عصر کرد
خشکسالی به جانِ محیط زیست کرمانشاه افتاد/ تلاش برای نجات جانِ حیات وحش
سه شنبه 15 تير 1400 - 12:13:13
عصر کرد -

عصر کرد


ایسنا/کرمانشاه مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به خشکسالی امسال گفت: آثار مخرب این خشکسالی با کم شدن دبی آب رودخانه ها و تهدید حیات آبزیان و نیز کاهش پوشش گیاهی و کمبود علوفه خود را نشان داده است.
فریدون یاوری در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه خشکسالی امسال بلای جان محیط زیست شده، گفت: با کاهش بارندگی ها در زمستان سال گذشته و بهار امسال متاسفانه شاهد کاهش چشمگیر دبی روخانه ها هستیم و در حال حاضر خشکسالی اثرات خود را بر کاهش حجم آب رودخانه های سیروان، گاماسیاب، اروند و راوند و قره سو نشان داده است.
وی افزود: اولین خسارت خشکسالی امسال با اتلاف تعدادی از ماهیان رودخانه رواند اسلام آبادغرب خود را نشان داد که بعد از تلاش بسیار توانستیم سایر ماهیان را به آبندها و سدهای دیگر منتقل کنیم.
یاوری تصریح کرد: خشکسالی در کنار اینکه اثرات مخربی بر رودخانه ها و حیات آبزیان داشته، موجب فقیرشدن منابع طبیعی شده و تامین غذا برای بسیاری جانوران سخت شده است.
مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه گفت: در همین راستا به دنبال تامین علوفه برای حیوانات منطقه حفاظت شده "قراویز" هستیم که بیش از همه دچار فقر منابع طبیعی شده است.
یاوری گفت: در کنار این برای رفع تشنگی حیوانات این منطقه نیز 14 آبشخور با حمایت خیرین و دوستداران محیط زیست در این محدوده احداث شده و با تانکر به آنها آبرسانی می شود.
وی با بیان اینکه در 230 هزار هکتار مساحت محیط زیست استان به اندازه کافی آبشخور احداث شده، گفت: در مدت اخیر آبشخورهایی که نیاز بوده همگی لایروبی شده اند.
مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه به خطرات آتش سوزی محیط زیست در پی شدت گرما و خشکی پوشش گیاهی اشاره کرد و افزود: تاکنون چند مورد آتش سوزی در سطح مناطق حفاظت شده بصورت محدود و کوچک داشته ایم، اما آنچه ما را نگران کرده شروع زودهنگام این آتش سوزی هاست و باید همه در این زمینه هوشیار و مراقب باشیم.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/225220/خشکسالی-به-جانِ-محیط-زیست-کرمانشاه-افتاد--تلاش-برای-نجات-جانِ-حیات-وحش
بستن   چاپ