عصر کرد
کارگر مجروح‌شده اسکله شهید رجائی: 4 سال است در اسکله کارگری می‌کنم اما یک روز هم بیمه ندارم/ از کرمانشاه آمده بودم تا پولی جمع کنم و عروسی بگیرم
چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404 - 15:24:31
عصر کرد - انفجار بندر شهید رجائی حادثه تلخ و وحشتناکی بود که تلنگری دیگر به مسئولان رسیدگی به مسائل کارگران زد تا بیشتر بر اجرای قوانین مربوط به کارگر و کارفرما نظارت کنند و نگذارند حق و حقوق این قشر زحمتکش پایمال شود.
رضا احمدیان، کارگر مصدوم شده در حادثه انفجار بندر شهید رجائی بندرعباس است که در اثر موج انفجار و پرتاب شدن جسم سخت، از ناحیه کمر و سر دچار شکستگی شده است و هم اکنون در بیمارستان بستری است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان

عصر کرد

رضا به خبرنگار خبرآنلاین می‌گوید: من در خط نقره‌ای اسکله که مربوط به حمل و جابجایی بشکه‌های قیر است کارگری می‌کنم و روز حادثه حدود ساعت 12 ظهر بالای کانتینر حمل قیر مشغول به کار بودم.
او ادامه می‌دهد: صدای انفجار که آمد دیدم دوستانم که در کنارم مشغول کار بودند داد می‌زنند "آتیش، آتیش" و تا سرم را برگرداندم موج انفجار اول به سرم اصابت و بعد به فاصله دوری روی زمین پرتم کرد.
این کارگر مصدوم شده می‌گوید: وقتی به خودم آمدم دیدم همه جا آتش گرفته، ماشین‌ها آتش گرفته و می‌سوزند؛ حدود 10 _ 20 قدم خودم را کشان کشان به گوشه‌ای کشاندم و بعضی از دوستانم که سالم بودند من را به داخل یک ماشین بردند و به بیمارستان رساندند.
او می‌گوید: من 20 سال سن دارم و تک فرزند پسر و در اصل نان‌آور خانواده‌ام هستم و با مادرم زندگی می‌کنم؛ به تازگی با همسرم عقد کرده‌ایم و قرار بود تیر یا مرداد ماه عروسی بگیریم که دیگر با اتفاقی که افتاده است معلوم نیست کی بتوانیم سر زندگی مان برویم.
کارگر مصدوم اسکله شهید رجائی می‌گوید: کار من و چند کارگر دیگر پرکردن و جابجایی شبکه‌های قیری بود که از عراق به این اسکله می‌رسید. ما هیچ قراردادی با کارفرما و مدیر خود نداشتیم و در این 4 سال به صورت کارگر روزمزد مشغول بودیم و بیمه‌ای هم برای ما رد نشده است.

عصر کرد

رضا اضافه می‌کند: اول حجم آتش کم بود و در چند ثانیه حجم آتش بزرگتر و بیشتر شد و بعد از آن انفجار رخ داد که حدود 10 ثانیه پس از آن موج انفجار به ما رسید.
این کارگر مصدوم می‌گوید: کمرم شکسته است و دکترها می‌گویند در مهره 5 کمرم باید پلاتین کار بگذارند.
او تصریح می‌کند: تا قبل از این اتفاق گهگاهی بازرس می‌آمد؛ ما کارگریم و در اسکله کارگری می‌کردیم؛ کاری به این چیزها نداشتیم و بسته به کارمان حقوق دریافت می‌کردیم. بشکه‌های سنگین قیر را پر و با دست به کانتینر جابجا می‌کردیم.
این کارگر مصدوم اسکله شهید رجائی می‌گوید: من اصالتا کرمانشاهی هستم و برای کارگری به بندر آمده بودم؛ پیش از تعطیلات نوروزی چند روزی به خانه رفتم و بعد از دیدار با مادر و همسرم به اسکله برگشتم. می‌خواستم پولی برای جشن عروسی‌ام جمع کنم که اینطور شد.
47232
کد خبر 2057437

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/994686/کارگر-مجروح‌شده-اسکله-شهید-رجائی--4-سال-است-در-اسکله-کارگری-می‌کنم-اما-یک-روز-هم-بیمه-ندارم--از-کرمانشاه-آمده-بودم-تا-پولی-جمع-کنم-و-عروسی-بگیرم
بستن   چاپ