عصر کرد
کیش جایِ بهترین‌هاست؛ مثل دانشگاه شریف/ تعریف چند پروژه‌ مشترک در دیدار مدیرعامل منطقه آزاد کیش و رئیس دانشگاه شریف
شنبه 22 مهر 1402 - 12:25:29
عصر کرد - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و رئیس دانشگاه صنعتی شریف با یکدیگر دیدار و چند پروژه مشترک زیستی فی مابین را تعریف کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این دیدار، پروژه‌های مشترک بین منطقه آزادکیش و دانشگاه صنعتی شریف در راستای بهبود شرایط زیستی در جزیره‌ کیش تعریف شد.
بر اساس این گزارش، پروژه‌های تصفیه آب شیرین از دریا، تصفیه فاضلاب و ساخت زیردریایی شیشه‌ای تفریحی 9 نفره، مطالعات زیست محیطی بر روی مرجان‌های جزیره و برگزاری کنفرانس "بین المللی آب، انرژی و توسعه پایدار"، بخشی از اقدامات مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و سازمان منطقه آزاد کیش خواهد بود.
گفتنی است، مدیرعامل منطقه آزاد کیش که خود از دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف است، همکاری کیش با این دانشگاه را یکی از مسیرهای توسعه‌ و ارتقاء عملیاتی دانش دانشجویان جزیره عنوان کرد و از عملیاتی شدن این تفاهم‌نامه‌ها در آینده ای نزدیک خبر داد.

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/747584/کیش-جایِ-بهترین‌هاست؛-مثل-دانشگاه-شریف--تعریف-چند-پروژه‌-مشترک-در-دیدار-مدیرعامل-منطقه-آزاد-کیش-و-رئیس-دانشگاه-شریف
بستن   چاپ