عصر کرد
ارتباط نوشابه های رژیمی با افزایش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی
سه شنبه 22 شهريور 1401 - 16:09:16
عصر کرد - تحقیقات جدید نشان می‌دهند افرادی که به طور مرتب نوشیدنی‌های قندی و یا آب میوه‌های مصنوعی مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض سکته و بیماری‌های قلبی قرار دارند.

پژوهشگران موسسه INSERM فرانسه برای ارزیابی ریسک بیماری‌های قلبی در شیرین‌کننده‌ها، خوداظهاری ده‌ها هزار نفر درباره رژیم غذایی، سبک زندگی و سابقه پزشکی افراد را در بازه زمانی 2009 تا 2021 بررسی کردند؛ در میان این افراد، 37 درصد از شیرین‌کننده‌های مصنوعی استفاده می‌کردند و میانگین مقدار مصرف آن‌ها روزانه 42 گرم بود. سپس در طول یک بازه زمانی 9 ساله، هزار و 502 مشکل قلبی از جمله حمله قلبی، آنژین و سکته مشاهده شد.
بر اساس نتایج این تحقیق که در مجله BMJ منتشر شده است، از میان 100 هزار نفری که مقدار زیادی شیرین‌کننده مصرف می‌کردند، 346 نفر دچار بیماری‌های قلبی شدند. این رقم در بین 100 هزار نفری که از این شیرین‌کننده‌ها استفاده نمی‌کردند، 314 نفر بود.
محققان معتقدند افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی به هیچ عنوان نباید رژیم حاوی شیرین کننده‌های مصنوعی داشته باشند و آب تنها نوشیدنی سالمی است که باید به طور مرتب مصرف کنند.
دیگر تحقیقات نشان می‌دهند، محصولات مصنوعی می‌توانند باعث ایجاد تغییر در میکروب‌های روده‌ای و عواقب منفی شوند.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/285588/ارتباط-نوشابه-های-رژیمی-با-افزایش-ریسک-ابتلا-به-بیماری-های-قلبی
بستن   چاپ