عصر کرد
افزایش بیش از دو برابری کشت چغندرقند پاییزه طی سال زراعی جاری
شنبه 20 آبان 1402 - 9:33:52 AM
باشگاه خبرنگاران
عصر کرد - فرهاد شریفی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به گرایش بیشتر کشاورزان استان به کشت چغندرقند پاییزه در سال زراعی جاری، گفت : تاکنون شاهد کشت 2477 هکتاری در مزارع استان بوده‌ایم که بیش از دو برابر گذشته بوده است.
شریفی افزود: سال زراعی گذشته 1200 هکتار چغندرقند پاییزه در مزارع استان کرمانشاه کشت شده بود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در شهرستان‌های مناطق گرمسیری استان شامل شهرستان‌های قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب کشت پاییزه چغندرقند انجام می‌شود، تصریح کرد: توسعه کشت پاییزه چغندرقند پاییزه در استان به منظور استفاده از آب بارش‌های پاییزه و زمستانه و نیز تامین خوراک کارخانه‌های قند در فصول مختلف سال مورد تاکید وزارت جهاد کشاورزی است.
وی با بیان اینکه کشت چغندرقند پاییزه در مناطق گرمسیر استان از اوایل پاییز شروع و تا اوایل آذر ماه ادامه دارد، ابراز امیدواری کرد: در ادامه شاهد کشت بیشتر چغندرقند پاییزه در مزارع استان باشیم.
وی یادآور شد: برداشت چغندرقند پاییزه اواخر اردیبهشت سال آینده انجام خواهد شد.
وی با اشاره به در حال برداشت بودن چغندرقند بهاره از مزارع استان، گفت: تاکنون بیش از580 هزار تن چغندرقند در استان تولید و برای فرآوری روانه دو کارخانه قند داخل استان و شش کارخانه قند خارج از استان شده است.
وی افزود: پیش بینی می‌شود تولید چغندرقند بهاره در مزارع استان در مجموع به قریب 800 هزار تن برسد .
 

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/755064/افزایش-بیش-از-دو-برابری-کشت-چغندرقند-پاییزه-طی-سال-زراعی-جاری
بستن   چاپ