمهور به استان کرمانشاه

رئیس جمهور وارد کرمانشاه شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پزشکیان وارد کرمانشاه شد

برای ارتقای خدمات درمانی کرمانشاه یک همت اعتبار در نظر گرفته شده است

سرمایه‌گذاری در حوزه فنی و حرفه‌ای در اولویت قرار دارد

سفر رئیس جمهور به کرمانشاه؛ دیدار با خانواده شهدا

سفر رئیس جمهور به کرمانشاه؛ آغاز آبرسانی به 18 روستا

سفر رئیس جمهور به کرمانشاه؛ آغاز آبرسانی به 18 روستا با حضور وزیر نیرو

پوستر فیلم سینمایی تا هشت صبح رونمایی شد

شهدای خدمت الگویی ماندگار برای مدیران و نسل های آینده جامعه اسلامی هستند

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است

حج ظرفیتی بی‌نظیر برای رشد معنوی و تحول درونی انسان دارد

معاون استاندار کردستان: دستگاه‌ها برای توسعه فرهنگی و اجتماعی بیشتر تلاش کنند

همه ما مدیون زبان فارسی هستیم

ناراحتی و تعجب کارتال از حرف‌های دقیقی

آنچلوتی به رکورد دل‌بوسکه و لیپی می‌رسد؟

خرید با دوچرخه کرایه‌ای؛ تورام در میلان وایرال شد!

کارتال در نشست خبری پیش از بازی با هوادار: دقیقی گفت از شخصیت شما خوشم می آید

کارتال: بازی هوادار را آنالیز کردیم و با خودم فکر کردم هوادار واقعا سقوط کرده؟