عصر کرد
روستای دله مرز سروآباد به زودی به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شود
سه شنبه 7 آذر 1402 - 11:19:19
عصر کرد - مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان از احداث یک سایت جدید جهت اتصال سه روستا‌ی دل، دله مرز و زوم از توابع شهرستان سروآباد به خبر داد و گفت: اقدامات لازم و حفاری‌های جهت ایجاد و راه اندازی سایت در محل مورد نظر انجام شده و بتن ریزی برای نصب دکل و تجهیزات نیز در دست اقدام است.
آرام حیدری با اشاره به اینکه میزان سرمایه گذاری برای این سایت با احتساب هزینه‌های تامین برق آن 6 میلیارد تومان برآورد شده است، افزود: عملیات نصب و راه اندازی دکل تا پایان آذر ماه جاری به اتمام می‌رسد.
وی با تاکید بر اینکه با راه اندازی این سایت جدید بالغ بر 100 خانوار از بهره‌مند خواهند شد، اظهار کرد: با اتصال سه روستای یاد شده به شبکه ملی اطلاعات مشکلات آنتن دهی موبایل و همچنین اینترنت و وای فای حل خواهد شد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان خاطرنشان کرد: بر اساس هدف‌گذاری ها، تمامی روستا‌های بالای 20 خانوار استان کردستان تا پایان سال جاری به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.
حیدری اذعان کرد: در حال حاضر از 1310 روستای بالای 20 خانوار استان 1141 روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده و 169 روستا در برنامه می‌باشد. 
18 آبان ماه امسال بود که استاندار کردستان با حضور در جشنواره انار که در روستای دله مرز سروآباد برگزار شد، وعده داد مشکل پوشش ارتباطی این روستا در آینده ای نزدیک حل شود.
باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/759710/روستای-دله-مرز-سروآباد-به-زودی-به-شبکه-ملی-اطلاعات-متصل-می‌شود
بستن   چاپ