توسعه زنجیره ارزش تولید گوشت مرغ در کردستان در سال 1404
يکشنبه 21 ارديبهشت 1404 - 23:13:04
|
|
عصر کرد - - سعدی نقشبندی در جلسه بررسی روند کشتار مرغ در کشتارگاههای استان، با حضور اعضای انجمن کشتارگاههای استان، اظهار داشت: باید تلاش شود تا سهم کشتار مرغ زنده در داخل استان و به تبع آن ارزش افزوده این محصول افزایش یابد. وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 63 درصد مرغ زنده تولیدی مرغداریهای استان در کشتارگاههای استان کشتار و به صورت لاشه گرم توزیع شده است، افزود: حدود 37 درصد مرغ زنده تولیدی به 13 استان کشور ارسال شده است. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان نقشبندی از انجمن کشتارگاههای صنعتی طیور درخواست کرد با ایجاد بازارهای جدید، به ویژه در استانهای مجاور و مرکز کشور، نسبت به ایجاد ارزش افزوده بیشتر در این صنعت تلاش کنند. در این نشست، مدیران عامل کشتارگاههای صنعتی طیور استان به بیان مسائل و مشکلات موجود پرداختند.
http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/999312/توسعه-زنجیره-ارزش-تولید-گوشت-مرغ-در-کردستان-در-سال-1404
|