عصر کرد
در میزگرد ایرنا مطرح شد؛
پرطرفدارترین رشته ورزشی کردستان بدون حامی
چهارشنبه 8 دي 1400 - 08:54:41
عصر کرد - سنندج- بسکتبال به عنوان پرطرفدارترین رشته ورزشی در کردستان طی چند سال اخیر درگیر مشکلاتی مالی شده و اهالی این رشته معتقدند رفع این مشکلات نیازمند ورود مسوولان استان و صاحبان صنایع و شرکت های تولیدی از جمله پتروشیمی، لاستیک بارز و تراکتورسازی کردستان است.

به گزارش ایرنا، رشته بسکتبال در کردستان سابقه‌ای درخشان و دیرینه دارد و با توجه به طرفداران بسیار و بازیکنان و اعضای فنی توانمند این رشته، می‌توان از آن به عنوان «ورزش اول استان» نام برد.
بازی‌های پر شور و هیجان تیم بسکتبال کردستان در سال‌های گذشته زبانزد خاص و عام بود و هر بار جمعیت چند هزار نفری برای تماشا و تشویق این تیم به سالن آزادی سنندج می رفتند که به دلیل نبود گنجایش سالن تعدادی به خانه بر می‌گشتند، اما این تیم در چند سال اخیر درگیر مسایل و مشکلاتی شده و نتوانسته است در لیگ برتر کشور حضور داشته باشد.
از عدم حمایت واحدهای صنعتی بزرگ استان تا وعده و وعیدهای تحقق نیافته برخی از مسوولان بخشی از مشکلات این رشته بوده است که در حال حاضر مشکلات دیگری همچون نبود برخی از امکانات سخت افزاری و پرداخت نشدن دستمزد بازیکنان در سال گذشته به آن اضافه شده است.
واحدهای بزرگ صنعتی کردستان در حالی که می‌توانستند همچون دهه‌های گذشته از این تیم حمایت کنند اما در سال‌های 1398 و 1399 تیم بسکتبال کردستان را حمایت نکردند و این تیم با نام خانه بسکتبال و حمایت هیات این رشته در لیگ دسته یک بسکتبال کشور حضور یافت؛ اما امسال این تیم با حمایت شرکت «تیروژ حیات» در مسابقات لیگ دسته یک حضور بهم رسانده است.
امسال از کردستان علاوه بر تیم تیروژ حیات، یک تیم از شهرستان کامیاران نیز با عنوان «پاس ناجا» در لیگ دسته یک بسکتبال کشور حضور دارد.
از سوی دیگر تیم بانوان نیز مسایل و مشکلات خاص خود را دارد اما با حمایت «کبابی شیدا»، این تیم هم امسال قرار است در لیگ دسته یک بسکتبال کشور حضور یابد.
خبرگزاری ایرنا مرکز سنندج برای بررسی آخرین وضعیت رشته پرطرفدار بسکتبال در کردستان، میزگردی را با حضور «سایه میر صادقی» معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان کردستان، «رامین احمدیان» سرمربی تیم تیروژ حیات کردستان، «سیروس احمدی» پیشکسوت بسکتبال، «مونس علی پناه» نایب رییس هیات بسکتبال و بازیکن تیم کبابی شیدای سنندج و «سهند خادم نامداری» بازیکن تیم تیروژ حیات کردستان برگزار کرد.
شرکت کنندگان در این میزگرد در راستای حل مشکلات بسکتبال کردستان، خواستار ورود جدی مسوولان ارشد استان همچون استاندار و نمایندگان مجلس بودند و از واحدهای بزرگ صنعتی همچون پتروشیمی و ایستک انتظار داشتند تیم‌های ورزشی را زیر چتر حمایت خود قرار دهند.
نبود سالن تمرین تا عدم حمایت واحدهای بزرگ صنعتی
سرمربی تیم تیروژ حیات کردستان که قرار است به عنوان دبیر هیات بسکتبال استان نیز در روزهای آتی فعالیت داشته باشد، در این میزگرد اظهار داشت: در برخی از شهرستان‌ها همچون سنندج، مریوان، کامیاران و سقز هیات‌های بسکتبال فعالی را داریم اما در مابقی شهرستان‌ها کم کاری و ضعف‌هایی وجود دارد که سعی می کنیم با برنامه ریزی به این هیات‌ها فکر و ایده بدهیم تا فعال شوند.
رامین احمدیان با بیان اینکه وظیفه هیات‌های استانی باشگاه داری نیست، افزود: چون بخش اسپانسری در استان ما ضعیف است هیات‌ها مجبور می شوند به خاطر نگاه مردم و بازیکن‌ها باشگاهی را در لیگ داشته باشند و از سه سال گذشته تاکنون نیز هیات استان دغدغه باشگاه بزرگسالان را دارد و سعی کرده یک تیم را احیاء کند.

