عصر کرد
آمارهای حوزه جوانان در کردستان واقعی شود
یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 - 9:14:28 PM
عصر کرد - - علی‌ ورمقانی در اولین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان کردستان سال جاری در سنندج، اظهار کرد: با توجه به سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال آینده، در صورت داشتن آمار جوانان بیکار، می‌توان برنامه ریزی اصولی در حوزه اشتغال داشت.
وی افزود: دستورکار‌های ستاد ساماندهی تخصصی‌تر و به مسائلی مانند مسکن، اشتغال و آسیب‌های اجتماعی پرداخته شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان یادآور شد: باید آمار و اطلاعات دقیقی در این حوزه داشته و با عملکرد سال‌های گذشته مقایسه شود تا با حذف نقاط ضعف، نقاط قوت را تقویت و به اقدامات حمایتی کمک کرد.
ورمقانی با اشاره به برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی در سنندج، اظهار کرد: برای پیاده روی خانوادگی اطلاع‌رسانی لازم انجام شود تا شاهد برگزاری برنامه پرشوری با حضور خانواده‌ها باشیم.
وی تاکید کرد: سیاست‌های جمعیت و فرزندآوری در این همایش، باید به صورت گسترده تبلیغ شود و تنها محدود به یک همایش ورزشی نباشد و دستگاه‌های خدمات‌رسان حضور پررنگ داشته باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان ادامه داد: رسانه‌ها و صداوسیما این همایش را بصورت ویژه پیش از برگزاری و حین اجرا، اطلاع‌رسانی کنند.
ورمقانی تاکید کرد: ویژه برنامه‌های هفته جوانی جمعیت و ازدواج، متمرکز بر سنندج نباشد و در همه شهرستان‌ها ویژه‌برنامه‌هایی تمهید و اجرا شود.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان هم در این نشست ، اظهار کرد : به مناسبت هفته جمعیت و خانواده همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در کردستان برگزار می‌شود.
آمنه غلام ویسی افزود: این همایش دوم خرداد برگزار و جوایز ویژه‌ای به شرکت‌کنندگان اهدا می‌شود.
وی با بیان اینکه جلسات ستاد امور ساماندهی جوانان با هدف ایجاد هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و بهبود وضعیت جوانان در حوزه‌های مختلف از جمله اشتغال، ازدواج و مسائل فرهنگی برگزار می‌شود، افزود: هدف اصلی این است که مسائل و مشکلات جوانان و چالش‌های موجود را شناسایی و برای آن راه‌حل ارائه کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان گفت: از 24 تا تا 30 اردیبهشت هفته جوانی جمعیت و ازدواج است و همایش پیاده‌روی خانوادگی به صورت هماهنگ با سراسر کشور برگزار می‌شود.
برگزاری جشنواره ملی نسل امید دیگر برنامه‌ای بود که غلام‌ویسی به آن اشاره کرد و گفت: به منظور استفاده از ظرفیت سایر دستگاه‌های اجرایی، برنامه‌ها به صورت مشترک اجرا می‌شود و حوزه هنری در اجرای این جشنواره ملی همکاری خواهد داشت.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/999119/آمارهای-حوزه-جوانان-در-کردستان-واقعی-شود
بستن   چاپ