عصر کرد
اجرای طرح نظارت ویژه بر فعالیت نانوایی‌ها
چهارشنبه 10 آذر 1400 - 16:39:42
عصر کرد -

عصر کرد


به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهمن خدادادیان مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه گفت : نظارت ویژه بر فعالیت نانوایی‌ ها با محوریت فرمانداری و با مشارکت اداره بهداشت، معاونت غذا و دارو، غله و خدمات بازرگانی، صنعت و معدن، تعزیرات حکومتی، اداره استاندارد و بازرسی اصناف انجام می‌شود.
او گفت : در شهرستان کرمانشاه 15 هزار مکان و واحد صنفی تحت نظارت بهداشت هستند که یک سوم این واحد‌ها جز مشاغل حساس به حساب می‌آیند و نانوایی‌ها نیز جز این گروه هستند که باید نظارت ویژه بر فعالیت ان‌ها صورت گیرد.
مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه افزود: در این طرح کیفیت نان و آرد، ساعت کار، تعطیلی‌ها و میزان سبوس گیری مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
خدادادیان افزود: در این بازدید‌ها مشخص شده که بعضی از نانوایی‌ها از آرد‌هایی استفاده می‌کنند که سبوس گندم را بیشتر از میزان استاندارد جدا می‌کنند در صورتیکه به طور استاندارد باید 3 تا 5 درصد سبوس گیری انجام شود.
او ادامه داد: استفاده از آرد سفید و بدون سبوس خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد در صورتیکه سبوس به دلیل داشتن «گلوتن» و «ویتامین ب» از بروز سرطان روده جلوگیری می‌کند.
خدادادیان با اشاره به فعالیت هزار و 6 نانوایی در شهرستان کرمانشاه گفت: نان سنگک، تافتون، لواش، نان فانتزی و بربری انواع نان‌های پخت شده در کرمانشاه است .
انتهای پیام/د

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/260358/اجرای-طرح-نظارت-ویژه-بر-فعالیت-نانوایی‌ها
بستن   چاپ