عصر کرد
تولید 700 تن بوقلمون در استان کرمانشاه
پنجشنبه 9 تیر 1401 - 1:50:09 AM
جوان
عصر کرد - گفت : در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه 700 تن در سال بوده و این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان برای تأسیس واحد‌های جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است.
به گفته رئیس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه 16 واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان کرمانشاه فعال است، از این تعداد 14 واحد گوشتی با ظرفیت 72 هزار و 612 قطعه و 2 واحد بوقلمون مولد بومی با ظرفیت 4500 قطعه در حال فعالیت هستند.
شهرستان‌های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحد‌های پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند .

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/278709/تولید-700-تن-بوقلمون-در-استان-کرمانشاه
بستن   چاپ