عصر کرد

آخرين مطالب

زنگ شکوفه‌ها در مدارس کرمانشاه نواخته شد اجتماعی

زنگ شکوفه‌ها در مدارس کرمانشاه نواخته شد
  بزرگنمايي:

عصر کرد -

عصر کرد


ایسنا/کرمانشاه آیین نمادین جشن شکوفه ها، امروز(اول مهر) در دبستان دکتر محمد زنگنه شهر کرمانشاه با حضور محدود دانش آموزان کلاس اولی و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
مجید یزدان پناه مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این مراسم، با اشاره به وجود سه پازل آموزش حضوری، غیرحضوری و یا تلفیقی برای بازگشایی مدارس، گفت: اگرچه برای بازگشایی مدارس تابع نظر ستاد ملی کرونا هستیم، اما در صورت رای ستاد ملی کرونا برای بازگشایی به شیوه تلفیقی تصمیم گیری در مورد نحوه حضور دانش آموزان با شورای مدرسه متشکل از مدیر، معاون و اولیای منتخب دانش آموزان است.
وی ادامه داد: مدارس مناطق روستایی و عشایری که جمعیت کمی دارند با رعایت پروتکل های بهداشتی حضوری و مدارس نقاط شهری نیز با تصمیم گیری شورای مدرسه با حضور محدود دانش آموزان در صورت اسقبال خانواده ها حضوری برگزار می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه سپس با بیان اینکه هم اکنون 92 درصد معلم های استان کرمانشاه هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند، گفت: از آن هشت درصد باقیمانده معلم ها اگر قبلا واکسن کرونا نزده اند، درخواست می کنیم به احترام خانواده و دانش آموزان هرچه سریعتر برای دریافت واکسن اقدام کنند تا در صورت حضوری شدن کلاس های درس مشکلی برای حضور آنها سر کلاس وجود نداشته باشد. 
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اشاره ای هم به آغاز واکسیناسیون دانش آموزان 12 تا 18 ساله داشت و گفت: در صورت واکسیناسیون دانش آموزان با آرامش بیشتری می توانیم به سمت حضوری کردن کلاس های درس برویم.
یزدان پناه با بیان اینکه هیچ راهی بجز آموزش حضوری برای یادگیری دانش آموزان پایه اول و دوم وجود ندارد، تاکید کرد: معلم کلاس اولی چطور می‌تواند در فضای مجازی به دانش آموزی درس بدهد که هنوز بلد نیست مداد دستش بگیرد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه سپس با بیان اینکه اولین چیزی که برای آموزش و پرورش اهمیت دارد سلامت دانش آموزان است، به خانواده ها برای برگزاری کلاس های درس حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی اطمینان خاطر داد.
یزدان پناه با اشاره به تهیه ماسک و مواد ضدعفونی در مدارس به اندازه کافی، گفت: خانواده ها خیالشان راحت باشد اگر ماسک دانش آموزی پاره شده یا به هر دلیلی نیاز به تعویض داشته باشد، سریعا ماسک جدید از سوی مدرسه در اختیار او قرار خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: کلاس های درس دانش آموزان هم بعد از پایان هر کلاس ضدعفونی می شود.
وی در ادامه از دانش آموزان خواست تا مراقب سلامت خود بوده و با رعایت پروتکل های بهداشتی در کلاس درس حاضر شوند.
وی در ادامه ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، با اشاره به نقش مردم در سالهای دفاع مقدس، گفت: مردم انقلابی کرمانشاه به همراه دیگر هموطنانمان در برابر دشمنان سینه سپر کردند و اجازه ندادند یک وجب از خاک کشور به بیگانگان واگذار شود.

عصر کرد

ناهید فضلی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در حاشیه برگزاری این مراسم در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت حضور دانش آموزان کلاس اولی در مدارس در روز اول مدرسه گفت: حضور دانش آموزان کلاس اولی در مدرسه و آشنایی آنها با فضای آموزش رسمی نقش مهمی در روند یادگیری آنها خواهد داشت.
فضلی تاکید کرد: آشنایی و دیدار چهره به چهره دانش آموزان کلاس اولی با معلم هایشان آنها را در مسیر درس و مدرسه قرار می دهد.
فضلی تاکید کرد: با توجه به اینکه پایه اول تحصیلی اساس آموزش است، از خانواده‌ها در خواست می شود با برنامه ریزی برای حضور فرزندان کلاس اولی خود آرام آرام زمینه را برای آغاز آموزش حضوری فرزندانشان با رعایت شیوه نامه های بهداشتی فراهم کنند. 
وی ادامه داد: از امروز(اول مهر ماه) 33 هزار نوآموز کلاس اولی در مدارس استان کرمانشاه مشغول به تحصیل خواهند شد.
آیین جشن شکوفه ها در تمامی مدارس مقطع ابتدایی استان کرمانشاه با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد. 

