عصر کرد
زیر ساخت های ورزش نابینایان باید فراهم شود
شنبه 22 مرداد 1401 - 19:19:50
عصر کرد - ایسنا/کردستان رئیس هیات ورزش نابینایان استان کردستان گفت: ورزش نابینایان یک مقوله فرهنگی و اجتماعی است که باید همه دست به دست هم بدهند تا زیرساخت‌های آن فراهم شود.
صلاح الدین یوسفی امروز( 22 مرداد) در نشست با اصحاب رسانه و ورزشی نویسان استان با بیان اینکه رسانه نقش موثری در توسعه ورزش نابینایان دارد، اظهار کرد: رسانه باتوجه به رسالتی که دارد می‌تواند نقش موثری در ارتقا این هیات داشته باشد و ما می‌خواهیم این قشر از جامعه در کنار ما قرار بگیرد.
وی ضمن تقدیر و تشکر از هیات رئیسه ورزش نابینایان استان، عنوان کرد: خوشبختانه این هیات توانسته است با کمک این افراد رشته های ورزشی که در گذشته غیر فعال بوده را فعال کند.
یوسفی تصریح کرد: در ورزش نابینایان باتوجه به بعد فرهنگی که دارد باید دستگاه های دولتی و غیر دولتی پای کار بیاییند و زمینه ورزش و زیرساخت ها را برای این قشر از جامعه فراهم بکنند.
رئیس هیات ورزش نابینایان استان کردستان ضمن تشکر از حمایت های شهرداری سنندج، افزود: خوشبختانه شهردار شهر سنندج توجه خاصی به ورزش نابینایان در جامعه دارد و امیدواریم این حمایت ها ادامه دار باشد.
وی به ورزش نابینایان در روستاها اشاره کرد و گفت: متاسفانه شرایط ورزش نابینایان کردن برای روستایان بسیار سخت است و اصلا هیچ‌گونه زیر ساختی برای آنها فراهم نیست و این مهم می‌طلبد تا برای این افراد برنامه ریزی خاصی انجام داد.
یوسفی به مسئله حامیان ورزش در کردستان پرداخت و خاطرنشان کرد: امروزه هر رشته ورزشی که می‌خواهد پیشرفت کند باید یک حامی در کنار او قرار بگیرد که خوشبختانه کارخانه ایستک کردستان حمایت از ورزش نابینایان را برعهده گرفته است و قرار است سالانه بودجه ای در راستای توسعه و فراهم کردن زیر ساخت های ورزش نابینایان به این هیات تزریق کند.
وی گفت: در سنوات گذشته جامعه قهرمانی ورزش نابینایان از بدنه هیات دور شده بودند که خوشبختانه این مهم در این چند سال حل شده است و دوباره آشتی میان ورزشکاران قهرمان با این هیات به وجود آمده است که این امر باعث رونق این رشته می شود.
رئیس هیات ورزش نابینایان استان کردستان اظهار کرد: هیات نابینایان استان کردستان در 18 اسفند سال 1400 با ترکیب جدید بر راس کار ایستاد و توانست با برنامه ریزی دقیق رشته های ورزشی اعم از شطرنج، گل بال، پاور لیفتینگ، شنا، دوومیدانی، کوهنوردی و... دوباره فعال بکند و در مسابقات کشوری حضوری موفق داشته باشند و برای این دیار عنوان و افتخار کسب کنند.
یوسفی که خود از قهرمانان جهانی در رشته دوومیدانی نابینایان است، به طرح پروتکل بین المللی رشته ورزشی نابینایان اشاره کرد و گفت: با تیم پژوهشی که در کنار هیات قراردارد پروتکل ورزشی نابینایان به زبان انگلیسی و فارسی طراحی شده است که امیدواریم با استقبال از این طرح تحول بزرگی در ورزش‌های نابینایان به وجود بیاوریم.
وی در پایان با اشاره به اینکه در حال حاضر 170 ورزشکار بیمه شده در استان فعالیت می کنند، یادآور شد: این هیات تا کنون در 7 شهرستان استان فعال است و در نظر دارد جامعه هدف بیشتری را به سمت ورزش سوق بدهد و این مهم نیازمند کمک همه جانبه مسئولین دارد.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/282744/زیر-ساخت-های-ورزش-نابینایان-باید-فراهم-شود
بستن   چاپ