عصر کرد
جهش 324 درصدی درآمد پتروشیمی کرمانشاه در فروردین 1404 / فروش 75 درصدی محصولات در بورس کالا/ «اوره» پیشتاز درآمدزایی
سه شنبه 16 ارديبهشت 1404 - 13:22:52
عصر کرد - به گزارش نبض بازار، این شرکت در فروردین‌ماه، در مجموع 3 هزار و 490 تن محصول به بازار عرضه کرد که «اوره گرانول» با حجم 2 هزار و 800 تن، سهم اصلی را از آن خود داشت و «آمونیاک مایع» در جایگاه دوم قرار گرفت. در ادامه این عرضه‌ها، پتروشیمی کرمانشاه موفق شد 2 هزار و 600 تن از محصولات خود را به فروش برساند؛ معادل حدود 75 درصد از کل عرضه‌ها.
از نکات برجسته معاملات فروردین‌ماه، استقبال کامل بازار از اوره گرانول بود. تمامی 2 هزار تن تقاضای ثبت‌شده برای این محصول منجر به انجام معامله شد؛ موضوعی که نشان از موقعیت تثبیت‌شده این محصول در بازار و مزیت رقابتی شرکت دارد.
در حوزه مالی نیز، پتروشیمی کرمانشاه با ثبت درآمد 56 میلیارد و 607 میلیون تومانی، یکی از بهترین شروع‌های سال‌های اخیر خود را رقم زد. «اوره گرانول» با سهم 82 درصدی از درآمد معادل 46 میلیارد تومان، نقش اصلی را در درآمدزایی شرکت ایفا کرد و جایگاه خود به‌عنوان پیشران مالی شرکت را بار دیگر تثبیت کرد.

عصر کرد

مقایسه عملکرد امسال با مدت مشابه سال گذشته، از رشد چشمگیر 324 درصدی درآمد این شرکت حکایت دارد. این در حالی است که در فروردین‌ماه 1403، تنها محصول عرضه‌شده «اوره گرانول» بود و خبری از تنوع سبد عرضه وجود نداشت.
روند صعودی پتروشیمی کرمانشاه در ابتدای سال 1404، گویای این واقعیت است که بهره‌گیری هوشمندانه از ظرفیت‌های بورس کالا و حرکت به‌سوی تنوع‌بخشی به محصولات، می‌تواند زمینه‌ساز رشد پایدار درآمدی و توسعه بازارهای هدف برای این شرکت باشد.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/997090/جهش-324-درصدی-درآمد-پتروشیمی-کرمانشاه-در-فروردین-1404---فروش-75-درصدی-محصولات-در-بورس-کالا--«اوره»-پیشتاز-درآمدزایی
بستن   چاپ