عصر کرد
کردستان در شرایط بحرانی آلودگی هوا قرار گرفت
سه شنبه 16 ارديبهشت 1404 - 13:21:40
عصر کرد - ایسنا / معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان کردستان گفت: بر اساس اطلاعات به دست آمده از مرکز پایش هوای استان بین 300 تا 500 براساس میزان ذرات معلق با قطر 2.5 میکرون گزارش شده است که نشان‌دهنده وضعیت بسیار حاد آلودگی هوا است.
کژال حبیب‌زادە، معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان کردستان اظهار کرد: در حال حاضر دو شهر کردستان در شرایط خطرناک و بحرانی و چهار شهر آن نیز در شرایط بسیار ناسالم و اضطراری قرار دارد.
وی افزود: از عصر روز گذشته استان کردستان به دلیل ورود توده غبار ناشی از کشورهای عراق و سوریه، با پدیده گرد و غبار بسیار شدیدی مواجه شده است.
حبیب‌زاده بیان کرد: در روز گذشته، شهرهای بانه، سقز، مریوان و کامیاران بیشترین میزان درگیری با این آلودگی را داشتند و وضعیت هوا در این مناطق به شرایط بحرانی و خطرناک رسیده بود و متاسفانه از حدود ساعت دو بامداد امروز، شهرهای سنندج، قروه و دهگلان نیز وارد این وضعیت شده و در حال حاضر تقریباً تمامی شهرهای استان در شرایط ناسالم و خطرناکی از نظر کیفیت هوا قرار دارند.
وی ادامه داد: اداره کل حفاظت محیط زیست استان از شامگاه دیروز و بر اساس داده‌های ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا به طور مستمر این وضعیت را رصد کرده و همچنین پیش‌بینی‌های لازم توسط اداره کل هواشناسی ارائه شده و دانشگاه علوم پزشکی استان نیز هشدارهای مربوط به سلامت شهروندان را در قالب کارگروه اضطراری به مدیریت بحران استان اعلام کرده است.
حبیب‌زاده تصریح کرد: پس از بررسی و تجمیع این اطلاعات، تصمیم بر تعطیلی مدارس گرفته شد، اما در حال حاضر تصمیمی مبنی بر تعطیلی ادارات اتخاذ نشده است.
وی یادآور شد: این موضوع به طور جدی در حال پیگیری است و هرگونه تصمیم جدید در صورت لزوم به اطلاع عموم خواهد رسید.
بازار

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/997085/کردستان-در-شرایط-بحرانی-آلودگی-هوا-قرار-گرفت
بستن   چاپ