عصر کرد
توجه ویژه به نهضت تعمیر و بومی‌سازی قطعات هواپیما در برنامه هفتم پیشرفت
پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404 - 10:43:47
عصر کرد - - کاپیتان حسین خانلری مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) در خصوص نقش شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در برنامه هفتم پیشرفت افزود: تعامل با نهاد‌های دولتی، توسعه مهارت‌های نرم و تقویت سرمایه انسانی در سطح ملی، از جمله اهداف کلیدی ما در راستای برنامه هفتم است.
وی با اشاره به وضعیت آموزش‌های مهارتی در کشور، گفت: در حال حاضر، میزان آموزش‌های مهارتی در کشور بین 16 تا 20 درصد است و طبق برنامه هفتم پیشرفت، این مقدار به 40 درصد خواهد رسید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
کادر پروازی (عملیاتی و خدماتی) با کیفیت‌ترین خروجی‌های آموزش مهارتی هستند که مهارت‌آموزی را با بالاترین استاندارد‌های جهانی انجام می‌دهند. مدیرعامل ایران‌ایر تأکید کرد: شرکت هما به‌طور ویژه به آموزش مهارت‌های نرم، شامل خلبانی، مهمانداری، خدمات فرودگاهی و مدیریت منابع انسانی پرداخته است. مرکز آموزش هوانوردی هما با بهره‌گیری از تجهیزات مدرن و کادر آموزشی مجرب، دوره‌های تخصصی را با استاندارد‌های بین‌المللی برگزار می‌کند و مدارک صادر شده از سوی هما در سطح جهانی معتبر است.
کاپیتان خانلری همچنین به اهمیت تحول دیجیتال اشاره کرد و گفت: شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) حضور جدی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم با رویکرد تحول دیجیتال را از اولویت‌های اصلی خود قرار داده است.
وی یادآور شد: اکنون 25 درصد از اقتصاد جهان مربوط به اقتصاد دیجیتال است که رشد 2.5 برابری نسبت به اقتصاد سنتی دارد، در حالی که سهم اقتصاد دیجیتال در کشور ما حدود هفت تا هشت درصد است. هدف برنامه هفتم پیشرفت این است که از سال 1403 تا 1407، سهم اقتصاد دیجیتال در اقتصاد ایران به 15 درصد افزایش یابد.
وی ادامه‌داد: هما با توجه به فناوری‌های نوین، گام‌های بلندی در راستای تحول دیجیتال برداشته است و پروژه‌هایی در زمینه هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و تحلیل داده‌های بزرگ را در دستور کار خود قرار داده است؛ این اقدامات به بهبود کیفیت خدمات، افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها در عملیات‌های مختلف منجر خواهد شد.
کاپیتان خانلری خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم پیشرفت، به توسعه ناوگان و گسترش شبکه هوایی در کشور توجه ویژه‌ای شده است. شرکت هما به کاهش عمر ناوگان، توسعه و نوسازی توجه دارد و برای این منظور از توان متخصصین و نخبگان داخلی بهره‌برداری می‌کند.
مدیرعامل ایران‌ایر خاطرنشان کرد: نخستین راهبرد در این زمینه، نهضت تعمیر و بومی‌سازی تامین قطعات هواپیماهاست که این رویکرد مانع از زمین‌گیر شدن هواپیما‌ها به دلیل کمبود قطعه خواهد شد. همچنین، دو فروند هواپیمای جدید به ناوگان اضافه شده است.
وی بیان‌داشت: توسعه منابع، نوسازی ناوگان، بازمهندسی و اصلاح ساختار‌های سازمانی، بهبود فرآیند‌ها و گسترش خدمات به همراه همت کارکنان و مردم، زمینه‌ساز رقم زدن دورانی طلایی برای هما خواهد بود.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/997872/توجه-ویژه-به-نهضت-تعمیر-و-بومی‌سازی-قطعات-هواپیما-در-برنامه-هفتم-پیشرفت
بستن   چاپ