عصر کرد
رویکرد علمی و پژوهشی به حل مشکل بیکاری کرمانشاه کمک می‌کند
دوشنبه 10 مرداد 1401 - 12:11:14
عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، بهمن امیری مقدم شامگاه یکشنبه در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان کرمانشاه، اظهار کرد: آنچه یک جامعه را به سمت رفاه، توسعه و پیشرفت سوق می‌دهد "علم و دانایی" است.
وی علل بعضی از عقب ماندگی‌های استان کرمانشاه را فاصله گرفتن از کارهای پژوهشی و تحقیقاتی عنوان کرد و افزود: مدیری که در جلسات مربوط به کارگروه آموزش و پژوهش بی تفاوت باشد به معنی اهمیت ندادن به علم و دانایی است و تمام مدیران عضو این کارگروه باید حضوری فعال و مستمر در تمامی جلسات این کارگروه داشته باشند و هر مدیری که بدون دلیل دو جلسه حضور نداشته باشد، حتماً توبیخ خواهد شد.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: طبق قانون تمامی دستگاه‌های اجرایی باید درصدی از اعتبارات خود را به امر پژوهش و آموزش اختصاص بدهند و تلاش کنند که قرارداد پروژه‌های تحقیقاتی خود را با دانشگاه‌ها منعقد کنند زیرا فقط دانشگاه‌ها می‌توانند پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی دستگاه‌ها را پس از عقد قرارداد بررسی و اجرایی کنند.
امیری مقدم همچنین با اشاره به انتصاب چهار نفر از مشاورین خود از بین اساتید دانشگاه، گفت: این چهار نفر از اساتید به نام و توانمند در دانشگاه‌ها هستند که می‌توانند کمک حال استان برای اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی باشند که دبیر کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری موظف است این اساتید را برای تمامی جلسات این کارگروه دعوت کند.
وی ایجاد مراکز رشد در شهرستان‌های استان کرمانشاه را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: باید کمک‌هایی از صندوق نوآوری به منظور توسعه مراکز رشد در استان کرمانشاه گرفته و سهم استان از این صندوق هر چه سریع‌تر مشخص شود.
امیری مقدم با بیان اینکه پیوند و ارتباط خوبی بین دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری برای توسعه علم در استان وجود دارد، افزود: خوشبختانه هیچ تعارضی بین این 2 مرکز علمی وجود ندارد بنابراین باید بیشتر بتوانیم از ظرفیت‌های این مراکز برای توسعه علم در استان استفاده کنیم.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: مسئولیت توسعه شرکت‌های دانش بنیان با پارک علم و فناوری است و باید هر چه بیشتر این شرکت‌ها در استان کرمانشاه توسعه پیدا کنند که سهم بسزایی در ایجاد اشتغال و افزایش تولید در سالی که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری به نام تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین نامگذاری شده است، خواهد داشت.
وی تاکید کرد: هم پارک علم و فناوری و هم دانشگاه‌ها موظف هستند که نهایت تلاش خود را برای ایجاد پردیس نوآوری و فناوری در استان به کار بگیرند.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: در سال تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین از اعضای این کارگروه انتظار داریم که یک مدل علمی و بومی متناسب و سازگار با توانمندی‌های استان طراحی کنند و این جز خواسته ما از این کارگروه است.
امیری مقدم بیان کرد: استان در بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعت، گردشگری و خدمات دارای ظرفیت‌های بسیار مناسبی است که با توسعه شرکت‌های دانش بنیان و اجرای طرح‌های تحقیقاتی می‌توان از این ظرفیت‌ها برای کمک به ایجاد اشتغال و حل مشکل بیکاری استفاده کرد.
وی ادامه داد: اداره آموزش و پرورش با همکاری فنی و حرفه‌ای استان باید برای اجرای شعار یک مهارت به هر دانش آموز برنامه‌های خود را دنبال کنند.
کد خبر 5552757

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/281777/رویکرد-علمی-و-پژوهشی-به-حل-مشکل-بیکاری-کرمانشاه-کمک-می‌کند
بستن   چاپ