عصر کرد
تجلیل از 87 پژوهشگر و فناور برتر کرمانشاه
پنجشنبه 17 آذر 1401 - 16:18:47
عصر کرد - ایسنا/کرمانشاه طی مراسمی از 87 نفر از پژوهشگران و فناوران برتر استان کرمانشاه به مناسبت هفته پژوهش تجلیل شد.
دکتر محمد نبی احمدی رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه امروز(17 آذر) در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان، از دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین و متولی برگزاری برنامه های هفته پژوهش در استان نام برد و اظهار کرد: برنامه های استانی این هفته در کرمانشاه از 12 آذر آغاز و تا به امروز(پنجشنبه) ادامه پیدا کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی ادامه داد: در روز پایانی این هفته در استان از 87 نفر از پژوهشگران و فناوران برتر استان در حوزه های مختلف تجلیل خواهد شد. 
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: در این مراسم شش نفر برگزیده استان در حوزه های تخصصی، 35 نفر برگزیده دانشگاه ها، 12 نفر برگزیده مراکز تحقیقاتی و 18 نفر فناور برتر معرفی و تجلیل می شوند. 
وی اضافه کرد: امسال 43 پرونده پژوهشگران منتخب از 27 دستگاه اجرایی توسط کمیته علمی دانشگاه بررسی شد که در نهایت 19 نفر از میان آنها به عنوان پژوهشگران برگزیده این دستگاه ها انتخاب شدند. 
احمدی همچنین از تجلیل از پرفسور شمسی پور به عنوان سرآمد علمی کشور در سال 1401 هم در این مراسم خبر داد. 
وی در ادامه با بیان اینکه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه نیز در دو بخش دانشگاه رازی و استانی برگزار می شود، اعلام کرد: نمایشگاه استانی توسط پارک علم و فناوری استان در اوایل دی ماه برگزار خواهد شد و نمایشگاه دانشگاه رازی هم از 14 آذر تا به امروز فعالیت داشت. 
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش به تشریح وضعیت دانشگاه رازی در تعدادی از شاخص ها پرداخت و اعلام کرد: طبق آخرین رتبه بندی نظام رتبه بندی علوم جهان اسلام ISC دانشگاه رازی با یازده پله صعود در جایگاه دوازدهم در بین دانشگاه های جامع کشور قرار گرفته است. 
وی به افزایش تعداد اعضای هیات علمی این دانشگاه در شاخص های ملی و بین المللی هم اشاره کرد و گفت: هفت نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه جزو پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر و 17 نفر از آنها هم جزو پژوهشگران پراستناد دو درصد جهان هستند. 
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه از رشد قابل توجه تولیدات علمی این دانشگاه در یک بازه زمانی پنج ساله خبر داد و گفت: از سال 2017 تا سال 2021 مجموعا 3325 تولید علمی داشته ایم که در بین دانشگاه های غرب کشور رتبه اول را به خود اختصاص داده است. 
وی با بیان اینکه تعداد استنادات به تولیدات علمی دانشگاه رازی در بین دانشگاه های غرب کشور بالاترین آمار را دارد، عنوان کرد: با در نظر گرفتن این موارد دانشگاه رازی همچنان مرجعیت علمی خود را در غرب کشور حفظ کرده است. 
احمدی در خصوص شاخص همکاری های بین المللی این دانشگاه هم اعلام کرد: از سال 2015 تا سال 2016 در این بخش تنزل داشته ایم و در سال 2018 تا اواسط 2019 مسیری مستقیم و متوسط را طی کردیم، اما از اواسط 2019 سیر صعودی داشته ایم. 
وی از سه برابر شدن تعداد شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور دانشگاه در سال 1400 نسبت به سال قبل آن خبر داد و گفت: در بحث طرح های پژوهشی تقاضا محور هم در سال 1398 تعداد 76 طرح، در سال 1399 تعداد 69 طرح و در سال 1400 تعداد 71 طرح داشته ایم. 
رئیس دانشگاه رازی اضافه کرد: هرچند که تعداد طرح های سال 1401 هنوز بارگذاری نشده، اما از نظر اعتباری رشدی دو و نیم برابری نسبت به سال گذشته دارد. 
وی در پایان به صدور مجوز تاسیس پارک علم و فناوری این دانشگاه هم یاد کرد و گفت: امیدواریم در این راه از تجارب پارک علم و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی استان استفاده کنیم و با همراهی و همدلی آنها بتوانیم جایگاه استان را ارتقاء ببخشیم. 
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/292328/تجلیل-از-87-پژوهشگر-و-فناور-برتر-کرمانشاه
بستن   چاپ