عصر کرد

آخرين مطالب

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه:

منطقه ویژه اقتصادی بانه سطح روابط اقتصادی کشور را ارتقا می‌دهد اقتصادی

منطقه ویژه اقتصادی بانه سطح روابط اقتصادی کشور را ارتقا می‌دهد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا/کردستان مهدی شوشتری ظهر امروز سه‌شنبه در همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بانه اظهار کرد که برگزاری این همایش به منظور گرد هم آوردن سرمایه گذاران اقلیم کردستان و استان کردستان فرصت خوبی برای منطقه ویژه اقتصادی بانه و منطقه آزاد بانه و مریوان است.

مهدی شوشتری ظهر امروز سه‌شنبه در همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بانه اظهار کرد که برگزاری این همایش به منظور گرد هم آوردن سرمایه گذاران اقلیم کردستان و استان کردستان فرصت خوبی برای منطقه ویژه اقتصادی بانه و منطقه آزاد بانه و مریوان است.
وی افزود که دولت جمهوری اسلامی ایران به منظور ایجاد رابطه‌ای مستحکم، ارتباط خوبی با همسایگان خود ایجاد کرده و این کشورها جایگاه ویژه‌ای در سیاست خارجی و تجارت خارجی ایران دارند.
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه با اشاره به جایگاه ویژه عراق در تجارت خارجی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد که عراق با داشتن هزاران کیلومتر مرز با جمهوری اسلامی اولین شریک اقتصادی در میان همسایگان و دومین شریک اقتصادی ایران پس از چین است.
وی با بیان اینکه اقلیم کردستان عراق به واسطه فرهنگ و تمدن مشترک و هم زبانی با استان‌های کردنشین ظرفیت مناسبی در بحث مبادلات به وجود آورده است، عنوان کرد که 700 کیلومتر مرز مشترک و فعالیت 7 پایانه مرزی همگی موجب شده تا ایران سهم قابل توجهی در بازار اقلیم کردستان را به دست آورد و مرزهای اقلیم کردستان با ایران از فعال‌ترین‌ مرزهای کشور است.
شوشتری ادامه داد که رسمی شدن مرز سیرانبند بانه یکی از آرزوهای دیرینه مردم این دیار بوده که خوشبختانه این کار با همکاری حکومت اقلیم کردستان عراق و استانداری سلیمانیه تحقق یافت.
وی خاطرنشان کرد که منطقه ویژه اقتصادی بانه و منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان فرصت بسیار گران‌بهایی برای استان کردستان و اقلیم کردستان عراق به منظور توسعه سرمایه‌گذاری‌ها است.
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه گفت: سرمایه گذاری مشترک فعالیت بخش خصوصی کشور با سرمایه‌گذاران اقلیم کردستان می‌تواند بانه را به قطب تولید کشور تبدیل کند و این موضوع روابط جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق را به سطح مناسبی ارتقا خواهد داد.
وی با اشاره به سفر ریاست جمهوری ایران به عراق و دیدار با دکتر برهم صالح رئیس جمهور عراق اظهار کرد که در سفر رئیس جمهور کشورمان به عراق آینده مبادلات اقتصادی تا سطح 20 میلیارد دلار پیش‌بینی شده و زمینه تحقق این برنامه با توجه به پتانسیل‌های دو طرف فراهم است.
شوشتری در پایان با اشاره به سرمایه‌گذاری فعالین اقتصادی اقلیم کردستان در شهرهای سنندج، مریوان و بانه در گذشته یادآور شد که سفر یک روزه سرمایه‌گذاران اقلیم کردستان به بانه می‌تواند آن‌ها را با وضعیت منطقه ویژه اقتصادی بانه آشنا کند و زمینه را برای آغاز سرمایه‌گذاری دو طرف ایجاد می‌کند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/215520/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نوستالژی؛ سوپرگل دلپیرو به رئال مادرید

جادوگر کوچک رئال مادرید؛ مهارت‌های دیدنی داوید سانچز 11 ساله!

