عصر کرد
تاکنون بیش از 240 هزار زائر از گذرگاه رسمی خسروی عازم عراق شدند
سه شنبه 22 شهريور 1401 - 00:32:58
عصر کرد - به گزارش قدس آنلاین، بهمن امیری مقدم دوشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از صبح امروز نیز بیش از 9 هزار نفر از مرز رسمی خسروی عازم عراق شدند و تعداد چهار هزار و 500 نفر از این مرز به کشور بازگشتند.
وی اظهار داشت: در مرز رسمی خسروی خدمتگزار زائران و مشتاقان اباعبدالله الحسین (ع) هستیم و همه دستگاه ها و نهادها جهادی کار می کنند و در خدمت رسانی به زائران اربعین خلاقیت های خوبی رقم خورده و این برگ هایی که همکاران ما در افتخاراتشان داشتند قابل توجه است و خدا را شاکریم که زائرانی که ورود می کنند خوشحال بوده و رضایت کامل دارند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه گفت: در مرز منذریه عراق نیز تعدادی موکب پیش بینی شده تا زائران هنگام بازگشت‌ به کشور در این موکب ها پذیرایی شوند.
امیری مقدم اضافه کرد:زائران هنگام ورود به کشور با کمترین زمان ممکن تشریفات مربوط به مهر گذرنامه های خود را انجام می دهند و سپس با اتوبوس ها به سه راهی نصرآباد منتقل می شوند و مشکلی نداریم و شاهد رضایت عمومی زائران هستیم.
او گفت: هنوز هم شاهد حضور زائرانی هستیم که با علاقه‌مندی می آیند و هیچ گونه ممانعتی برای حضور این زائران نداریم.
وی افزود: ما در مرز خسروی شاهد خدمتگزاری و تعهد همکارانمان هستیم و از امروز ورودی های ما به کشورمان زیاد است و طبق پیش بینی ها نیز در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه شاهد خروج قابل توجهی از زوار خواهیم بود و آمادگی کامل را در این رابطه داریم.
وی گفت: هم اکنون تمام مسیرهای منتهی به مرز خسروی باز است و از زواری که به کشور برمی گردند درخواست می کنیم با توجه به خستگی حتما در موکب ها استراحت داشته باشند و به خصوص افرادی که با خودروهای شخصی به مقصد استان های خود بر می گردند نسبت به قوانین راهنمایی و رانندگی توجه کرده و در موکب ها استراحت داشته باشند.
خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی
امسال مرز خسروی در شهرستان قصرشیرین برای تردد زائران اربعین بازگشایی شده است.
مرز رسمی خسروی در فاصله 15 کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق 190، نجف 380، کربلا 300، کاظمین 203 و تا سامرا 326 کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از 27 هزار نفر جمعیت و بیش از 186 کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
در این شهرستان 14 واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با 322 اتاق و یک هزار و50 تخت از اوایل دهه 80 ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.
خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.
زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می رسند. همچنین پیش از زیارت امام حسین(ع)، به امامان مدفون در کاظمین و سامرا عرض ادب می کنند و همین موضوع خسروی را به «مسیر ولایت» ملقب کرده است.
منبع: ایرنا

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/285506/تاکنون-بیش-از-240-هزار-زائر-از-گذرگاه-رسمی-خسروی-عازم-عراق-شدند
بستن   چاپ