عصر کرد
تمرین مدیریت بحران با مشارکت دستگاه‌های امدادی در کرمانشاه برگزار شد
يکشنبه 21 ارديبهشت 1404 - 23:10:18
عصر کرد - اکبر عیوضی در گفتگو با خبرنگار مهربا اعلام خبر برگزاری تمرین تمام‌عیار استانی، اظهار کرد: این تمرین با مشارکت تمامی دستگاه‌های امدادی عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان برگزار شد و تمرکز آن بر هماهنگی بین‌بخشی، سرعت عمل در پاسخ به حوادث و تقویت توان میدانی نیروهای امدادی بود.
وی با اشاره به ضرورت آمادگی دائمی دستگاه‌های امدادی برای مقابله با بحران‌ها، افزود: در این تمرین سناریوهای مختلفی از جمله زلزله، آتش‌سوزی، نجات از آوار و انتقال مصدومان تمرین شد که طی آن میزان هماهنگی، سرعت عملکرد، دقت در تصمیم‌گیری و نحوه تقسیم وظایف دستگاه‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت.
عیوضی با تاکید بر نقش مؤثر این‌گونه تمرین‌ها در بهبود عملکرد میدانی و افزایش آمادگی نیروهای امدادی، تصریح کرد: در این مانور، دستگاه‌هایی مانند اورژانس، آتش‌نشانی، پلیس، هلال احمر، مدیریت بحران استانداری و دیگر اعضای شورای هماهنگی بحران استان حضور فعال و میدانی داشتند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه همچنین از آمادگی کامل دستگاه‌های عضو کارگروه امداد و نجات برای پوشش امدادی سفر رئیس‌جمهور به استان در هفته جاری خبر داد و گفت: تمامی تمهیدات لازم برای حضور میدانی و پشتیبانی امدادی در جریان این سفر اندیشیده شده و نیروهای عملیاتی در آماده‌باش کامل قرار دارند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: حفظ آمادگی نیروهای امدادی و تقویت تعامل بین‌بخشی در بحران‌ها، اولویت مهم جمعیت هلال احمر و شورای مدیریت بحران استان است و این روند با برگزاری مانورها و تمرین‌های منظم ادامه خواهد داشت.
کد خبر 6464328

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/999300/تمرین-مدیریت-بحران-با-مشارکت-دستگاه‌های-امدادی-در-کرمانشاه-برگزار-شد
بستن   چاپ