عصر کرد
واکنش رئیس اقلیم کردستان عراق به انحلال «پ ک ک»
دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 - 14:51:39
عصر کرد - «نچیروان بارزانی» گفت که تصمیم حزب کارگران کردستان برای کنار گذاشتن سلاح، یک تحول سرنوشت‌ساز است که می تواند صفحه جدیدی را در منطقه بگشاید.
به نقل از الجزیره، رئیس اقلیم کردستان عراق به خبر انحلال حزب کارگران کردستان ( پ ک ک) واکنش نشان داد.
بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، «نچیروان بارزانی» در این خصوص گفت: تصمیم پ ک ک برای زمین گذاشتن سلاح، امنیت منطقه ای را تقویت می کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بارزانی تصریح کرد: اعلامیه حزب کارگران کردستان درباره تصمیم آنها برای کنار گذاشتن سلاح، یک تحول سرنوشت ساز است که می تواند صفحه جدیدی را در منطقه بگشاید.
وی خاطرنشان کرد: تصمیم پ ک ک برای زمین گذاشتن سلاح، زمینه را برای تقویت همزیستی مسالمت آمیز و ثبات در ترکیه و منطقه فراهم می کند. این اقدام باعث پایان یافتن دهه‌ها رنج و مشکلات و گشوده شدن افق‌های ثبات خواهد شد.
حزب عدالت و توسعه ترکیه اعلام کرد که تصمیم حزب کارگران کردستان این کشور مبنی بر انحلال خود و کنار گذاشتن سلاح یک گام مهم برای تحقق هدف داشتن کشوری خالی از تروریسم به شمار می‌رود.
ساعتی قبل خبرگزاری وابسته به حزب کارگران کردستان ترکیه «پ.ک. ک» از انحلال این حزب خبر داد.
رسانه‌های کردی نیز گزارش دادند که حزب کارگران کردستان ترکیه منحل شده و اقدامات مسلحانه اعضای این حزب علیه ترکیه و تمام فعالیت‌های آن به پایان می‌رسد

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/999592/واکنش-رئیس-اقلیم-کردستان-عراق-به-انحلال-«پ-ک-ک»
بستن   چاپ