عصر کرد
دانشگاه کردستان ظرفیت و جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد
شنبه 24 اردیبهشت 1401 - 11:07:27 AM
ایرنا
عصرکرد- نقی شعبانیان روز شنبه در جشن استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان اظهار داشت: دانشجویان این دانشگاه در سراسر کشور جایگاه‌های بسیار خوبی کسب کرده‌اند و پس از دوران تحصیل خود از نظر علمی، فرهنگی و اجتماعی غنی هستند.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان دانشگاه کردستان پس از فارغ‌التحصیلی در جامعه شاخص هستند، اضافه کرد: تحصیل در دانشگاه بسیار ارزشمند بوده زیرا دانشجویان از توان و ظرفیت اساتید بسیار توانمندی بهره‌مند هستند.

معاون امور جنگل سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه برنامه‌ریزی اهمیت ویژه‌ای در پیشرفت دانشجویان دارد، افزود: شما دانشجویان باید برای هر روز، هر ماه، هر ترم و در کل برای هر چهار سال تحصیلتان در دانشگاه برنامه‌ریزی داشته باشید و هدف خود را از اول مشخص کنید.

شعبانیان یادآور شد: دانشکده منابع طبیعی رشته‌های بسیار مفید و کاربردی‌تری نسبت به سایر دانشکده‌ها داشته و بازار کار گسترده‌تری در کشور دارد.

رییس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان هم با بیان اینکه دانشجویان آینده سازان کشور هستند و تلاش و پشتکار آنها کلید راه آینده خواهد بود، افزود: فارغ التحصیلان دانشگاه مبدا تحول جامعه خواهند بود و بی‌شک حضور در دانشگاه، دانشجویان را اخلاق‌مدارتر خواهد کرد.

مهتاب پیرباوقار اضافه کرد: دانشگاه کردستان از لحاظ علمی و آموزشی رتبه خوبی در کشور داشته و تحصیل در این دانشگاه مهم است و این وضعیت با تلاش دانشجویان قطعا ارتقا خواهد یافت.

معاون دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان هم با اشاره به اینکه این دانشگاه در زمینه آموزش مجازی بسیار موفق عمل کرده است، اظهار داشت: طبق آمار و ارقام، دانشگاه کردستان در کل کشور و در زمینه آموزش مجازی جزو دانشگاه‌های پیشتاز بوده و این بسیار قابل تقدیر است.

فرشید قربانی بر تلاش برای ارتقای امکانات دانشکده منابع طبیعی تاکید و اضافه کرد: دانشجویان فارغ‌التحصیل شده از دانشگاه کردستان اقبال خوبی در سایر دانشگاه‌ها دارند و اساتید از حضور آنها استقبال میکنند. 

وی افزود: توصیه من به دانشجویان این است که از دوره‌های کارورزی نهایت استفاده را داشته باشند و تنها به پر کردن فرم کارورزی خلاصه نشود. 

قربانی خطاب به دانشجویان گفت: در همایش‌ها و سمینارهای مربوط به رشته خود شرکت کنید زیرا در این سمینارها با اساتید و افراد موفق آشنا خواهید شد و از علم روز دنیا بهره خواهید گرفت.

دانشگاه کردستان 400 عضو هیات علمی، 500 کارمند و حدود 220 رشته مقطع دارد و دارای 8 دانشکده است.


http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/274637/دانشگاه-کردستان-ظرفیت-و-جایگاه-ویژه‌ای-در-کشور-دارد
بستن   چاپ