عصر کرد


وی ادامه داد: متاسفانه از ابتدای شیوع کرونا (اسفندماه 1398) سالن‌های ما تعطیل شدند و تا اول تابستان امسال که سالن خانه بسکتبال باز شد ما دچار مشکلات بسیاری شدیم و نتوانستیم کار آنچنانی برای مقطع سنی پایه انجام دهیم که دلیل بزرگ آن وجود ویروس کرونا بود و بخشی هم به کم کاری خود بدنه هیات بر می‌گشت.
سرمربی تیم تیروژ حیات کردستان گفت: سال 1398 به همت آقای «حامد جولایی» مدیرکل ورزش و جوانان و «صباح قریشی» رییس هیات بسکتبال کردستان، یک تیم را با نام خانه بسکتبال راه اندازی کردیم و سال 1399 هم به این منوال گذشت؛ هرچند در این سال قرار بود که آقای «بهرام نصراللهی زاده» رییس سازمان مدیریت و برنامه استان و «محسن فتحی» نماینده سنندج در مجلس شورای اسلامی هزینه‌های تیم را تامین کنند اما تا این لحظه حدود 55 درصد از قراردادهای سال گذشته بازیکنان ما هنوز پرداخت نشده است.
بزرگترین مشکل رشته بسکتبال نبود امکانات سخت افزاری است
وی ادامه داد: امسال با توجه به حمایت شرکت تیروژ حیات از تیم، ما دغدغه مسایل مالی را نداریم بلکه بزرگترین مشکل ما در حال حاضر در بخش سخت افزاری است؛ ما سالن تمرین و پایگاه قهرمانی را در اختیار نداریم در حالی که در سنوات گذشته اداره کل ورزش و جوانان استان سالن آزادی را در اختیار ما می گذاشت، اما امسال این سالن برای واکسیناسیون ویروس کرونا در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته و علاوه بر رشته بسکتبال سایر رشته‌های ورزشی نیز امروز جایی استاندارد برای تمرین و بازی ندارند.
سالن آزادی که تنها سالن استاندارد برای ورزشکاران و تیم‌های ورزشی کردستان است در اختیار امر واکسیناسیون قرار گرفته است که تقاضا داریم دوباره آن را در اختیار ورزشکاران بگذارند و مکان دیگری را به این امر اختصاص دهند
احمدیان افزود: ما انتظار داریم در حال حاضر که ویروس کرونا کم‌رنگتر شده جای دیگری را به این منظور اختصاص دهند و دوباره سالن را در اختیار ما و سایر رشته های ورزشی که به آن نیاز داریم بگذارند چون در حال حاضر از سالن خانه بسکتبال نمی‌توان برای تمرین استفاده کرد، هم استاندارد نیست و هم به اجاره باشگاه های خصوصی درآمده و ما صبح‌ها مجبوریم در آن تمرین کنیم که سرد است.
وی اضافه کرد: از جمله دیگر مشکلات ما در اختیار نداشتن برخی از بازیکنان تاثیرگذار تیم است که در حال حاضر یکی از بازیکنان ما در سازمان آتش نشانی بانه مشغول به کار است و ما نمی‌توانیم او را به سنندج انتقال دهیم در صورتی که مهره کلیدی ما بوده و به حضورش بسیار نیازمندیم.
سنندج به نام بسکتبال در کشور شناخته شده است
سرمربی تیم تیروژ حیات کردستان با عنوان اینکه بسکتبال اصلی ترین ورزش استان بوده و شهر سنندج به نام ورزش بسکتبال در ایران شناخته شده است، ادامه داد: ما در مسابقات لیگ می‌توانیم یک سالن 6 هزار نفری را پر از تماشاگر کنیم چون به یاد دارم که در سالن آزادی در نهایت 2 تا سه هزار نفر را می توانستیم جا بدهیم و چند هزار نفر بیشتر هر بار می آمدند که به خانه برمی گشتند.
وی افزود: تنها ورزشی که می تواند هر هفته سه تا چهار هزار نفر را به داخل سالن بیاورد بسکتبال است که انتظار داریم استاندار و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی این نکته را مدنظر قرار دهند و به پاس این همه عشق و علاقه جوانان و مردم شهر سنندج، رشته بسکتبال را بیشتر حمایت کنند.
احمدیان گفت: از پارسال تاکنون اکثر بازیکنان ما تمرین نداشته‌اند که بخش زیادی از آن به دلیل فراهم نبودن شرایط بوده و دستمزد آنها هم پرداخت نشده است ما تیم امسال را سه چهار روز قبل از مسابقات لیگ دسته یک بستیم و 90 درصد این تیم کمتر 20 سال سن دارند که تاکنون در لیگ بازی نکرده‌اند.
وی افزود: من از شهرداری، استانداری و نمایندگان استان گلایه مندم که چرا نسبت به این عشق و علاقه مردم بی تفاوت هستند و چرا تلاشی برای این رشته نمی‌کنند، چرا ما نباید یک تیم در لیگ برتر داشته باشیم.
سرمربی تیم تیروژ حیات گفت: ما جامعه مخاطب زیادی داریم و برای تماشای مسابقات ما از شهرستان‌ها هم تماشاگر می‌آید، پس این همه عشق و علاقه باید دیده شود.
ورزش بانوان کمتر مورد حمایت قرار می‌گیرد
نایب رییس هیات بسکتبال کردستان و بازیکن تیم کبابی شیدای سنندج هم در این میزگرد گفت: از حدود 2 هفته پیش حضور تیم بانوان بسکتبال کردستان در لیگ دسته یک فراهم شده و «کبابی شیدای سنندج» اسپانسری این تیم را برعهده گرفته‌ است که بسیار جای تشکر دارد که تا این حد دید و نگاه مثبتی نسبت به ورزش بانوان دارند، چون بخش بانوان معمولا بدون حامی هستند و کمتر به آنها بها داده می‌شود.

