عصر کرد
برداشت 1800 تن سیر و پیاز از مزارع قروه
شنبه 15 آبان 1400 - 09:20:00
عصر کرد -

عصر کرد


عبدالله عبدالملکی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قروه اظهار داشت: 108 هکتار از اراضی قروه به کشت سیر اختصاص یافته است و به طور میانگین سالانه 1 هزار و 620 تن سیر توسط بهره‌برداران برداشت می‌شود.
وی در ادامه تصریح کرد: سهم اراضی قروه از کشت پیاز تنها 5 هکتار است اما با این وجود در هر سال زراعی 175 تن پیاز قرمز از مزارع این شهرستان برداشت می‌شود.
وی با اشاره به نوع سیر و پیاز کشت شده در مزارع قروه اظهار داشت: در مزارع قروه پیاز قرمز و سیر معمولی بذر همدان کشت می‌شود که به دلیل شرایط آب و هوایی خاص منطقه از کیفیت و ماندگاری بیشتری برخوردار است.
عبدالملکی گریزی نیز به وضعیت کشت پیاز و سیر در قروه زد و افزود: 55 بهره‌بردار در زمینه کشت پیاز و سیر در مزارع قروه فعالیت دارند و زمینه اشتغال برای افراد زیادی را در فصل کشت، داشت و برداشت فراهم ساخته‌اند.
رئیس اداره جهاد کشاورزی قروه ادامه داد:صنایع تبدیلی و فرآوری سیر و پیاز تولید شده در قروه وجود ندارد از این رو این محصول به صورت تازه‌خوری در بازار شهرستان مصرف شده و بخش دیگری از آن نیز به بازار استان همدان صادر می‌شود.
وی در ادامه افزود: به طور میانگین هر هکتار پیاز به 12 هزار مترمربع آب نیاز دارد و این میزان در کشت سیر 3 تا 5 هزار مترمربع متغییر است، همچنین بسیاری از بهره‌برداران در سال‌های اخیر با استفاده از روش‌های آبیاری نوین در کشت محصولات استفاده می‌کنند.
به گفته رئیس اداره جهاد کشاورزی قروه، عمده دلیل توسعه‌نیافتگی تولید سیر در قروه به دلیل نبود ادوات مکانیزه کشت این محصول است.
انتهای پیام/2330/86

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/254116/برداشت-1800-تن-سیر-و-پیاز-از-مزارع-قروه
بستن   چاپ