عصر کرد
آغاز عملیات آسفالت‌ریزی در طولانی‌ترین تونل کرمانشاه
سه شنبه 16 ارديبهشت 1404 - 11:28:59
عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، طهماسب نجفیصبح سه شنبه در جریان بازدید از پروژه تونل سیاه طاهر، ضمن اعلام آغاز عملیات آسفالت مسیر داخلی این تونل، اظهار کرد: تونل سیاه طاهر با 1080 متر، طولانی‌ترین تونل استان کرمانشاه به شمار می‌رود و با احتساب بخش‌های ورودی و خروجی، طول نهایی آن به 1300 متر می‌رسد.
وی با اشاره به اهمیت این پروژه در ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل منطقه، گفت: با تاکید ویژه استاندار محترم کرمانشاه، تأمین اعتبار و تسریع در روند اجرایی این پروژه در دستور کار قرار گرفت و طی این مدت، بازدیدهای میدانی منظم و مستمری از وضعیت پیشرفت عملیات انجام شد.
نجفی ادامه داد: در این مدت، تمام تلاش ما معطوف به تأمین ادوات و ماشین‌آلات مورد نیاز پیمانکار در سریع‌ترین زمان ممکن بود. این موضوع نقش مؤثری در تسریع مرحله انتقال مصالح و اجرای لایه‌های مختلف شن‌ریزی ایفا کرد.
وی با اشاره به آخرین تحولات پروژه اظهار کرد: امروز شاهد آغاز عملیات آسفالت‌ریزی در داخل تونل هستیم که با شتاب مناسبی در حال انجام است. در روزهای آینده نیز شاهد اجرای مراحل نصب روشنایی و آماده‌سازی نهایی برای بهره‌برداری عمومی خواهیم بود.
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه این پروژه نقش راهبردی در اتصال شهرستان‌های غرب استان ایفا خواهد کرد، تصریح کرد: تونل سیاه طاهر در رونق کریدور تجاری با اقلیم کردستان عراق و همچنین تسهیل تردد گردشگران و مسافران میان شهرستان‌های جوانرود، ثلاث باباجانی، قصر شیرین و سرپل ذهاب تأثیر بسزایی خواهد داشت.
نجفی با اشاره به اثرات ایمنی این طرح افزود: با بهره‌برداری از این پروژه، حدود 35 پیچ خطرناک در این مسیر کوهستانی و صعب‌العبور حذف می‌شود و مسیر جاده نیز حدود 1850 متر کوتاه‌تر خواهد شد. این امر منجر به ارتقای سطح ایمنی مسیر و کاهش قابل‌توجه سوانح جاده‌ای خواهد شد.
کد خبر 6458258

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/997047/آغاز-عملیات-آسفالت‌ریزی-در-طولانی‌ترین-تونل-کرمانشاه
بستن   چاپ