عصر کرد
گسترش جنگل قائم در دامنه کوه‌های مسجد صاحب‌الزمان (عج) کرمان
سه شنبه 7 آذر 1402 - 19:28:05
عصر کرد - سعید شعرباف، با اشاره به اینکه جنگل پردیسان قائم (عج) به‌عنوان بزرگترین جنگل دست‌کاشت کشور مطرح است، گفت: این جنگل یکی از سرمایه‌های بزرگ شهر کرمان است و وظیفه ماست که این سرمایه زیست‌محیطی را افزایش بدهیم.
وی افزود: دامنه کوه‌های مسجد صاحب‌الزمان (عج) که در ضلع شرقی پردیسان قائم (عج) قرار دارد، این ظرفیت را دارد که با کاشت انواع و گونه‌های مختلف گیاهی در آن، چندین هکتار به وسعت فضای سبز شهر کرمان، افزوده شود.
شعرباف، با بیان اینکه مراسم کاشت انواع درختان و گونه‌های مختلف گیاهی در دامنه این کوه‌ها، روز شنبه، 11 آذرماه، توسط شهرداری کرمان آغاز می‌شود، اظهار کرد: در این راستا 2500 متر لوله‌گذاری، به‌منظور آبیاری پایدار فضای سبز موردنظر، اجرا شده است.
وی تصریح کرد: این درختان شامل: بادام کوهی، زیتون، بنه و گیاهان دارویی وجونیپروس است.
شهردار کرمان، ایجاد فضای سبز جدید، سرسبزی، طراوت و در پی آن، ایجاد روحیه شادابی و نشاط اجتماعی را از اهداف این طرح برشمرد و گفت: این فضای سبز جدید، عطر درختان و گیاهان را به آینده شهر کرمان، هدیه خواهد داد.
باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/759888/گسترش-جنگل-قائم-در-دامنه-کوه‌های-مسجد-صاحب‌الزمان-(عج)-کرمان
بستن   چاپ