عصر کرد
پیوند بین دانشگاه و ادارات در بحث هوشمندسازی کشاورزی ایجاد نشده است
شنبه 1 آبان 1400 - 04:00:33
عصر کرد -

عصر کرد


به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر«محمدابراهیم اعلمی آل آقا» عصر جمعه در آیین پایانی «رویداد کارآفرینی استارتاپ تریپ کشاورزی» در مرکز استارتاپ دانشگاه رازی کرمانشاه افزود: اصلی ترین دغدغه‌ مسوولین کشور اقتصاد است و از طرفی ما دارای امتیازات ویژه ای هستیم که توسعه دانشگاه ها در حد قابل قبولی صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: وضعیت اقتصاد کرمانشاه که عمدتا مبتنی به کشاورزی و خدمات است آن گونه که باید دارای چارچوب علمی و اکوسیستم مناسب نیست. این نشان از نیاز به تلاش جدی هم از ناحیه مسوولین و هم از همه دست اندرکارانی که در فضای کسب و کار فعال هستند در این زمینه است.
رییس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: هم اکنون در این دانشگاه 10 هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند که در تلاشیم آموزش های آنها متناسب با شرایط روز باشد.
وی با بیان اینکه ما باید با تغییر آشتی کنیم، اظهار داشت: کرونا ایجاب کرد که خود را با شرایط جدید تطبیق دهیم. امروزه بسیاری از رویکردهای سنتی تحت تاثیر قرار گرفته است. در دنیای امروز اگر به این مبانی توجه نکنیم از توسعه عقب خواهیم ماند.
اعلمی آل آقا گفت: جامعه توانست آموزش را با وضعیت کرونا تطبیق دهد اما هنوز نتوانستیم بازار کسب و کار را با شرایط کرونایی تطبیق دهیم.

عصر کرد

رییس دانشکده علوم اجتماعی، اقتصاد و کارآفرینی دانشگاه رازی کرمانشاه هم گفت: از علت های اصلی شکست استارت آپ‌ها در کشور ما در دهه اول توسعه آنها توسعه و مدیریت کسب کار استارت آپی به روش کسب و کارهای معمولی است.
دکتر «سهراب دل انگیزان» افزود: دانشگاه ها در تمام دنیا بستر اصلی توسعه هستند. پارک های علم و فناوری و دانشگاه ها مکمل یکدیگر هستند. تمام بذرهایی که در دانشگاه ها بارور می‌شود در پارک های علم و فناوری به ثمر می نشینند. 
وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم استارت آپ ها را تقویت کرده و توسعه دهیم چون آینده کسب و کارها استارت آپ ها هستند.

عصر کرد

مدیر مرکز استارتاپ دانشگاه رازی کرمانشاه هم گفت: تاکنون رویداد استارت آپی در حوزه کشاورزی نداشتیم. این بخش، یک بخش فراموش شده در حوزه استارت آپ هاست و جا داشت که به آن پرداخته شود.
دکتر «مهدی طلایی» افزود: در این رویداد تلاش براین بود که همه دست اندرکاران اکوسیستم کارآفرینی کشاورزی را برای هم افزایی بخش های مختلف در استان کرمانشاه گرد هم آوریم.
وی با بیان اینکه تلاش خود را کردیم که یک رویداد حضوری مجازی مناسب برگزار کنیم، گفت: در حوزه کشاورزی واسطه های مختلفی وجود دارند که اجازه نمی‌دهند هیچ استارت آپی در این حوزه فعالیت کند. اما این جسارت را کردیم و این رویداد را برگزار کردیم.
مدیر مرکز استارتاپ دانشگاه رازی گفت: در این رویداد پنج روزه به جزء بحث تعاملی، 24 ایده به دبیرخانه رویداد ارسال شد که هفت ایده به صورت حضوری در دانشکده کشاورزی ارایه و 15 ایده نیز به صورت مجازی اجرا شد.
به گزارش ایرنا، مهمترین محورهای رویداد کارآفرینی استارتاپ تریپ کشاورزی، هوشمندسازی کشاورزی، تجاری سازی و توسعه محصولات کشاورزی، بسته بندی و برندسازی محصولات کشاورزی، بازاریابی و فروش و زنجیره ارزش محصولات کشاورزی، فنی و مهندسی کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی بازاریابی، فروش و زنجیره ارزش محصولات کشاورزی و کودهای کشاورزی و آفت کش ها بود.
رویداد کارآفرینی استارتاپ تریپ کشاورزی از 26 مهر تا عصر امروز ادامه داشت و طی آن برنامه‌های دورهمی استارتاپی، مدل کسب و کار سرمایه پذیر، مدل کسب و تحلیل بازار اجرا شد و در پایان از ایده‌های برتر تجلیل شد.
سالانه بیش از پنج میلیون و 57 هزار تن محصولات کشاورزی و باغی از 950 هزار هکتار زمین های کشاورزی استان کرمانشاه برداشت می شود که این مقدار چهار و نیم درصد تولیدات کل کشور را شامل می‌شود.
استان کرمانشاه در غرب ایران اسلامی با 2 میلیون نفر جمعیت دارای 14 شهرستان، 34 بخش، 35 شهر و 87 دهستان است.

عصر کرد

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دانشگاه رازی استارتاپ کرمانشاه

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/250698/پیوند-بین-دانشگاه-و-ادارات-در-بحث-هوشمندسازی-کشاورزی-ایجاد-نشده-است
بستن   چاپ