عصر کرد


مونس علی پناه افزود: ورزش بانوان فقط در چند رشته خاص در استان حمایت می شود، اما ما انتظار داریم از تیم بسکتبال بانوان هم حمایت شود و نسبت به این رشته بی تفاوت نباشند.
وی ادامه داد: با هر سختی که هست ما باید این تیم را نگه داریم چون برای ما مهم است که در لیگ تیم داشته باشم.
نایب رییس هیات بسکتبال کردستان با اشاره به اینکه ما امکانات سخت افزاری و سالنی برای تمرین را در اختیار نداریم، اضافه کرد: تیم ما اکثرا نوجوان و دانش آموز هستند که تا ظهر در مدرسه مشغول به تحصیل هستند و ما بعد از ظهرها سالنی را در اختیار نداریم تا تمرین کنیم.
علی پناه با اشاره به اینکه از نهم دی بازی‌های تیم بانوان در آبادان شروع می شود افزود: اسپانسرها چشمشان به اداره ورزش و جوانان است و ما حداقل انتظار داریم که خوابگاه، سالن و برخی تامکانات دیگر در اختیار ما بگذارند.
وی گفت: تعدادی از بازیکنان خوب ما با استان‌های دیگر قرارداد بستند و ما امسال آنها را در اختیار نداریم، اما اگر بتوانیم سال بعد آنها را به استان برگردانیم قطعا می‌توانیم بهترین تیم را در لیگ برتر داشته باشیم.
بسکتبال در کردستان پیشینه بسیار غنی دارد
پیشکسوت بسکتبال کردستان نیز به سال‌های دور بسکتبال استان اشاره کرد و گفت: ما در دهه 60 تیم ساینا را داشتیم که بسیار موفق و افتخارآفرین فعالیت می‌کرد، موفقیتی که تیم ساینا در آن سال ها داشت به دلیل حمایت مردم و مسوولان بود.
سیروس احمدی افزود: فعالیت تیم ساینا حدود 12 سال تا جایی که بخاطر دارم از سال‌های 1367 و 1368 تا 1378 و 1379 ادامه داشت و مرحوم مهندس ادب (نماینده اسبق مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی ) به عنوان اسپانسر و حامی ما در فدراسیون بسکتبال، بسیار تیم را حمایت می کرد.
وی ادامه داد: من یکی از عمده موفقیت‌های آن زمان تیم ساینا را تداوم آن تا حدود 12 سال می دانم و جوانان وقتی می آمدند از پایه شروع می کردند و تا سال های بعد هم باشگاه ادامه داشت که بازیکنان بزرگی را هم پرورش داد.

