عصر کرد
کاهش 50 درصدی تولید رب انار در پاوه
پنجشنبه 10 آذر 1401 - 9:55:28 AM
مهر
عصر کرد - شهروز احمدی در گفتگو با خبرنگار  اظهار کرد: تولید انار در شهرستان پاوه به دلیل مشکلات کم آبی با کاهش 50 درصدی امسال رو به رو شد.
وی افزود: تولید رب انار هم به همین میزان در شهرستان پاوه کاهش یافته است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان پاوه تصریح کرد: در شهرستان پاوه انواع انار از ارقام بومی همچون ترش و شیرین، نرم دانه، پیرمیکاییل و غیربومی همچون یوسف خانی، ملس ساوه و رباب نیریز تولید می‌شود که نوع ترش آن برای تولید رب انار کاربردی‌تر است.
 
احمدی خاطر نشان کرد: رب انار بیشتر به صورت سنتی تهیه می‌شود و مصرف آن بیشتر در داخل استان کرمانشاه است.
وی عنوان کرد: 670 هکتار باغ انار مثمر در شهرستان پاوه وجود دارد و برداشت این محصول از اوایل آبان آغاز و تا اوایل آذر ادامه دارد.
 

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/291670/کاهش-50-درصدی-تولید-رب-انار-در-پاوه
بستن   چاپ