عصر کرد
گردشگری می‌تواند جای اقتصاد منابع در کرمان بگیرد / بوم‌گردی، بستری برای توسعه اشتغال
دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 - 18:51:41
عصر کرد - به گزارش ؛ مهدی طبیب‌زاده رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان در نشست مشترک با معاون وزیر گردشگری با محوریت برگزاری نخستین دوره جشنواره ملی بوم‌گردی به میزبانی کرمان با تأکید بر نقش اقتصاد گردشگری در توسعه استان گفت: ما از منظر بخش خصوصی و اقتصادی به این رویداد نگاه می‌کنیم و معتقدیم که برگزاری جشنواره بوم‌گردی مزایای بسیاری برای توسعه کسب‌وکار، به‌ویژه در حوزه گردشگری دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اتاق بازرگانی خود را موظف می‌داند تا در حد توان، در برگزاری این رویداد مشارکت فعال داشته باشد تا کرمان بهتر و شایسته‌تر معرفی شود. وی با اشاره به ساختار اقتصادی استان کرمان افزود: در حال حاضر اقتصاد کرمان مبتنی بر منابع است، اما اگر بتوانیم صنعت گردشگری را متناسب با توان و ظرفیت‌های واقعی استان فعال کنیم، این حوزه قطعاً می‌تواند به یکی از پیشران‌های اصلی اقتصاد کرمان تبدیل شود.
طبیب‌زاده با اشاره به ضرورت تحلیل دقیق اثرات اقتصادی گردشگری گفت: مایلیم با همکاری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، اثرات گردشگری در تولید ناخالص داخلی استان (GDP) را تحلیل کرده و متناسب با نتایج آن، برنامه‌ریزی هدفمند انجام دهیم.
رئیس اتاق بازرگانی کرمان همچنین به ظرفیت اشتغال‌زایی صنعت گردشگری اشاره کرد و افزود: گردشگری می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد کسب‌وکارهای فراوانی شود. اتاق بازرگانی همواره در کنار بخش گردشگری بوده و خواهد بود و خود را به عنوان یکی از بازوهای این صنعت در استان کرمان می‌داند.
وی با اشاره به تولیدات علمی و پژوهشی اتاق کرمان در حوزه بوم‌گردی گفت: ما جزو معدود اتاق‌هایی هستیم که نقش بوم‌گردی‌ها را در اقتصاد استان تحلیل کرده‌ایم و در این جشنواره می‌توانیم از مقاله و کتابی که در این زمینه تدوین شده، رونمایی کنیم.
طبیب‌زاده در پایان ابراز امیدواری کرد:
جشن ملی بوم‌گردی‌ها به رویدادی اثرگذار در توسعه گردشگری کشور تبدیل شود و ظرفیت‌های فرهنگی، طبیعی و اقتصادی استان کرمان بیش از پیش به کشور و دنیا معرفی گردد. شهر کرمان را می‌توان بزرگ‌ترین مهمان‌خانه غیررسمی ایران دانست؛ جایی که مهمان‌نوازی، بخشی از هویت آن است.
با برنامه‌ریزی دقیق، کرمان میزبان شایسته‌ای برای این رویداد خواهد بود
سپس دبیر جشن ملی بوم‌گردی‌ها اظهار کرد: استان کرمان تا پیش از زلزله بم یکی از مقاصد اصلی گردشگری ایران بود، اما پس از آن با فاصله‌ای همراه شد. با قول‌هایی که استاندار دادند، امیدواریم روزهای پررونق گردشگری دوباره به این استان بازگردد و طرح "لبخند دنیا به کرمان" به واقعیت بپیوندد.
رضا بهرامی در ادامه به تشریح برنامه‌های جشنواره پرداخت و گفت: در روز 31 اردیبهشت، میهمانان با قطار ویژه‌ای که به صورت نمادین طراحی و برچسب‌گذاری شده، وارد کرمان می‌شوند. مراسم استقبال ساعت هشت صبح برگزار خواهد شد و پس از انتقال به محل اقامت، برنامه‌های فرهنگی و زیارتی آغاز می‌شود.
وی ادامه داد: زیارت گلزار شهدای کرمان و مرقد حاج قاسم سلیمانی، صرف ناهار در بام کرمان همراه با تلکابین، نشست رسمی در تالار فرهنگ با حضور فعالان و مسئولان گردشگری کشور، ضیافت شام در هتل کاروانیکا و مراسم جشن در میدان ارگ از جمله برنامه‌های روز نخست است.
بهرامی افزود: در روز دوم، بازدید از ماهان و اماکن تاریخی مانند آرامگاه شاه نعمت‌الله ولی و باغ شاهزاده در دستور کار قرار دارد و پس از آن، مهمانان در شهرهای بم، رفسنجان و سایر مناطق مستقر خواهند شد تا تجربه اقامت در بوم‌گردی‌های محلی را داشته باشند. روز سوم نیز مراسم اختتامیه در اتاق بازرگانی کرمان برگزار خواهد شد.
وی همچنین به یکی از برنامه‌های جنبی جشنواره اشاره کرد و گفت: برنامه راه ادویه که در حاشیه جشن برگزار می‌شود، از دیگر رویدادهای ویژه ماست که به معرفی میراث فرهنگی و تجاری منطقه کمک می‌کند.
در پایان، بهرامی با بیان اینکه «قول می‌دهیم میزبان خوبی باشیم»، از فعالان گردشگری و مهمانان خواست تا کرمان را در رسانه‌ها، صفحات اجتماعی و شبکه‌های خود معرفی کنند و گفت: امیدواریم شاهد بازگشت این عزیزان و خانواده‌هایشان به کرمان در سال‌های آینده باشیم.
48
کد خبر 2063102

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/999674/گردشگری-می‌تواند-جای-اقتصاد-منابع-در-کرمان-بگیرد---بوم‌گردی،-بستری-برای-توسعه-اشتغال
بستن   چاپ