عصر کرد
مسائل و مشکلات حوزه زنان باید شناسایی شود
سه شنبه 2 آذر 1400 - 13:37:44
عصر کرد -

عصر کرد


به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در کردستان امروز در نشست با هیات اندیشه ورز بسیج جامعه زنان کردستان با موضوع «زن و تفکر بسیجی در نگاه امام خمینی (ره)» اظهار داشت: مسائل زنان و خانواده در جامعه از مهمترین امور است و بیشترین مراجعات به دفتر نماینده، ولی فقیه در استان به این حوزه اختصاص دارد.
پورذهبی تاکید کرد: ورود بسیج خواهران در حوزه مسائل و مشکلات زنان می‌تواند امیدوار بود که این حضور اثربخشی بیشتری داشته باشد.
او با تاکید بر اینکه باید سعی کنیم در این حوزه، مساله محور حرکت کنیم، اضافه کرد: شناسایی مسائل حوزه بانوان استان در قالب طرح‌های پژوهشی که از شرط کف جامعه بودن برخوردار باشند، از طرف دفتر تامین هزینه و پشتیبانی می‌شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: مقالات دانشگاهی محدود به ارتقای علمی نباشد و از آنجا که تفکر بسیجی نگاهی فراگیر دارد، باید پژوهش‌هایی منطبق با نیاز جامعه انجام گرفته و به معضلات اساسی حوزه خانواده از جمله طلاق که از مسائل اساسی است، پرداخته شود.
پورذهبی بدسرپرستی و بی سرپرستی از مشکلات اصلی بانوان استان برشمرد و گفت: در کنار همه مسائل زنان باید با ماسله محوری و بررسی ابعاد مختلف مشکلات آنان حرکت کرد وامیدواریم تا تا یک ماه آینده مسایل زنان استان احصا و راهکار‌های اولیه آن نیز اندیشیده شود.
او با بیان اینکه در بعد معرفت‌افزایی، دچار مشکلاتی هستیم گفت: دین ما از سه قسمت اعتقادات و اصول دینی، مقررات واحکام و اخلاق تشکیل شده که باید کار‌های ما در این بخش‌ها بررسی شو.
نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: برنامه‌ریزی بسیج بانوان در این سه قسمت برای آشنایی با مسایل دینی و شرعی باشد.
پورذهبی گفت: بخش مهمی از فروپاشی خانواده‌ها به مسائل اخلاقی در بعد عام آن بر می‌گردد که برای نگهداری و حفظ خانواده، برگزاری دروه‌های آموزشی اخلاق و نیز توجه به معنویت و خودسازی در خانواده الزامی است.
او افزود: از تحصیل بانوان غفلت نشود و این تحصیل تنها دانشگاهی نیست بلکه تعمیق مطالعه را نیز شامل می‌شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان بر الگوسازی از زنان تاکید کرد و افزود: کردستان در این زمینه نمونه‌هایی کمی ندارد که شهیده اسدی از جمله آنهاست.
بسیج زنان موتور محرکه حرکت‌های اثربخش
مسئول بسیج جامعه زنان کردستان نیز در این نشست گفت: از جمله مسائل حائز اهمیت در انقلاب اسلامی، تفکر بسیجی است که از برکات و مهمترین دستاورد‌های انقلاب بوده و در حفظ دستاورد‌ها بعنوان کلید طلایی نقش آفرینی کرده است.
بتول سرکانی افزود: بسیج زنان، موتور حرکت‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه بانوان است که وظایف خطیری در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی بر عهده دارد.
او ادامه داد: بسیج زنان از نقش پرچمداری در حرکت‌های دینی نیز برخوردار بوده است که بر اساس نیاز جامعه در عرصه‌های مختلف حضوریافته است.
مسئول بسیج جامعه زنان کردستان گفت: از 10 میلیون زن بسیجی در کشور130 هزار نفر در کردستان فعالیت دارند.
سرکانی ادامه داد: امروز زنان در مقابله با جنگ نرم و در همه میدان‌های مورد نیاز حضور یافته و بر تعمیق ارزش‌های انقلاب افزوده اند و همانگونه که در گام اول انقلاب پیشرو بودند و در گام دوم هم به نقش پیش برنده و تمدن ساز خود در گام دوم ادامه خواهند داد.
خانواده دانشگاهی برای ساختن جامعه
مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج اقشار نیز در این اظهار داشت: برخلاف شبهاتی که مطرح می‌کنند، اسلام مخالف حضور زن در جامعه نیست وجایگاه زن تا آنجاست که در قرآن کریم از حضرت آسیه بعنوان الگویی نه تنها برای زنان که برای همه افراد در هر زمانی نام برده شده است.
حجت الاسلام جعفر منتشلو افزود: دانشگاه خانواده مهمترین نهاد تربیتی است که اگر اساتید آن با اسلام و اصول اسلامی آشنا باشند ثمرات آن به جامعه بر می‌گردد.
او با بیان اینکه تحکیم بنیان خانواده از جمله ماموریت‌های مهم بسیج جامعه زنان است، افزود: دشمن به دنبال متزلزل کردن خانواده‌هاست و مقابله با آن نیازمند تقویت فرهنگ است.
لزوم تغییر رویکرد منفعلانه به تمدن‌ساز
رییس هیات اندیشه ورز بسیج جامعه زنان کردستان نیز در این نشست اظهار داشت: در عصر بیداری که دشمنان اسلام از هر ابزاری برای خاموش کردن حرکت‌های آزادیخواهانه استفاده می‌کند، نگاه ما باید از رویکرد منفعلانه به تمدن ساز بدل شود.
شمسی کاظمی با بیان اینکه امام خمینی (ره) بر حضور زن با حفظ شئونات در جامعه تاکید داشتند، افزود: عصاره و جوهره زن از نگاه رهبری تاریخ ساز معرفی شده و ما به خود می‌بالیم کعه در الگوی انسان‌ساز بسیج، زنان از عناصر سازنده هستند.
او افزود: زن ایرانی در سمت‌های مختلف مقام همسری مادری و نگهداری حریم و بنیان خانواده فعال بوده ودر نگاه بسیج، عدالت‌خواه و در اندیشه امام راحل خداگونه شناس است.
رییس هیات اندیشه ورز بسیج جامعه زنان کردستان تاکید کرد: هیات اندیشه‌ورز از 15 تا 20 نفر تشکیل شده که مانوریت اصلی آن مساعدت در قلمرو پایش علمی و سیاسی با رویکرد پژوهش محوری است که به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان مشاوره می‌دهد.
هفته بسیج امسال (از 29 آبان تا پنجم آذرماه) در اقصی نقاط کشور با برگزاری آیین‌های ویژه‌ای به صورت میدانی و مجازی برگزار با شعار "بسیج پاره تن مردم است" گرامی داشته می‌شود.
بسیج مستضعفان پنجم آذرماه سال 1358 به فرمان امام خمینی (ره) تشکیل شد.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/م

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/258623/مسائل-و-مشکلات-حوزه-زنان-باید-شناسایی-شود
بستن   چاپ