عصر کرد
دقیقی: تیمم بی‌عرضه بود که پرسپولیس را نبرد
جمعه 19 ارديبهشت 1404 - 00:52:49
عصر کرد - به گزارش “ورزش سه”، سعید دقیقی، سرمربی خیبر، در نشست خبری بعد از بازی مقابل پرسپولیس شرکت کرد و به موضوعات فنی و اتفاقات حاشیه‌ای این مسابقه پرداخت. تیم دقیقی در شرایطی بازنده شد که تا دقیقه 65 با یک گل جلو و سوار بر بازی بود.
او در ابتدا گفت: ضربات ایشتگاهی متعدد، فشارهای متعدد، شوت، ریباند شوت و دو سر صد در صد از کرنر ولی هنوز نمی‌دانم چه بگویم و مانده‌ام.
فوتبال است و شرایط خاصش. حیف شد. واقعا حیف شد، امروز می‌توانستیم تاریخ را تکرار کنیم ولی قسمت اینچنین نبود. خیلی دوست داشتم که یک امتیازی را که قطعا شایسته‌اش بودیم را بگیریم. پرس‌های شدیدی از دقیقه 1 تا 90 بازی داشتیم حتی اجازه نمی‌دادیم تعداد پاس‌های پرسپولیس از 4 و 5 بگذرد. نمی‌دانم بلاخره فوتبال است و قشنگی‌هایش. حیف شد. ان‌شالله بتوانیم در بازی بعد حداکثر امتیاز را بگیریم و این شکست را جبران بکنیم. او درباره صحبت‌های کارتال مبنی بر موقعیت‌سازی فراوان تیمش و در کنترل داشتن 90 دقیقه بازی گفت: واقعا اگر نظر آقای کارتال به عنوان یک مربی باتجربه و باسابقه اینطور است، از نظر من خنده‌دار است. بروید ببینید چند ضربه ایستگاهی و کرنر در چه شرایطی و کدام موقعیتی اصلا؟ من بهترین لفظ را بیان کردم. با نهایت احترام برای تیم داوری و برادران حیدری، من علاقه زیادی نسبت به شخصیت آقای پیام حیدری و نوع داوری‌اش دارم، قطعا قبل از اینکه توپ کرنر بشود و گل بشود خطای محرز روی حسین ابرقویی بوده. صحنه را ببینید سوار شده و خیلی خطا مشخص و واضح است و باید می‌گرفت. صحنه‌های 50-50 هم داشتیم. وقتی حرف می‌زنیم به ما خرده می‌گیرند که جو را نگه‌دار تا حو متشنج نشود‌. خطای فرشاد احمدزاده خطای عمد بوده و به اعتقاد من که صحنه را دیدم باید اخراج می‌شد. تکرارش در بازی چادرملو بوده و نشده و دوباره امروز ما می‌بینیم. بهانه هم‌نمی‌توانیم بیاوریم. مبارک‌شان باشد.
او درباره بازی اورونوف گفت: حرفه‌ای‌گری‌شان ممکن است باعث پیروزی‌شان شده باشد، نه کیفیت بازی‌شان. بالاخره بازیکنان خوبی دارند، به اعتقاد من اورونوف بهترین بازیکن 20 سال گذشته است که به لیگ ما آمده. در یک صحنه توان و انرژی و کنترل خوب و ضربه در سطح بازی‌های اروپایی داشت. ما خیلی موقعیت‌های راحت‌تر از این‌ها را متاسفانه به گل تبدیل نکردیم.
دقیقی درباره بازی تیمش گفت: مبارک باشد ولی باید واقعیت‌ها را بگویم. من هر وقت تیمم ضعیف و بد بود گفتم که تیمم بد بوده ولی تیم من امروز بی‌عرضه بود که بازی را نبرد ولی فوق‌العاده فوتبال بازی کرد. شرایط فوتبالی هم تاثیر گذاشت.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/998162/دقیقی--تیمم-بی‌عرضه-بود-که-پرسپولیس-را-نبرد
بستن   چاپ