عصر کرد

آخرين مطالب

رونمایی از پوستر جشنواره داستان صوتی کیش منطقه آزاد کیش

رونمایی از پوستر جشنواره داستان صوتی کیش
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر از پوستر دومین دوره جشنواره داستان صوتی کیش با عنوان "واگویه‌های جنوب" در مراسمی رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این مراسم سعید پورعلی، معاون فرهنگی اجتماعی این سازمان مسئولیت جشنواره واگویه‌های جنوب را حفظ و حراست از زبان و لهجه‌های جنوب کشور عنوان کرد و گفت: امیدوارم بتوانیم با ثبت و ضبط داستان‌ها، اصالت جنوب را به صورت مستمر حفظ کنیم.
در ادامه این آیین امین جوکار، مدیر هنری دومین دوره جشنواره داستان صوتی کیش ضمن ارائه جزییات فراخوان این رویداد، افزود: اولویت پذیرش آثار با داستان‌هایی است که به زبان فارسی و لهجه‌‌ی یکی از استان‌های جنوبی کشور شامل هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری، یزد، کرمان و کهگیلویه و بویراحمد، روایت شده باشد.
وی در ادامه در خصوص شرایط شرکت در جشنواره گفت : حضور در جشنواره محدودیت سنی ندارد و هر شرکت‌کننده مجاز به ارسال حداکثر 3 داستان صوتی با فرمت‌ mp3 می باشد.
مدیر هنری جشنواره واگویه‌های جنوب زمان مجاز برای روایت هر داستان را حداقل 5 دقیقه و حداکثر 15 دقیقه عنوان کرد و استفاده از موسیقی‌ در متن روایت داستان را مجاز بر شمرد.
جوکار همچنین استفاده از افکت‌های صوتی که صدای راوی را از شکل واقعی دور ‌کند غیر مجاز اعلام کرد و اظهار داشت: نویسنده و راوی داستان‌ها باید «یک نفر» باشند و راوی امکان روایت داستان شخص دیگری را ندارد، تمام حقوق مادی اثر برگزیده نیز به جشنواره تعلق دارد و حقوق معنوی آن برای مولف و خالق اثر محفوظ است.
وی همچنین با اشاره به اینکه راستی‌آزمایی تعلق اثر به فرد شرکت‌کننده به طور قطع انجام می‌شود تصریح کرد: تبعات حقوقی عدم اصالتِ احتمالی، برعهده شرکت‌کننده در جشنواره خواهد بود.
مدیر هنری جشنواره واگویه‌های جنوب در بخش دیگر سخنان خود گفت: علاقه‌مندان تا سوم مهر امسال امکان بارگذاری داستان‌های خود را در درگاه اینترنتی festival.kish.ir خواهند داشت.
جوکار بیان کرد: در آیین اختتامیه دومین جشنواره داستان صوتی کیش که دی امسال
برگزار خواهد شد از سه تولیدکننده برتر با جایزه‌های 40، 30 و 20میلیون ریالی، دیپلم افتخار و همچنین تندیس تقدیر خواهد شد و علاوه بر آن دو داستان تحسین‌شده از سوی هیئت داوران نیز جوایز 5 میلیون ریالی دریافت می کنند.
امین جوکار، منصور ضابطیان و شاهین بهرام‌نژاد داوری دومین دوره جشنواره داستان صوتی کیش را بر عهده دارند.
بابک عامل به عنوان دبیر این رویداد و سعید پورعلی، رضا اردلان و ضابطیان نیز به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری دومین دوره جشنواره داستان صوتی کیش فعالیت می کنند.
شایان ذکر است اولین دوره این جشنواره سال گذشته با حضور داستان‌نویسانی از استان‌های بوشهر، هرمزگان، خوزستان و سیستان بلوچستان برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/215429/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونمایی از «تاریخ تحلیلی ورزش‌های باستانی و کشتی پهلوانی»

رونمایی از زندگی‌نامه شهید قاسم سلیمانی به زبان قزاقی

کلید انتقال آنچلوتی به برزیل؛ ستاره سابق رئال!

