عصر کرد
بازگشت بوکس کرمانشاه به جایگاه گذشته نگاه ویژه مسئولین را می‌خواهد
يکشنبه 16 بهمن 1401 - 09:09:22
عصر کرد - ایسنا/کرمانشاه پیشکسوت بوکس کرمانشاه با انتقاد از عدم حمایت مسئولین استان از بوکس، گفت: بازگشت بوکس کرمانشاه به جایگاه گذشته نگاه ویژه مسئولین استان را می‌طلبد.
علی مظاهری در جمع خبرنگاران، با سخت توصیف کردن شرایط بوکس ایران، اظهار کرد: طی سالهای گذشته این ورزش شرایط بسیار بدی را پشت سر گذاشت و اکنون هم در وضعیت مناسبی قرار ندارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه حواشی ماه‌های اخیر حتی نگاه مسئولین را هم به بوکس متفاوت کرده، ادامه داد: متاسفانه پس از پناهنده شدن ثوری رئیس فدراسیون، حتی نگاه مسئولین هم به بوکس عوض شده، بگونه‌ای که حتی برای ثبت نام انتخابات ریاست فدراسیون هم برخلاف گذشته فقط خود بوکسی‌ها آمدند و ثبت نام کردند.
دارنده سه مدال بازی های آسیایی در ادامه به وضعیت بوکس در کرمانشاه پرداخت و اظهارکرد: سال 2007 از 10 وزن تیم ملی بوکس ایران، پنج نفر کرمانشاهی بودند، اما اکنون چند نفر را در تیم ملی داریم؟
مظاهری تصریح کرد: شاید برخی گلایه و انتقاد داشته باشند که مسئول وضعیت کنونی بوکس کرمانشاه، هیات استان است، اما اینگونه نیست و هیات تلاش خود را می‌کند.
وی بی توجهی مسئولین را عامل اصلی وضعیت کنونی بوکس استان عنوان کرد و افزود: در کرمانشاه علاقمندان زیادی به بوکس داریم، اما وقتی می‌بینند که الگوها و قهرمانان آنها جایگاهی در اجتماع ندارد و مسئولین هیچ توجهی به این رشته نمی کنند، بنابراین جذب آن نمی‌شوند. زمانی هم که جذب ورزشکار نداشته باشیم، نمی‌توان انتظار خروج تعداد زیادی قهرمان از این رشته را داشت.
ملی پوش سابق بوکس ایران خاطرنشان کرد: حتی اگر کسانی هم باشند که به دلیل علاقمندی وارد این رشته شده‌اند، پس از مدتی که می‌بینند پولی در آن نیست، بوکس را رها می کنند و سراغ رشته‌های دیگر می‌روند.
وی تاکید کرد: بازگشت بوکس کرمانشاه به جایگاه سابق نگاه ویژه مسئولین استان را می‌طلبد. از طرف دیگر رسانه‌های استان هم باید قهرمانان را به مردم معرفی کنند و کاری کنند که این قهرمانان دیده شوند.
مظاهری ادامه داد: ورزشکاری که مدال آسیایی می گیرد، دیگر نباید دغدغه شغل داشته باشد، بلکه تنها باید به فکر ارتقاء خودش باشد، اما اکنون اینطور نیست و قهرمانان ما مدام دغدغه شغل را دارند.
وی یادآورشد: زمانی که من در اردوی تیم ملی بودم، مسئولین شهرهای دیگر به ملی پوشان خود زنگ می زدند و به آنها قول می‌دادند که در صورت مدال آوری به آنها پاداش بدهند، اما از مسئولین کرمانشاه هیچ کس سراغی از ما نمی‌گرفت و در مجموع مسئولین کرمانشاه با ورزش بیگانه‌اند.
دارنده مدال طلای بازی های آسیایی 2007 در ادامه یکی دیگر از مشکلات بوکس کرمانشاه را نداشتن کرسی در فدراسیون اعلام کرد و افزود: حدود 70 تا 80 درصد از مدال های بوکس ایران مربوط به کرمانشاه است و نیمی از طلاهای برون مرزی کسب شده کشورمان متعلق به قهرمانان استان ما است، اما متاسفانه هیچ کرسی در فدراسیون نداریم و این باعث شده تا در زمان لازم نتوانیم از حق قهرمانان خود در مسابقات کشوری و یا انتخابی تیم ملی دفاع کنیم.
دارنده سه مدال مسابقات آسیایی در ادامه یکی دیگر از معضلات ورزش کرمانشاه از جمله در رشته بوکس را ماده 88 خواند و افزود: واگذاری سالن های ورزشی از طریق ماده 88 باعث شده که اگر یک مربی تایم بخواهد باید هزینه بدهد و در نتیجه مربی هم از ورزشکار پول می‌گیرد و این مسئله کاهش تعداد افراد جذب شده به این رشته را به دنبال داشته، درحالی که بوکس رشته‌ای است که اکثر افرادی که وارد آن می‌شوند از طبقه پایین جامعه هستند.
پر افتخارترین مدال آور بوکس ایران افزود: علیرغم اینکه کرمانشاه در بسیاری از مسائل همچون طلاق، بیکاری، اعتیاد و ... رتبه های بالای کشوری را دارد، اما در بحث ورزش دارای پتانسیل بسیار بالایی است و می‌تواند از این ظرفیت بخوبی استفاده کند.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/303803/بازگشت-بوکس-کرمانشاه-به-جایگاه-گذشته-نگاه-ویژه-مسئولین-را-می‌خواهد
بستن   چاپ