عصر کرد


پیشکسوت بسکتبال کردستان گفت: متاسفانه بعد از ساینا هر چند سالی یک اسپانسر تیم را حمایت کرده و بازیکنان ما اطمینان خاطر نداشته اند که فعالیت تیم تداوم دارد، به همین خاطر جذب تیم های خارج از استان شده اند.
وی ادامه داد: به عنوات مثال حمایت شرکت تراکتورسازی کردستان چهار پنج سال تداوم داشت و تیمی موفق تشکیل شد که از لیگ دسته یک تا سوپرلیگ بالا رفت، اما این وضعیت باز هم ادامه نیافت و این واحد از اسپانسری تیم کردستان کنار رفت، در صورتی که ما در سوپر لیگ به مقام چهارم دست یافتیم که بسیار عالی بود.
احمدی بیان کرد: اعتقاد بنده این است که اگر رشته ای می‌خواهد موفق باشد باید حتما در لیگ تیم داشته و فعالیت آن تداوم داشته باشد نه یک سال حضور باشد و سال بعد نباشد.
وی ادامه داد: شاید رشته های دیگر طرفداران آنچنانی در کردستان نداشته باشند اما برای یک بازی لیگ دسته یک بسکتبال سالن 2 هزار نفری آزادی سنندج پر می شود پس حتما فرق بزرگی بین این رشته با رشته های دیگر هست و به همین میزان هم باید بها داده شود اما متاسفانه بی توجهی می‌شود.
قراردادهای سال گذشته بازیکنان هنوز پرداخت نشده است
پیشکسوت بسکتبال با بیان اینکه قراردادهای بازیکنان فصل گذشته هنوز پرداخت نشده است افزود: همه می دانیم که وظیفه اداره ورزش و جوانان باشگاه داری نیست اما انتظار داریم امکاناتی را که دارد در اختیار ما بگذارد.
وی گفت: سالن آزادی و پایگاه قهرمانی را در سال‌های گذشته در اختیار ما قرار می دادند اما امسال آن را در اختیار نداریم که انتظار داریم دوباره این سالن در اختیار ما قرار گیرد و اجازه بدهند ورزشکاران ما در آنجا تمرین کنند.
احمدی عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات، خوابگاهی است که خانه بسکتبال آن را هزینه و تجهیز کرده است اما در حال حاضر این خوابگاه را هم در اختیار نداریم که تقاضا داریم آن را دوباره در اختیار هیات و رشته بسکتبال بگذارند.
شرایط را برای فعالیت اسپانسرها فراهم کنیم
وی ادامه داد: خوشبختانه اسپانسری شخصی برای حمایت از بسکتبال استان آمده است، کمک کنیم که باز هم سال‌های آینده این روند تدوام داشته باشد و اسپانسر فراری شود چون هرچه بر روی رشته بسکتبال در استان کردستان سرمایه گذاری کنیم ضرر نمی کنیم.
وی افزود: هرچه بخش خصوصی وارد عمل شود کار سایر بخش‌ها کمتر می شود که امیدوارم این اسپانسر را حمایت کنیم و او را زده نکنیم چون قول داده اند تیم را در آینده هم کمک کنند.
این پیسکسوت بسکتبال گفت: در سطح شهر سنندج پنج شش باشگاه خصوصی داریم که هر مربی‌ آنها هرکدام شاید 40 تا 50 شاگرد داشته باشند اما خروجی ندارند و فقط کسب درآمد می کنند؛ خواهش می‌کنیم از سوی هیات بسکتبال و اداره ورزش و جوانان با این قضیه برخورد شده و فعالیت این باشگاه‌ها ساماندهی شود.
بازیکنان را ناامید نکنیم
بازیکن تیم تیروژ حیات کردستان نیز گفت: ما در استان سالن، مربی و امکانات داریم اما نمی‌توانیم از آنها استفاده کنیم. بازیکنان ما دوست دارند بیایند و در شهر خودشان بازی کنند اما در حال حاضر با شرایطی که پیش آمده این امکان فراهم نیست.