فهرست فروش بارسلونا مشخص شد

حریف تیم والیبال فولاد سیرجان در لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد

امین اسماعیل‌نژاد دومین مهاجم برتر لیگ لهستان

تغییرات در هیات مدیره باشگاه سپاهان؛ 2 نفر از اعضای جدید مشخص شدند

اینتر با وینگر برزیلی تمام کرد!

فوتبال هلند یادآور نمایش‌های جذاب و البته مملو از بازیکنان خاص است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ صعود ژاپن و تایلند به نیمه‌نهایی

کین: قهرمان شدم، حالا چه می‌خواهند بگویند؟

سایت کره‌ای: طارمی جوکر فینال می‌شود

سخنگوی استقلال: انتخاب سرمربی با مشورت سیدورف خواهد بود

شرح وظایف سیدورف در استقلال

توضیح کارشناس داوری در مورد کشتی جنجالی زارع و معصومی؛ چه کسی حق دارد؟

بهمن فرمان آرا شاهکار بزرگ علوی را می‌سازد

هشدار سرلشکر باقری به تهدیدکنندگان ایران؛ در صورت آغاز درگیری، خاتمه، نحوه، زمان و مکان درگیری و توسعه صحنه نبرد را جمهوری اسلامی مشخص خواهد کرد

نمایشگاه صنایع دستی بهزیستی سقز گشایش یافت

برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه گذاری خارجی در کردستان

بارقه امید در امیرآباد؛ افتتاح سرپناه برای خانواده دارای فرزندان معلول

چه کسانی رئیس‌جمهور را در سفر به کرمانشاه همراهی می‌کنند؟

گروه مالی هلدینگ خلیج فارس، مجوز گرفت

دعوت به سرمایه‌گذاری در افقی نو از اقتصاد شهری؛ آرامستان‌ها، بستری امن و پایدار برای مشارکت‌های اقتصادی

بی‌توجهی به انتقادها مانع نوآوری است

کسری بودجه، زخم قدیمی اقتصاد ایران

برگزاری دوره آموزشی «رهبری در سازمان‌ ها» در دانشگاه شریف

چه کسانی رئیس جمهور را در سفر به کرمانشاه همراهی می‌کنند؟

مطالبه‌گری دانشجویی در آستانه سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه

آماده باش فرودگاه کرمانشاه برای عملیات حج

تعویق دیدار مردمی رئیس‌جمهور در کرمانشاه

زمان دیدار مردمی رئیس‌جمهور در کرمانشاه اعلام شد

نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است

ثبت جهانی آوای عرفان؛ «هزار دف پالنگان» در تقویم گردشگری ملی ماندگار شد

برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری خارجی در کردستان

دعوت ازمربی و بوکسور کردستانی به اردوی تیم ملی نوجوانان

تارتار تیم دومش را به زمین می‌فرستد

توضیح سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان در مورد آخرین وضعیت تیم

خشم وینی از ستاره‌های رئال؛ لعنتی‌ها!

غیبت مدعیان دو وزن در اردوی تیم ملی کشتی فرنگی

همراهی مایکل اوون با آرنولد؛ بیش از همه او را درک می‌کنم

نمونه‌گیری خونی از 16 ورزشکار

یراهن جدید سیتی؛ پلی میان گذشته و آینده!‌

جدول اصلی هفته دوم تور جهانی تنیس خلیج فارس قرعه‌کشی شد

روایت هاشمی‌مقدم از پیشنهاد استقلال و حضور سیدورف در ایران

کایل اسنایدر بازداشت شد!

کارنامه سیاه گروهک تروریستی پ‌ک‌ک در کردستان+ عکس

کشف 5 کبک وحشی و دستگیری سوداگران در کامیاران

مراسم هزار دف پالنگان در تقویم ملی رویداد‌های گردشگری کشور ثبت شد

ثبت مراسم هزار دف پالنگان در تقویم ملی رویدادهای گردشگری کشور

هلال احمر کردستان سلامت امدادگران را در اولویت قرار داد