عصر کرد
هفتمین شهرستان کردستان عاری از شبکه سیم مسی شد
پنجشنبه 30 شهريور 1402 - 23:15:57
عصر کرد - عبید علی محمدی اظهار داشت: طرح تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خود نگهدار در شهرستان دیواندره با اعتباری بالغ بر 300 میلیارد ریال به اتمام رسید.
قائم مقام مدیر عامل در امور توزیع برق شهرستان‌های تابعه افزود: با اتمام این طرح در شهرستان دیواندره، اکنون به کابل خود نگهدار در هفت شهرستان استان به پایان رسیده است.
وی با اشاره به اینکه اجرای طرح تبدیل شبکه سیم مسی در سطح شهرستان‌های باقی مانده به صورت پراکنده در حال انجام است، اضافه کرد: از 5 هزار و 275 کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی در استان تاکنون شبکه برق 5 هزار و 115 کیلومتر آن معادل 97 درصد کل شبکه به طور کامل به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
علی محمدی در ادامه با اشاره به جزئیات طرح تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار در شهرستان دیواندره، طول شبکه فشار ضعیف هوایی در این شهرستان را 435 کیلومتر خواند و بیان کرد: اکنون شبکه برق بیش از 33 هزار مشترک بخش‌های مختلف این شهرستان با تبدیل به کابل خودنگهدار، بطور کامل بهسازی و بازمهندسی شد.
قائم مقام مدیر عامل در امور توزیع برق شهرستان‌های تابعه افزود: نصب 2 هزار و 750 دستگاه چراغ، تعویض یک هزار و 900 اصله پایه بتنی و 560 مورد رفع حریم از جمله اقداماتی می‌باشد که همزمان با اجرای طرح تبدیل و جایگزینی شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار در شهرستان دیواندره انجام شده است.
وی افزایش پایداری شبکه در همه شرایط آب و هوایی و بهبود ضریب ایمنی را از جمله مزایای اجرای این طرح برشمرد و گفت: کاهش سرقت تجهیزات شبکه، مناسب سازی مبلمان شهری و روستایی، کاهش سرقت انرژی و تلفات از دیگر اهداف اجرای طرح است.
باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/742659/هفتمین-شهرستان-کردستان-عاری-از-شبکه-سیم-مسی-شد
بستن   چاپ