عصر کرد
فصل برای کاپیتان رم تمام شد
جمعه 19 ارديبهشت 1404 - 19:00:47
عصر کرد - ورزش 3 /لورنزو پلگیرینی به دلیل مصدومیت قادر به همراهی رم در ادامه فصل جاری و شاید حتی تمرینات پیش فصل آینده هم نخواهد بود.
پلگرینی روز پنج‌شنبه در جریان تمرینات تیمی رم تحت هدایت کلودیو رانیری دچار مصدومیت شد و چاره دیگری جز ترک تمرینات تیمش نداشت. او روز جمعه برای بررسی پزشکی به کلینیک این باشگاه مراجعه کرد و طبق اعلام رسمی، حدود دو ماه از میادین دور خواهد بود.
اسکای اسپورت ایتالیا خبر داده است که پلگرینی دچار کشیدگی درجه یک در همسترینگ پای راستش شده و چنین چیزی به این معنا است که او تا پایان فصل 25-2024 در دسترس نخواهد بود. در صورتی که روند ریکاوری او واقعاً دو ماه کامل به طول انجامد، به احتمال زیاد آغاز تمرینات پیش‌ فصل رم پس از تعطیلات تابستانی را نیز از دست خواهد داد.

عصر کرد

باشگاه رم پیش از این نیز پائولو دیبالا را به دلیل مصدومیتی که فصل را برای او به پایان برد از دست داده بود. با این حال، جالوروسی در 10 هفته اخیر در رقابت‌های سری‌ آ ایتالیا در بهترین فرم خودش قرار داشته و با هشت پیروزی، دو تساوی و بدون شکست عملکرد درخشانی را رقم زده است.
رم در جدول فعلی سری‌ آ در جایگاه پنجم قرار دارد و با 63 امتیاز با تیم‌های یوونتوس (چهارم) و لاتزیو (ششم) هم‌ امتیاز است. بولونیا نیز با یک امتیاز کمتر در رده هفتم و به‌ شدت در تلاش برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان است، در حالی که تنها سه بازی تا پایان فصل باقی مانده است.
بازار

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/998417/فصل-برای-کاپیتان-رم-تمام-شد
بستن   چاپ