عصر کرد


سهند خادم نامداری تاکید کرد: ما انتظار داریم مسوولان ارشد استان تیم بسکتبال استان را به صورت جدی حمایت کنند و نگذارند بازیکنان ناامید شوند.
وی ادامه داد: من به عنوان بازیکن نمی‌دانم چه آینده ای در انتظارم است چون بسکتبال استان وضعیت روشن و مشخصی ندارد، همین مسئله باعث شده که برخی از بازیکنان ما ناامید شوند و در حال حاضر دیگر بازی نمی کنند و یا برخی از آنها با تیم های خارج از استان قرارداد بسته‌اند.
بازیکنان با وجودی که قراردادهای پارسال را نگرفته‌اند اما آنقدر به این تیم عشق و علاقه دارند که باز هم امسال وارد تیم شده‌اند
بازیکن تیم تیروژ حیات کردستان اضافه کرد: نکته جالب توجه این است که بازیکنان با وجودی که قراردادهای پارسال را نگرفته‌اند اما آنقدر به این تیم عشق و علاقه دارند که باز هم امسال وارد تیم شده‌اند.
وی گفت: ما انتظار داریم از آقای قریشی رییس هیات استان بیشتر برای ما وقت بگذراند و دغدغه‌های ما را حل و فصل کنند ما بازیکنان نباید ذهنمان درگیر مسایل حاشیه‌ای شود.
خادم نامداری افزود: با توجه به اینکه بسکنبال رشته اصلی استان است امیدواریم آن را در اولویت قرار دهند تا مشکلات آن حل شود.
خوابگاه خانه بسکتبال بلاتکلیف است
سرمربی تیم تیروژ حیات کردستان در ادامه صبحت‌های خود گفت: خوابگاه خانه بسکتبال در حال حاضر بلاتکلیف است در صورتی که ما برای آن برنامه ریزی کرده ایم و می خواهیم برای شهرستان‌ها اردو، کلاس های آموزشی و حتی لیگ استانی را در 2 بخش آقایان و بانوان برگزار کنیم که به این خوابگاه نیاز اساسی داریم.
وی ادامه داد: آقای جولایی (مدیرکل جوانان) و قریشی (رییس هیات بسکتبال استان) تنها کسانی بوده اند که طی این سه سال تیم ما را حمایت کرده اند و توانسته ایم با کمک آنها در لیگ دسته یک تیم داشته باشیم اما متناسب با بزرگی و ظرفیت رشته بسکتبال، ما انتظار داریم که این رشته حمایت بیشتری شود.
احمدیان عنوان کرد: امسال شرکت تیروژ حیات به عنوان اسپانسر به حمایت از تیم ما آمده است که بسیار جای تشکر دارد؛ این شرکت تاکنون به تمامی تعهدات خود عمل کرده و پس از عقد قرارداد 20 درصد از مبلغ قرارداد بازیکنان را پرداخت کرده است.

