عصر کرد
ظرفیت تولید گوشت مرغ در کردستان ماهانه سه هزار و 350 تن است
یکشنبه 22 آبان 1401 - 9:42:14 AM
ایرنا

عصرکرد- پیمان اسکندری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اظهار داشت: برای تولید 17 هزار تن لاشه گوشت مرغ نیاز به حداقل 15 میلیون قطعه جوجه‌ریزی به عبارتی سه میلیون قطعه در ماه داریم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان به مقدار مورد نیاز نهاده‌ برای تولید این میزان گوشت مرغ در استان اشاره کرد و ادامه داد: 37 هزار تن نهاده طیور شامل 23 هزار تن ذرت و 14 هزار تن سویا برای تولید 17 هزار تن گوشت مرغ نیاز است.

اسکندری میزان سرانه مصرف گوشت مرغ در استان را 26.5 کیلوگرم به ازای هر نفر در سال اعلام کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه 28 هزار و 777 تن مرغ در استان کشتار و توزیع شده است.

701 واحد مرغداری فعال در کردستان با ظرفیت بیش از 14.5 میلیون قطعه در دوره و حدود 58 میلیون قطعه در سال با توان تولید 110 هزار تن گوشت مرغ وجود دارد.


http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/290090/ظرفیت-تولید-گوشت-مرغ-در-کردستان-ماهانه-سه-هزار-و-350-تن-است
بستن   چاپ