عصر کرد
قاچاق سوخت سالانه 11 میلیارد دلار به اقتصاد ایران ضربه می‌زند
يکشنبه 14 ارديبهشت 1404 - 12:45:01
عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، محمد محبی، صبح یکشنبه در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان، ضمن اعلام قاچاق روزانه 25 میلیون لیتر سوخت در کشور، تاکید کرد: این امر سالانه 11 میلیارد دلار به اقتصاد ایران خسارت وارد می‌کند.
وی با اشاره به اینکه 85 درصد سوخت قاچاق شده را نفتگاز تشکیل می‌دهد، افزود: حجم قاچاق فرآورده‌های نفتی در کشور سالانه به هشت میلیارد ریال می‌رسد که رقم بسیار بالایی است.
محبی در ادامه با بیان اینکه جریمه‌های موجود برای قاچاقچیان بازدارنده نیست، تنها راه حل را توقیف خودرو و اعمال محدودیت‌ها دانست.
مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق فرآورده‌های نفتی همچنین به وضعیت مرز باشماق مریوان اشاره کرد و نظم‌بخشی به این پایانه مرزی را ضروری خواند.
وی با انتقاد از عدم تفکیک ورودی و نبود سیستم شناسایی تأیید شده برای افراد واردشونده، خواستار توجه جدی به این موضوع شد.
محبی در پایان بر لزوم شناسایی شبکه‌های اصلی قاچاق سوخت در استان کردستان تاکید کرد.
کد خبر 6455946

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/996210/قاچاق-سوخت-سالانه-11-میلیارد-دلار-به-اقتصاد-ایران-ضربه-می‌زند
بستن   چاپ