عصر کرد


وی افزود: مدیر این شرکت آقای «پویا احمدی» قول داده اند که به صورت مداوم از از تیم ما حمایت کنند و فقط به یک سال خلاصه نشود. ما اکنون دیگر مطالبه پول از اداره کل ورزش و جوانان نداریم و انتظارات ما از این اداره بسیار کمتر شده است.
دست رد شرکت‌های بزرگ صنعتی کردستان به سینه بسکتبال
از آقای استاندار و نمایندگان استان انتظار داریم پیگیری ‌کنند که واحدهای بزرگی همچون پتروشیمی، لاستیک بارز، ایستک و واحدهای دیگر چرا از تیم‌های ورزشی استان و رشته بسکتبال حمایت نمی‌کنند
سرمربی تیم تیروژ حیات اضافه کرد: ما از آقای استاندار و نمایندگان استان انتظار داریم پیگیری ‌کنند که واحدهای بزرگی همچون پتروشیمی، لاستیک بارز، ایستک و واحدهای دیگر چرا از تیم‌های ورزشی استان و رشته بسکتبال حمایت نمی کنند و این مشکلی است که سال‌ها وجود دارد و کسی پیگیر آن نیست.
وی تاکید کرد: اگر ورزش در جامعه توسعه پیدا کند آسیب‌های اجتماعی قطعا کاهش می یابد و شور و نشاط اجتماعی بیشتر می شود.
احمدیان با اشاره به اینکه ما امروز نیاز مالی نداریم اما انتظار داریم امکانات سخت افزاری در اختیار ما قرار گیرد، افزود: چون از ابتدای امسال تاکنون وضعیت تیم ما مشخص نبود بازیکنان ما جذب تیم‌های خارج از استان شدند، هرچند آنها عرق بسیار زیادی دارند و تا آخرین لحظه امیدوار بودند تیم تشکیل شود و در آن بازی کنند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر به خوابگاه خانه بسکتبال بیش از اندازه نیاز داریم، چون خود هیات آن را تجهیز کرده است خواهشمندیم در اختیار ما قرار گیرد.
سرمربی تیم تیروژ حیات با بیان اینکه ما جامعه مخاطب زیادی داریم و انتظار مردم از ما بسیار زیاد است، افزود: سواد و توان بالایی در کردستان در بخش بسکتبال وجود دارد و ما نیازمند نگاه ویژه‌تری هستیم.
وی یادآور شد: بازیکنان ما سرمایه‌های بزرگی هستند و برای آنها وقت گذاشته شده و حیف است که آنها را به حال خود رها کنیم.
وظیفه اداره کل ورزش و جوانان باشگاه داری نیست
معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان کردستان نیز در این میزگرد اظهار داشت: اداره کل ورزش و جوانان تاکنون تا جایی که توانسته از بسکتبال حمایت کرده اما همه می دانند که باشگاه داری وظیفه ما نیست.
سایه میر صادقی با اشاره به اینکه رشته بسکتبال ویترین استان کردستان و شهر سنندج است ادامه داد: شهر سنندج را به ورزش بسکتبال در کشور می‌شناسند و زیرساخت ورزش ما این رشته است و اهالی آن مطالبات به حقی دارند.

