عصر کرد
مراسم سراسری «جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز» در کرمانشاه برگزار شد
پنجشنبه 30 شهريور 1402 - 08:44:58
عصر کرد - به گزارش خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، ظهر امروز (٢٩ شهریور ماه) مراسم سراسری جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز در هفته دفاع مقدس در حسینیه ثارالله سپاه حضرت نبی اکرم (ص) کرمانشاه برگزار شد.
در این مراسم که با حضور استاندار و جمعی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران برگزار شد، آیت الله مصطفی علما امام جمعه کرمانشاه اظهار کرد: بر حسب موقعیت و جایگاهی که دارید در خدمت اسلام باشید.
وی افزود: از ابتدای اسلام تا کنون امام علی (ع) چهار سال حکومت کرد و امروزه ما 45 سال است که حکومت می‌کنیم و حزب الله همیشه غالب بوده است.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه تصریح کرد: حزب الله را امام خمینی (ره) در یک جمله کوتاه بیان کرده‌اند نه شرقی، نه غربی و فرمود فقط خداوند ملاک است.
وی اذعان کرد: امام خمینی (ره) دارای خصوصیات ویژه‌ای بود و با تکیه بر خداوند متعال و این آیه که حزب الله قوم غالب است، انقلاب کرد.
آیت‌الله علما با بیان اینکه مجموع اقدامات در طول این سال‌ها سبب شد امروز ایران قوی باشد، گفت: امام نسبت به اسلام بصیرت عمیقی داشته و دیدگاه قوی و تجربیات مهمی از سابق داشت.
وی با اشاره به برنامه برای حفظ آثار انقلاب خاطرنشان کرد: این حفظ آثار باید توأم با معنویت باشد، معنویت است که این‌ها را حفظ می‌کند امروز انقلاب ما با معنویت همراه شده است.
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1815608

http://www.Kurd-Online.ir/Fa/News/742537/مراسم-سراسری-«جهاد-و-مقاومت-از-دیروز-تا-امروز»-در-کرمانشاه-برگزار-شد
بستن   چاپ