عصر کرد
بیش از 32 هزار تن گوشت قرمز در کردستان تولید شد
دوشنبه 5 اردیبهشت 1401 - 2:07:32 PM
ایرنا

عصرکرد- خسرو کریمی‌پناه روز دوشنبه  با اعلام اینکه در حال حاضر سه میلیون و 489 هزار واحد دامی در استان وجود دارد، اظهار داشت: هفت هزار و 500 بهره‌بردار در بخش دام استان هم مشغول به کار هستند.

وی به جمعیت دام استان هم اشاره کرد و افزود: جمعیت بز و بزغاله استان 255 هزار راس، جمعیت گاو و گوساله هم 185 هزار راس و گوسفند و بره هم بیش از یک میلیون و 937 هزار راس است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی کردستان اضافه کرد: میزان تولید گوشت قرمز در سال 1399 در استان 31 هزار تن بود که این میزان در سال گذشته به 32 هزار و 435 تن افزایش یافت.

کریمی‌پناه با بیان اینکه 50 درصد گوشت تولید شده از دام سبک در داخل استان مصرف و مابقی به خارج از استان صادر می شود، یادآور شد: بخشی از گوشت گوساله مورد نیاز استان را از استان‌های مرکزی کشور وارد می‌کنیم.

وی به وضعیت توزیع نهاده های دامی در استان اشاره کرد و گفت: در فروردین سال 1400، 25 هزار تن کنسانتره دامی در استان توزیع شد و این میزان در اسفند همین سال به 62 هزار تن رسید به عبارتی تا پایان سال توزیع نهاده های دامی در استان بیش از 2 برابر افزایش داشته است.

کردستان یک میلیون و 175 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که از این میزان سالانه 773 هزار هکتار آن به زیرکشت محصولات زراعی می رود و 350 هزار هکتار آن هم آیش بوده و 52 هزار هکتار را هم باغات تشکیل داده است؛ از 773 هزار هکتار اراضی زیرکشت محصولات کشاورزی کردستان 678 هزار هکتار آن دیم و 95 هزار هکتار آن هم آبی است.

جمعیت بهره‌بردار کشاورزی استان کردستان 115 هزار نفر است که سالانه حدود سه میلیون تُن محصولات کشاورزی تولید می کنند که بیش از 400 هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی و باقی مربوط به بخش زراعت است.

عمده محصول زراعی استان کردستان گندم و عمده محصول تولیدی باغی نیز توت فرنگی با حدود 60 هزار تن در سال است

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/273068/بیش-از-32-هزار-تن-گوشت-قرمز-در-کردستان-تولید-شد
بستن   چاپ