عصر کرد


شرکت ها و کارخانه های بزرگ استان حتما باید از بخش ورزش حمایت کنند چون در قانون هم ذکر شده که درصدی از درآمد آنها باید در راه حمایت از بخش ورزش صرف شود
وی اضافه کرد: شرکت ها و کارخانه های بزرگ استان حتما باید از بخش ورزش حمایت کنند چون در قانون هم ذکر شده که درصدی از درآمد آنها باید در راه حمایت از بخش ورزش صرف شود. چطور پتروشیمی استان‌های دیگر می توانند از بخش ورزش حمایت کنند اما پتروشیمی استان ما نمی‌تواند، یا شهرداری استان‌های دیگر حمایت می‌کنند اما چرا نباید شهرداری‌های ما حامی ورزش باشند.
معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان کردستان گفت: حمایت های موردی و انفرادی شرکت های صنعتی استان از ورزشکاران، حمایت از بخش ورزش محسوب نمی‌شود یلکه تیم‌های ما را باید حمایت کنند.
شورای ورزش استان مجددا برگزار می‌شود
صادقی ادامه داد: شورای ورزش استان در سال‌های گذشته برگزار نشده است که استاندار به عنوان شورای رییس ورزش می تواند مسایل و مشکلات این بخش را حل و فصل کند و ما درصدد برگزاری مجدد آن هستیم.
وی با اشاره به اینکه هیات بسکتبال استان نیز باید فعالیت خود را بیشتر کند، اضافه کرد: پولی که به اداره ورزش و جوانان برای 400 هیات ورزشی داده می‌شود واقعا تقسیم شدنی نیست.
معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان کردستان با بیان اینکه بسکتبال در کردستان قهرمانان بسیار بزرگی دارد و رشته پرطرفداری است، گفت: وظیفه ماست برای رفع مسایل و مشکلات آنها تلاش کنیم تا حداقل بخشی از آنها حل شود.
مسایل و مشکلات سالن آزادی و دانشگاه علوم پزشکی
وی در مورد در اختیار نداشتن سالن آزادی سنندج توضیح داد: سالن آزادی را دانشگاه علوم پزشکی برای یک ماه از ما خواستند و ما را مجبور شدیم این سالن را در اختیار آنها بگذاریم اما تاکنون که حدود شش ماه از این مساله گذشته هنوز سالن را به ما پس نداده‌اند.
صادقی ادامه داد: ما بجز سالن آزادی هیچ سالن استاندارد دیگری برای ورزش نداریم و ما برای مسابقات و تمرین ورزشکاران همه رشته ها به آن نیاز داریم که از علوم پزشکی هم آن را طلب کرده ایم اما تاکنون به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم باز هم مجموعه ورزش و جوانان استان این مساله را پیگیری می‌کند و تلاش می‌کنیم سالن را دوباره در اختیار بگیریم.
وی گفت: افراد دلسوزی در رشته بسکتبال حضور دارند که ما هم باید آنها را تا جایی که می توانیم حمایت کنیم؛ من نمی‌گویم 100 درصد ولی مسایل و مشکلات آنها را تا جایی که از دستمان بر می‌آید سعی می کنیم حل کنیم تا با رایزنی و پیگیری به نتیجه لازم برسیم.
بسکتبال کردستان جایگاه والایی دارد و ما انسان‌های بزرگی همچون مرحوم ادب را در گذشته داشته‌ایم که هنوز هم در فدراسیون بسکتبال از ایشان به نیکی یاد می‌شود
معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان کردستان یادآور شد: بسکتبال کردستان جایگاه والایی دارد و ما انسان‌های بزرگی همچون مرحوم ادب را در گذشته داشته ایم که هنوز هم در فدراسیون بسکتبال از ایشان به نیکی یاد می شود. برای این رشته در گذشته هزینه های بسیاری شده و استان سرمایه های انسانی بزرگی دارد که حتما باید برایش بیشتر وقت بگذاریم، چون آنها الگو جوانان جامعه هستند.
به نظر می رسد مطالبات و خواسته‌های رشته بسکتبال در کردستان امری حل شدنی است و فقط همت بیشتری از سوی دست اندرکاران و مسوولان امر می طلبد تا بار دیگر مردم سنندج همچون سنوات گذشته رنگ شور و هیجان را در تماشای بازی‌های تیم بسکتبال در سالن آزادی سنندج ببینند، چون جامعه‌ای که به ورزش اهمیت بدهد آسیب‌های اجتماعی در آن کمتر است.
مرحله نخست دور رفت رقابت های لیگ دسته یکم بسکتبال کشور با حضور 2 نماینده استان تیم های تیروژ حیات کردستان و پاس ناجا کامیاران در گروه های (A) و (C) طی روزهای 24 لغایت 29 آذرماه به میزبانی شهرهای اسدآباد و کرمانشاه برگزار شد.
تیم تیروژ حیات کردستان در گروه (A) رقابت ها با تیم‌های مهام تهران، خانه بسکتبال کرمانشاه، خانه بسکتبال خرم آباد و خانه بسکتبال اسدآباد همدان هم گروه است و مسابقات خود را در مرحله نخست دور رفت به میزبانی همدان برگزار کرد که در چهار بازی 2 برد و 2 باخت داشت و با کسب شش امتیاز در رده سوم جدول گروه (A) قرار گرفته است.
تیم پاس ناجا کامیاران دیگر نماینده کردستان در گروه (C) رقابت ها با تیم های پیکان تهران، مقاومت کرمانشاه و خانه بسکتبال زنجان هم گروه است و مسابقات خود را به میزبانی کرمانشاه برگزار کرد که با 2 بُرد و یک باخت و کسب پنج امتیاز در رده دوم گروه(C) جای گرفته است.
مرحله دوم دور رفت مسابقات لیگ دسته یکم بسکتبال کشور از 16 دی ماه آغاز می شود.
برچسب‌ها
بسکتبال زنان کردستان بسکتبال وزارت ورزش و جوانان سنندج

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/263815/پرطرفدارترین-رشته-ورزشی-کردستان-بدون-حامی
بستن   چاپ