عصر کرد
اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی کردستان اولویت قرار گیرد
پنجشنبه 25 آبان 1402 - 10:38:30 AM
مهر
عصر کرد -  علی نوری صبح پنج شنبه در جلسه شورای اشتغال کردستان اظهار کرد: در حوزه اشتغال نیاز است مسؤولان نگاه ویژه‌ای را به استان کردستان داشته باشند، کشور ما در حوزه اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی آمار خوبی ندارد.
وی با تقدیر از فعالیت‌های دانشگاه علمی کاربردی در ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان افزود: اتصال محکمی در حوزه اشتغال پایدار و در حوزه‌های صنعت، معدن در استان دیده نمی‌شود و باید به این مهم توجه شود.
وی بیان کرد: مشکل امروز ما در حوزه اشتغال تأسیس مراکز آموزشی نیست بلکه مشکل ما عدم ایفای نقش دانشگاه در خط تولید، عدم وابستگی واحدهای تولیدی ما به سایر استان‌ها است و باید با بومی‌سازی و کاهش وابستگی‌ها بتوانیم به اهداف اقتصاد بین دانشگاه و واحدهای تولیدی را برای ایجاد اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دست یابیم.
سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان تصریح کرد: سالیان مختلف در حوزه مرز طرح ساماندهی داده شده اما باید دید چه میزان از این طرح عملی شده و انتظارات ما از مرز باشماق در حوزه اشتغال به ثمر نشسته است و یا در حوزه سرمایه‌گذار چه میزان به اشتغال توجه شده است.
نوری اضافه کرد: تنها ورود و معرفی سرمایه‌گذار به داخل استان کافی نیست بلکه ایجاد اشتغال باید دستاورد اصلی طرح‌های سرمایه‌گذاری باشد.
وی با بیان اینکه توسعه و اشتغال نیازمند فکر و نگاه توسعه‌ای به استان در حوزه اشتغال است، افزود: نسبت واحدهای تولیدی راکد کردستان نسبت به واحدهای تولیدی راکد سایر استان‌ها بالا است و این برای کردستان قابل قبول نیست.
سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: همایش اتصال بین دانشگاه و تولید باید با محوریت ورود شرکت‌های دانش بنیان و ایجاد برندینگ در لوازم خانگی بانه باید در استان کردستان در آذرماه برگزار شود و استان‌های دیگر با شرکت لوازم خانگی بانه آشنا شود.
نوری اضافه کرد: حضور سرمایه‌گذاران در استان ارزشمند است و از سرمایه‌گذاران اقلیم کردستان عراق جذب شده‌اند و انتظار می‌رود برای اشتغال فارغ التحصیلان با محوریت سرمایه‌گذاری در استان فکری شود تا اولویت بهره گیری از ایجاد اشتغال سرمایه‌گذاران خارجی در کردستان به سمت فارغ التحصیلان دانشگاهی سوق یابد.
وی با بیان اینکه باید به سمت ایجاد زیرساخت اشتغال در کردستان حرکت کنیم، گفت: کردستان در حوزه صادرات فرش دستباف با اولویت فرش‌های بافته شده کمیته امداد کردستان گام‌های ارزشمندی برداشته که عملیاتی خواهد شد و تفاهمنامه‌ای در این زمینه امضا می‌شود تا کردستان به پایلوت کشور در زمینه صادرات فرش دستباف تبدیل شود.
وی بیان کرد: در حوزه ایجاد زیرساخت ایجاد واحدهای بزرگ تولیدی از جمله واحد تولید قارچ در استان مدنظر است که با اولویت اشتغال خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد پیش خواهد رفت.
نوری افزود: شرکت کاریابی بین‌المللی که تنها شرکت دارای مجوز برای فعالیت در اقلیم کردستان را در آذربایجان غربی داریم که اعلام کرده آمادگی دارد ماهانه 500 نفر از فارغ‌التحصیلان و1500 نفر از سایر اقشار کردستان را برای اشتغال در اقلیم کردستان معرفی کند و اولویت ما انتقال دانش فنی، اشتغال فارغ التحصیلان با رعایت حفظ شأن در جنوب عراق و اقلیم کردستان عراق است که باید از این ظرفیت استفاده کنیم.
 

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/756523/اشتغال-فارغ‌التحصیلان-دانشگاهی-کردستان-اولویت-قرار-گیرد
بستن   چاپ