عصر کرد
لزوم مدیریت و بهینه سازی مصرف برق برای کاهش ناترازی‌ها در فصل تابستان
چهارشنبه 17 ارديبهشت 1404 - 14:04:14
عصر کرد - - سلطانی اظهار کرد: در سال جاری بحث ناترازی برق بیشتر و به مراتب نسبت به سنوات قبل مطرح شده است، این ترازی‌ها یک چالش را برای شرکت برق کردستان به وجود آورده است و مدیریت بهینه مصرف برق در تمامی بخش‌های صنعتی خانگی تجاری در استان برای درست سپری کردن این موضوع در اولویت است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی از تمامی ادارات سازمان‌ها بانک‌های استان و تمامی مصارف خانگی انتظار رعایت مدیریت مصرف برق و کاهش مصرف برق را دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان افزود: در بعضی از مسیر‌های استان به ناچار با توجه به مصرف بیش از حد دو بار خاموشی در روز اعمال می‌شود، و این موضوع کشوری است و در تمامی شهر‌های کشور قطعی برق به همراه است و تنها قطعی برق برای کردستان نیست.
سلطانی گفت: مدت زمان قطعی برق در مشترکین به صورت متفاوت می‌باشد در مشترکین خانگی و ادارات عمدتاً به صورت دو ساعتی می‌باشد، که از ساعت 8 صبح تا ساعت 19 غروب می‌باشد.
وی با بیان اینکه تمامی مشترکین اداری و کشاورزی و مشترکین صنعتی دارای کنتور‌های هوشمند هستند، گفت: تمامی کنتور‌های هوشمند با توجه به سهمیه کشوری تنظیم شده است و اگر عدم رعایت بیش از حد مصرف را داشته باشند، خود کنتور به صورت هوشمند آلارم می‌دهد و بعد از سه بار هشدار سیستم برقی به طور کل قطع می‌شود، و با هماهنگی اداره برق وصل خواهد شد.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/997593/لزوم-مدیریت-و-بهینه-سازی-مصرف-برق-برای-کاهش-ناترازی‌ها-در-فصل-تابستان
بستن   چاپ