ضربه خطرناک والورده از کنار دروازه به بیرون رفت

سیو زیبای دی گرگوریو مقابل هویسن

گل اول رئال مادرید به یوونتوس

قیچی تماشایی والورده و مهار دی گرگوریو

قرعه‌کشی لالیگا؛ اولین ال‌کلاسیکو روز 7 آبان

خلاصه بازی رئال مادرید 1 - یوونتوس 0

کارتون جدید حمید سحری؛ رئال مادرید میخواد در این تورنمنت جدید هم پادشاهی کنه

درخشش جوان رئالی برای عبور از بانوی پیر

مهاجرانی: تدبیر ایران باعث توقف جنگ شد

پیام وزیر خارجه ایران به همتای عربستانی خود

حضور پزشکیان و قالیباف در مراسم ختم شهید سردار محمد کاظمی

عمان بر لزوم ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا تاکید کرد

عراقچی: ایران در آمادگی کامل به سر می‌برد

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های شرقی هرمزگان

آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و امنیت در کیش برگزار شد

عدالت می‌تواند هم پای توسعه حرکت کند/ در شرایط کنونی موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم

به رسم قدرشناسی؛ محمد کبیری از همراهان پویش همدلی کیش تقدیر کرد

ستاره ایران سیزدهمین مهاجم برتر لیگ ملت‌ها

ستاره انگلیسی سر از بشیکتاش درآورد

از این بدتر نمی‌شود؛ فینال جام جهانی ساعت 9 صبح!‏

آریا سمت راست سپاهان را تمام و کمال می‌خواهد!

در میامی سیل می‌بارد؛ احتمال تاخیر بازی رئال-یووه

کمالوند: محمد‌ عباس زاده متعلق به نساجی است

نوستالژی، سوپرگل دلپیرو به رئال مادرید (2008)

نوستالژی، قیچی برگردان رونالدو مقابل یوونتوس (2018)

اولین خرید بزرگ باشگاه تازه‌وارد عربستانی

معادلات سرگیجه‌آور؛ ایران این شکلی صعود می‌کند

بازگشت وریا غفوری به استقلال

تجارت مرزی؛ راه‌حلی پایدار به‌جای کولبری

کالاس: اتحادیه اروپا آماده تسهیل‌گری در مذاکرات هسته‌ای ایران است

مطهری: بعید است که ایران دکترین اتمی خود را تغییر دهد

گاردین: ایران بر پایه یک دروغ مورد حمله قرار گرفت، اما اروپایی‌ها حاضر نشدند آن را محکوم کنند

عراقچی در گفت و گو با همتای یونانی: تداوم بی‌کیفرمانی رژیم صهیونیستی عامل تشدید ناامنی در منطقه است

رم: در تلاش برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا هستیم

حضور سرلشکر پاکپور، فرمانده کل سپاه در مراسم ختم سردار حاجی‌زاده

عراقچی: پذیرش درخواست توقف جنگ از سوی ایران فرصتی دوباره را برای دیپلماسی فراهم ساخته است

نگرانی‌ها در شبکه اینترنشنال با افزایش موج بازداشت عوامل مرتبط با موساد در ایران

هاآرتص افشاگری کرد: 10 مرکز راهبردی اسرائیل هدف اصابت دقیق موشک‌های ایرانی

سردار جعفری: بعید است رژیم صهیونیستی بزودی بتواند توان خود را احیا کند

لزوم جهاد تبیین برای مقابله با جنگ ترکیبی

بررسی ابعاد حقوقی تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور

آمادگی مراکز خرید تضمینی گندم در کردستان

وبسایت آمریکایی: از توهم تجزیه ایران دست بردارید

الجزیره: جت‌ها و موشک‌های اسرائیل از کدام کشور عبور کرده و وارد ایران می‌شدند؟

بازدید و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور با مردم مناطق آسیب‌دیده از حمله رژیم صهیونیستی در تهران

اتحادیه اروپا: از آتش‌بس ایران و اسرائیل حمایت می‌کنیم

عراقچی در گفت‌وگو با کالاس: آمریکا به مذاکره و دیپلماسی خیانت کرد

سفیر ایران به وزارت خارجه آلمان احضار شد