عصر کرد

انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/244528/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تودیع و معارفه؛ عکس عجیب از باشگاه سپاهان

لیگ ملت‌ها؛ غول‌کشی به سبک ژاپن

جو‌ پرشور هواداران پاری‌سن‌ژرمن در تقاطع معروف تایمز، 1 روز مانده به فینال

رئال رکورد زد؛ 10 میلیون یورو در یک ساعت|

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز باقی خواهد ماند؛ همچنان عضو متعهد به ان پی تی خواهیم بود

برگزاری جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری

اشک‌های کریستین نورگارد پس از دیدن فرزندش با لباس آرسنال

جلسه خصوصی پیاتزا با دو رقیب در تیم ملی

چیزهای دیوانه‌کننده‌ای از مودریچ شنیده‌ام

تصمیم بزرگ؛ نیمکت‌ در انتظار رونالدوی 40 ساله

آغاز جشنواره تابستانی کیش از مردادماه؛ بسته‌های تخفیفی، سفر اقساطی و رویدادهای ویژه در راه‌اند

آکسیوس مدعی شد: درخواست مسکو از تهران برای موافقت با غنی‌سازی صفر درصد

عراقچی: همکاری‌های ما با آژانس متوقف نشده و شکل جدیدی پیدا خواهد کرد که کاملا طبیعی است

هافبک باتجربه تمرین پاس گل را شروع کرد!

حمله مسلحانه به خانواده ستاره اتلتیکو!

بلیت بازی لهستان و ایران تمام شد!

حنجره‌ها آماده؛ ایران در میهمانی پرشور والیبال لهستان

عابدزاده امسال در اسپانیا فیکس است!

پاسخ رد تراشتگن به درخواست فلیک

احتمال جدایی یک ستاره مهم از استقلال

پاس‌های تماشایی خرید جدید تراکتور

اینزاگی رئیس عربستان را تحقیر کرد

عبدی: از حضور رحمتی در خیبر خوشحال هستیم

دیدار مدیر عامل بیمه دی با خانواده‌های شهدای اقتدار استان مازندران

عراقچی: همکاری‌های ما با آژانس متوقف نشده البته شکل جدیدی پیدا خواهد کرد که کاملا طبیعی است

با 6 حقوقدان معرفی شده برای عضویت در شورای نگهبان بیشتر آشنا شوید

سنددار شدن زمین‌های کشاورزی در کردستان

حوادث تلخ جاده ای در نقاط حادثه خیز استان

وقتی حوصله سیاست را ندارند، سراغ من می‌آیند

رونمایی از کیت جدید تیم برایتون

لوئیس فن‌خال سرطان را شکست داد

اعلام زمان قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر

بازگشت امید با نخستین پیروزی ملی پس از 827 روز

ماجرای بدهی ملوان به دقیقی؛ غرامت بعد از یکسال!

15 سال گذشت؛ قهرمانی اسپانیا در جام جهانی با برتری مقابل هلند

گرمای کرمانشاه تا کی ادامه دارد؟

گزارش هاآرتص از هک اطلاعات هزاران اسرائیلی با سوابق نظامی و امنیتی توسط ایرانی‌ها

روایت وال‌استریت‌ژورنال از آنچه بین ترامپ و نتانیاهو درباره ایران گذشت

آملی‌ لاریجانی: هر رفتار تفرقه‌انگیز در خدمت جبهه صهیونیسم است

محسن هاشمی: کسی مخالف مذاکره نیست

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد

مطهری: سیاست وفاق ملی برای کشور آرامش به ارمغان آورد

نماینده قزوین: گروسی در صورت ورود به ایران باید دستگیر و محاکمه شود

رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت: رئیس‌جمهور با مردم صادق است

"مانع" از کردستان به آلبانی می رود

سمت جدید نناد لالوویچ

غیبت سامان فلاح در لیست استقلال برای سفر به ترکیه

طاهری به استقلال نزدیک شد

مربی تیم ملی فوتبال بانوان: دختر ایرانی می‌جنگد و موفق می‌شود

‍مدیرعامل سابق پرسپولیس، سرپرست بدنسازی شد